icon

Priateľka odchádza na 4 týždne

9. apr 2022

ajojte,

priatelka mi odchadza v pondelok na 4 tyzdne pracovne do zahranicia je to prvykraz kedy budeme po 5 rokoch odluceni na viac tyzdnov.
ako nesmutit? pretoze je mi smutno, poviem pravdu aj som si poplakal. vazne mi uz teraz chyba😕

Strana
z3
retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
10. apr 2022

@retatka tak ked ty budeš niekam odchadzat a tvojemu to bude jedno tak nechod sem ty vyplakavať, s frajerkou sa spolu na tomto smejeme

autor
10. apr 2022

@viestta do kelu uź choď ty každemu sa len vysmievaš xd

simca06022011
10. apr 2022

No hlavne podľa tvojich reakcii arogantných by som sa nedivila keby sa nevrátila😁
Na mk treba rátať s pochlavymi komentarmi tak klud ☺️ a neboj zvladnes to, ak mas prácu zaujmy, ani si nevsimnes ako to prejde. Kiez by isiel ten moj na mesiac.... Alebo na Mesiac 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
ailiba
10. apr 2022

Ved dnes uz je viber, messenger... Na chvilku je dobre sa aj odlucit. Urob si vlastny program. Je to len par týždňov... Vymysli jej nieco pekne na uvitanie😉.

lubkavargova1
10. apr 2022

Podla mna to je naopak, pratel alebo manzel ochadza na 3 tyzdne, spokojne odfukuje a priatelka/manzelka je sfuneta ze snou sa nerozprava teraz a tak prisla tu akoze zahrat divadielko

lenkakravcova
10. apr 2022

Neboj, ubehne to raz dva. Ako písala jedna žena tu v diskusii, môžeš jej pripraviť romantické prekvapenie vo forme žiadosti o ruku. Píšeš, že ju máš veľmi rád a asi si bez nej už pomaly nevieš predstaviť svoj život, tak by bolo pekne, ak by si ju požiadal o ruku 🙂 (deti mať hneď nemusíte samozrejme).

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
10. apr 2022

@retatka mam pracu aj kamaratov, peosze sa o nu bojim…

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
veronikalubko
10. apr 2022

Poznám tvoje pocity, tiež po rokoch muž chodí na turnus a je mi z toho zle, no nejako to musíme zvládnuť, hlavne koli rodine ☺️ držím palce 👍🏻☘️

chocolatte1
10. apr 2022

@dzulli1980 nie je dobre byt naviazaný na partnera? My sme spolu vyše 20 rokov a teda je to rovnaké ako na začiatku, chybame si pri odlúčení rovnako.
Skôr mi príde divne, keď sa na to tešia

veronikalubko
10. apr 2022

@chocolatte1 tiež som za tvoj názor je lepšie milovať sa stále rovnako, tešít sa na seba, smútiť ako pubertaci ako tešiť sa na to ze juhu ide preč... To kde sme...

sidicek
10. apr 2022

A čo ide na misiu do Afganistanu, že takto vyvádzas? Bože títo dnešní " chlapi", len aby tam nestretla nejakého muznejsieho alfa kolegu. To len budeš mat dôvod na plackanie.

autor
10. apr 2022

@sidicek za to ze mi je smutno hned nejsom muzny😂 ha ha ha..

sidicek
10. apr 2022

Za to, ze vyplakavas na ženskom fóre, kvôli úplne bežnej životnej situácii.

viestta
Odpoveď bola odstránená
annamarin
10. apr 2022

Aj keby nebol mužný a bol citlivý, tak sa nemusite od neho takto púšťať. Nič zlé nenapísal. Každý človek je iný a aj každý chlap je iný. Nechápem na čo riešite, že takého by ste doma nechceli, ked Vam ho ani nikto nenuka. Mne to príde milé, ked je chlap takýto citlivý. Dokonca jedneho takého poznám a aj sa vyjadruje zvláštnejšie typu "ajoj" a nerobí to z neho zleho človeka. 🤷🏻‍♀️ Ale tak na MK si chodia ženy len do dakoho kopnúť za každú cenu.

annamarin
10. apr 2022

@viestta Každý ma občas slabú chvíľku. Je uplne jedno či to rieši na fóre alebo inak. Je to jeho vec. Nie každý prikladá MK taku hodnotu , že "ojoj toto tu nenapíšem, lebo si poskodim na MK meno" alebo čo. Anonymne predsa môže napísať svoje pocity. Neviem čo na tom nie je v poriadku. Nie všetci ludia su jak skala a všetko zvládnu. Ja napríklad zvladam stresové situácie, dokonca krvavé - život ohrozujúce mi nerobia problem, ale ked niekto koho mam rada sa dlhsie neozyva, tak sa tiež tak trochu "zosypem", ze co sa deje. Každý ma nejaku inu insecurity. 😅

Strana
z3