Priateľka odchádza na 4 týždne
ajojte,
priatelka mi odchadza v pondelok na 4 tyzdne pracovne do zahranicia je to prvykraz kedy budeme po 5 rokoch odluceni na viac tyzdnov.
ako nesmutit? pretoze je mi smutno, poviem pravdu aj som si poplakal. vazne mi uz teraz chyba😕
Načo vypisuješ, keď posielaš ľudí do kelu? Asi ti tak smutno or je. Dnes návrhmi priateľke, čo by si mohol doma za tú dobu zrekonstruovat, s čím by súhlasila.
Ako ne smútiť? Zamestnať sa, venovať sa koníčkom atď, a pokiaľ nejde na opačný koniec sveta a ty to nevydrží, tak ju pôjdeš navstivit
Treba kamošov zavolať von, do prirody, do krcmy, rodicom pomoct a zbehne to. Ja som si myslela, ze muzom nebyva smutno. Tak som rada, ze mate city 😁
Naco by si jej to ukazoval. Je pekne milovat a citit sa smutny,to je prirodzene,ale trosku muznosti si zachovaj. A ten cas rychlo ubehne. Vypln si cas roznymi aktivitami,uzi si aj chvile bez nej. Zijeme v dobe internetovej,nie je problem si pisat,volat kedykolvek. Po veceroch videorozhovory,ale nefnukaj jej do telefonu. Jej sa bude tazsie odchdzat,ty ostavas doma,ale ona ide prec.
V dnesnej dobe internetu a modernych technologii je nejake mesacne odlucenie uplne nic.. Tento tvoj vylev je uplne zbytocny. Spravaj sa ako dospely chlap. Priatelke povedz, ze ju milujes kazdy den si mozete zavolat, napisat.. A ked ste doma tiez sa vidite kazd den? Uz spolu byvate?
No a ked sa vrati privitaj ju s kyticou a zajdete si na peknu veceru.
Opustat sa kvoli mesiacu je komicke a nevyzrete. Zamysli sa nad tym tvojim plakanim vo tym chces dosiahnut? Nie sinsi nou isty?
Ale no,ved to zase nie je až taká doba a určite budete každý deň v kontakte. Síce chápem,že ti bude smutno,ale každým dňom bude lepšie,lebo sa bude blížiť jej príchod. Zatiaľ si urob čas pre seba, určite nesed doma a nesmúť.
Ako aj mne by bolo smutno,ale takto tragicky by som to nebrala.
To je krásne ,že niekto tak miluje aj po 5 rokov...Neboj rýchlo to ubehne ak chodis do prace tam sa zabavis....A cez vikend niekde sa prejst aj na bicykli s kamaratom niekde vypadnut a uvidis za chvilku bude doma....
Teda asi ste viac spolu len tak som myslela ze po 5 rokov odlucenia....budete znovu....nastastie telefon existuje .....a aspon mate taku malicku skusku 😍
@cicuca Davam ti link aby si si mohla pozriet, co znamena pojem "priklad"
https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/slovnik-s...
Moj chodi na dva tyzdne prec potom dva doma a niekedy je doma len par dni a zasa prec..neboj budete si vzacnejsi
To je krásné 😊, vy sa ľúbite. Vydržať 👍
Vela zien co tu komentujú trosku nepochopili myslienku diskusie. Je normalne, ze ti bude chybat a bude ti smutno (problem by bol, ak by to tak nebolo). Niekto povie, ze prejavovať smutok u chlapa je “trapne” “detinské” atd. Ja si myslim, ze je to prave prejavom úprimnosti a vo vztahu so určitej miery aj zdrave.
Mesiac zbehne ako voda, prve dni budu tazsie ale potom zacnes odpočítavať dni a tesit sa na návrat. Venuj cas svojej rodine, kamaratom, pusti sa do nejakeho projektu v byte/dome, ktorym ju milo prekvapis.
Videohovory nikdy nenahradia realny kontakt, ale pomôžu.
A ked sa vrati, prichystaj jej nejake prekvapenie - velku kyticu kvetov, navar veceru, kup jej nieco pekne, naplanuj zaujimavy program. Uvidis, ked budete znova spolu, budete si vzácnejší, zaujimavejsi. Zaroven kazdy pride na ine myslienky, rozbijete trochu stereotyp. 🙂 drzim palce
@viestta absolutne nie! nesuhlasim! toto nieje urazenost, ale smutok za clovekom ktoreho milujem… ale podla seba sudíš ostatných…ciže tak by ste reagovali vy na svojho partnera že by ste boli urazená. Ja nejsom ja som pysny, len po 5 rokoch ked sme 24/7 spolu, tak jasne ze mi je smutno
@daniela2202 dakujeme🥺
@beata_k ďakujem, doručím sa. Stále mi ale príde zbytočné to sem pchať. Ešte raz každý máme svoje starosti a trápenia a každého sa to jeho dotýka. Takže prikald, predstav si, že tvoje dieťa má vysoké teploty a veľmi sa o neho bojíš a niekto ti povie, že deti na ukrajine umierajú, čo je to taká teplota proti tomu ;)
A čo máš z toho že to sem napíšeš? Nepochopila som pointu 😵💫
@viestta Presne. Niečo tu škrípe.
Autor: Jedna vec je smútok z odlúčenia a druhá vec, ako to partneri spracujú. Pre mňa by bolo obrovským sklamaním, že 3 dni pred mojim odchodom si manžel zdieľa svoj smútok s inými ženami na MK, kým ja vedľa neho spím. Z tohoto sa nesmie ani jeden psychicky zosypať. Riešením určite nie je rozoberať svoj žiaľ s inými ženami. Radšej postaviť dom, zasadiť strom, emócie a energiu vložiť do zmysluplnej práce.
kolko mas rokov, 16?
A daleko ide? Neda sa na vikend ist za nou?

Späť k téme 😉 keďze priateľka bude určite veľmi chýbať a myslím že je to hlavne o zvyku, skúsila by som si viac vyplniť voľný čas nejakými aktivitami, fitko, beh, turistika, cyklistika, kamaráti... A zbehne to rychlo