Priateľka mi spravila drámu za prespávačku u kamaráta
Pocujte, bol som u kamosa na prespavacke... A ked sme uz sedili a bavili sa, kamos ma zavolal dole do baru. Tam sme stretli jeho dve kamosky. Zavolal ich k nemu, ze troska spolu popijeme a pokecame..
Priatelka mi a spravila scenu... Teraz neviem ci s nou mam este ostat... No nemam chut ked jej toto vadilo... Je to hysterka...poradte co robit?
@petulda333 sme na SK. stále máš rozdiely aj v platoch 😀
@radanna11 tiez by si sa mala nad sebou zamysliet. Urazas ju tu bezdovodne. Nemozes tu zalozit anonymne temu a potom pod svojim nickom aj komentovat,to nejde. Takze nabuduce pouzi hlavu,nez niekoho urazis
@petulda333 nesedim tu od rana do večera tak neovládam take veci ako zakladanie anonymných tém a ich komentovanie , už len to ,že má čas na zakladanie takýchto tém z recesie je na zamyslenie a smutná zábava dospelej ženy
@radanna11 aj tvoja,ze ich citas a komentujes. Ja tu tiez niesom nonstop a toto viem. A ked neviem,tak som ticho
...ja neviem,nie je to už len zahrate na srandu, keď autorka zabudla vypnúť nick?🙈
@panelacikova Ja teda priznávam, že aj keď je jasné, že to je "vtip" na pôvodnú tému, tak mi to prišlo skôr provokačné, založené s cieľom potrolliť ľudí a vyvolať diskusiu (ktorá sa naozaj rýchlo rozpútala) ako naozaj vtipné a na pobavenie 😅
Tak už aspoň viete, kto tu zakladá tie anonymné primitívne témy
@derdia Testuješ si, ako ľudia budú reagovať, keby toto: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moj-priatel-spravil-brutalnu-dramu-mojej-kamaratke-2/ spravil chap namiesto ženy? Ak áno, fakt vtipné *sarkazmus*, ale môj názor na situáciu sa nemení.
@jancejance a predstav si, ze nezabudla. To bola sranda, ale chapem, ze niekto to nemusi pochopit😆👍
@panelacikova mne je to jedno, mna sa naaaozaj nedotkne nieco tu napisane... Bola to uplna sranda ja som sa zabavila😆a ked toniekto nepochopil nevadi😆😆😆🙏
@derdia konšpirátorky 😀
@derdia veď som napísala,že som nevedela, že nemôže anonymnú diskusiu komentovať jej autor ale ,že aj to že zakladas takéto zo srandy témy je smutne na dospelu ženu.
Ten komentár či so to už len nezahrala na srandu keď si zabudla zapnúť anonymne som nenapisala ja tak sa dobre pozeraj čo kto pise
Baby, ale viete o tom, že keď sama založí anonymne diskusiu, už si pod ňu nemôže komentovať zo svojho profilu, však? 😄

@panelacikova aj to je pravda. Ale zena vs muz v rovnakej situacii ukaze este vacsi rozdiel