Priateľka chodí na wellness s kamarátom
A mňa ide od žiarlivosti poraziť. On má lístky za pár eur a už druhý krát šli za dva týždne na celý deň. Všetko jej platí aj ju vozí. Chodíme spolu tiež všade ale nemám na to aby sme chodili tak často. Podľa nej nemám prečo žiarliť. Čo si myslíte je wellness s kamarátom už moc?!. Za mňa je. Je to už také intímne, a ja by bez nej nešiel. Chodí sa tam všade nahý. On na ňu míňa kopec eur. Dokonca už viac ako ja. Je študentka vs a teda ešte má voľne celé dni. A každý deň niekam ide, niekedy dlho do noci. Dokonca aj dva dni. Kúpať, chaty, výlety, posedenie, wellness, čokoľvek kde ju kde kto v pozve. Už sa mi aj sťažovala že ju po výlete kde ju niekto pozval, chcel na sex. Ako odmenu. Potom sa snim prestala hneď kamarátiť. Víkendy chodíme výlety ale musím aj veľa pracovať. Vraj on nema kamarátov tak ju za to všade berie.
Mne je 27 jej 24.
Tvrdí že nemusím sa báť a žiarliť ale to sa nedá.
oni sa naťahujú ako partneri, nie kamoši. asi potrebuješ ešte čas, aby si urobil nejaké definitívne rozhodnutie. no keď si o pár mesiacov prečítaš iba a len tieto tvoje reakcie v tejto diskusii, budeš sa ťukať do čela, že ako to, že si to nevidel v celej tej šírke skôr. pretože to tu každý vidí. no ty akoby si "tam" ešte nebol. akoby si to celé ešte videl cez nejaký filter, či okuliare. asi si ešte zaľúbený, alebo máš z niečo strach (napr. byť sám, dostať parohy, priznať si, že som klamaný,..). podľa mňa sa pozri sám do seba a porozprávaj sa sám so sebou. musí ti to ubližovať a nehovor, že nie. stále akoby si čakal, kým sa stane niečo definitívne, niečo úplne objektívne jasné. pritom, ako to tu krásne už jeden chlapík napísal, ty v svojom vnútri pravdu už dávnejšie vieš. preto si prišiel tu na koníka, pretože to už vieš. teraz je otázka, koľko rán ešte potrebuješ, aby si sa postavil sám za seba. myslím, že viacerí, čo ti tu napísali by sa za teba postavili už dávno. no pokiaľ ty sám v sebe tú hodnotu samého seba ako stvorenia, ktoré je hodné života a úplného a hodnotného života, pokiaľ ty ju nevidíš, budeš sa trápiť. niekedy zastať sa samého seba nie je vôbec príjemné. nie je to niečo, za čo dostaneme ocenenie, ani šerpu. niekedy zastať sa samého seba je bolestivé, no v konečnom dôsledku nevyhnutné. držím ti palce.
Naozaj máš 27??? No buď teda nemáš rozum a si poriadne naivný, alebo si si chcel ešte vyplniť voľný čas, predsa len včera - prvy deň v škole, nemáte úlohy a neučí sa... Neboj, od dnes sa to rozbehne a na koňa nebude toľko času 🙂
To sú len začiatky že nakupuje v sekáčoch odrazu začne mať nároky na oblečenie, topánky, kabelky,kozmetiku a potom drahé dovolenky. Peniaze majú čarovnu moc ked zistila že má peniaze tak sa naňho nalepila a bude to pokračovať jej sa to oplati aj za cenu klamstva. ON ju bude vždy lákať na peniaze ked si zvykla od dobrého sa zle odvyka neviem ale naozaj neviem si predstaviť aby som priateľa nechala doma a išla z nejakým cudzim chlapom na wellnes neexistuje. Bola som aj ja s partiou na chate ale priateľ prišiel hned na druhý deň ráno za nami takže toto v poriadku nieje ta tvoja situácia . Možno to chce ukončiť ale nevie ako ti to má povedať Vieš čo vyzeraš byť podľa štylu písania normálny kopni ju do zadku.A čo je dôležite je intuicia ked máš zlú tak vieš prečo a citiš sám že to nieje nič v poriadku zbytočné stracaš čas.Ziaľ dala prednosť mamonu, peniazom pred láskou a pekným vzťahom.Najdeš si lepšiu a normálnu ktora si ťa bude važiť a nie podvadzať.
pišeš jedlo platim ja školu rodičia, a ONA čo halooo. Nech jej da ten prachatý na jedlo jej by som jedlo nekúpila ked má bohatého nech jej dá aj na stravu a postara sa zo všetky čo ake ma potreby. Iba ťa využiva a ty sa dáš och nebud blbý. Nebud hlúpy peniaze si šetri a ONA nech ide za tým prachatým.
Jeden ju nakrmi, druhy oblecie , treti zabezpeci socialne vyzitie a trtkate ju vsetci, to si mozes byt isty. Akoze rok sedi doma a nic nerobi 👏👏👏 uplne v nej vidim matku vasich buducich deti...sak jej daj precitat tuto diskusiu ako ludia definuju osoby ako ona 🤦♀️
Je mladá, nech si užíva. Nie je tvoj majetok.
@larisalarisa nech si uziva, ale potom nech nema vztah 🙂
Tak si pre ňu nejaký bezpečný prístav, keď sa vyšantí.

@lintu už pár mesiacov sa "kamarátia". A chodí aj s inými von ale s ním najčastejšie. Včera som už to nevydržal a povedal som jej že sa v mi to nepáči, ako vždy podráždená reakcie. Nikdy sa jej nepáči keď ju kontrolujem. Oni sa už viac krát pohádali, povedala mi že s ním už von nejde sa sťažovala ale aj tak chodí. Neverím veľmi, ona mi stále hovorí aký je hlúpy a podobne, a že jej nadáva :D neverím.
Včera opäť písali litánie, kto vie čo čom ... Pýtal som sa a že čo má je do toho. To je stále taká reakcia. A to mňa kontroluje stále čo ja robím , kde som a s kým
Chcem vedieť pravdu. Proste mi to smrdí celé.