icon

Priateľka pracuje v SBS a to mi prekáža

19. mar 2024

Dámy, vykonávate ženskú, čistú prácu?
Ide o moju priateľku, mohli by sme si dovoliť aby bola doma a má na to aby robila aspoň v administratíve, no ona nie, ju to nebaví. Ja som inžinier, väčšina známych tiež a ak majú partnerky, tak tie pracujú ako manažérky, účtovníčky alebo aspoň na recepcii. Priateľka pracuje v SBS, začínala obyčajnou ochranou objektu, teraz je u zásahovej jednotky a štve ma, že sa zase prihlásila na kurz aby mohla robiť aj prepravu peňazí, spomínala aj detektívne služby. Veď si všimnite SBS v TESCU, Kauflande, ľudia pomaly v dôchodku a prečo? Lebo nikto nechce robiť u súkromnej bezpečnostnej služby a prečo? Lebo je to posledná špinavá práca.. No nie, ona si tam ide napĺňať život..

Strana
z4
marion09
21. mar 2024

Mne to tak pripadá že jej chces riadiť život už teraz....aké zamestnanie by mala či nemala robiť🤦🏼‍♀️Si myslíš že byť inžinier či manažér je patent na rozum?Na jej mieste od teba zdrham,ako správny partner by si ju mal podporovať a nie jej prácu haniť keď ju to baví.

ema234
22. mar 2024

Bavi je to nech to robi a co ta administrativa , to je co za praca, cely den za Pc, pre mna to uz zacina byt tiez podradna praca, robi ju kazdy suflikant

cicinkova
27. mar 2024

@sisa_s to je pravda 😀 titul hovorí za všetko. Česť výnimkám, ktorých je veľmi málo.

ibatanecnica
27. mar 2024

fúha, no ja by som s takým človekom ako ty, nemohla žiť. Myslím, že pre tvoju partnerku bude lepšie, ak si nájde niekoho normálneho

radacak
27. mar 2024

Ak ju to baví tak v Tom nevidím problém 🤷

Strana
z4