icon

Priateľka mi spravila drámu za prespávačku u kamaráta

derdia
27. júl 2022

Pocujte, bol som u kamosa na prespavacke... A ked sme uz sedili a bavili sa, kamos ma zavolal dole do baru. Tam sme stretli jeho dve kamosky. Zavolal ich k nemu, ze troska spolu popijeme a pokecame..
Priatelka mi a spravila scenu... Teraz neviem ci s nou mam este ostat... No nemam chut ked jej toto vadilo... Je to hysterka...poradte co robit?

Strana
z2
petulda333
27. júl 2022

@panelacikova aj to je pravda. Ale zena vs muz v rovnakej situacii ukaze este vacsi rozdiel

panelacikova
27. júl 2022

@petulda333 sme na SK. stále máš rozdiely aj v platoch 😀

petulda333
27. júl 2022

@radanna11 tiez by si sa mala nad sebou zamysliet. Urazas ju tu bezdovodne. Nemozes tu zalozit anonymne temu a potom pod svojim nickom aj komentovat,to nejde. Takze nabuduce pouzi hlavu,nez niekoho urazis

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
radanna11
27. júl 2022

@petulda333 nesedim tu od rana do večera tak neovládam take veci ako zakladanie anonymných tém a ich komentovanie , už len to ,že má čas na zakladanie takýchto tém z recesie je na zamyslenie a smutná zábava dospelej ženy

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
petulda333
27. júl 2022

@radanna11 aj tvoja,ze ich citas a komentujes. Ja tu tiez niesom nonstop a toto viem. A ked neviem,tak som ticho

miskakyska
27. júl 2022

...ja neviem,nie je to už len zahrate na srandu, keď autorka zabudla vypnúť nick?🙈

lindous
27. júl 2022

@panelacikova Ja teda priznávam, že aj keď je jasné, že to je "vtip" na pôvodnú tému, tak mi to prišlo skôr provokačné, založené s cieľom potrolliť ľudí a vyvolať diskusiu (ktorá sa naozaj rýchlo rozpútala) ako naozaj vtipné a na pobavenie 😅

lesana25
27. júl 2022

Tak už aspoň viete, kto tu zakladá tie anonymné primitívne témy

pazdura
27. júl 2022

@derdia
Ja ti tu jediná poviem čo máš robiť choď už spinkať aj zajtra je deň a dobrú nôcku...😊

cosmic_origin
27. júl 2022

@derdia Testuješ si, ako ľudia budú reagovať, keby toto: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moj-priatel-spravil-brutalnu-dramu-mojej-kamaratke-2/ spravil chap namiesto ženy? Ak áno, fakt vtipné *sarkazmus*, ale môj názor na situáciu sa nemení.

lilope
27. júl 2022

@derdia tiež nechápem koľké to nepochopili 🤦 veď to sršalo sarkazmom

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
derdia
autor
28. júl 2022

@jancejance a predstav si, ze nezabudla. To bola sranda, ale chapem, ze niekto to nemusi pochopit😆👍

derdia
autor
28. júl 2022

@radanna11 ty si na hlavu? Uz naozaj?
To nie je moja tema ta prva...
Tato druha ano, lebo som chcela poukazat na zmenu pohlavia a na uplne ine rady, ked by sa to stalo naopak. Cl si tu uz vynavymyslate ja normalne nemozem uverit😆😆😆🙏

derdia
autor
28. júl 2022

@panelacikova mne je to jedno, mna sa naaaozaj nedotkne nieco tu napisane... Bola to uplna sranda ja som sa zabavila😆a ked toniekto nepochopil nevadi😆😆😆🙏

panelacikova
28. júl 2022

@derdia konšpirátorky 😀

radanna11
28. júl 2022

@derdia veď som napísala,že som nevedela, že nemôže anonymnú diskusiu komentovať jej autor ale ,že aj to že zakladas takéto zo srandy témy je smutne na dospelu ženu.
Ten komentár či so to už len nezahrala na srandu keď si zabudla zapnúť anonymne som nenapisala ja tak sa dobre pozeraj čo kto pise

derdia
autor
28. júl 2022

@radanna11 ja som len srandovala, ty to nechapres, a ja som nenormalna? 😀🤦

au1994
29. júl 2022

Baby, ale viete o tom, že keď sama založí anonymne diskusiu, už si pod ňu nemôže komentovať zo svojho profilu, však? 😄

Strana
z2