Priateľka pracuje v SBS a to mi prekáža
Dámy, vykonávate ženskú, čistú prácu?
Ide o moju priateľku, mohli by sme si dovoliť aby bola doma a má na to aby robila aspoň v administratíve, no ona nie, ju to nebaví. Ja som inžinier, väčšina známych tiež a ak majú partnerky, tak tie pracujú ako manažérky, účtovníčky alebo aspoň na recepcii. Priateľka pracuje v SBS, začínala obyčajnou ochranou objektu, teraz je u zásahovej jednotky a štve ma, že sa zase prihlásila na kurz aby mohla robiť aj prepravu peňazí, spomínala aj detektívne služby. Veď si všimnite SBS v TESCU, Kauflande, ľudia pomaly v dôchodku a prečo? Lebo nikto nechce robiť u súkromnej bezpečnostnej služby a prečo? Lebo je to posledná špinavá práca.. No nie, ona si tam ide napĺňať život..
Bavi je to nech to robi a co ta administrativa , to je co za praca, cely den za Pc, pre mna to uz zacina byt tiez podradna praca, robi ju kazdy suflikant
fúha, no ja by som s takým človekom ako ty, nemohla žiť. Myslím, že pre tvoju partnerku bude lepšie, ak si nájde niekoho normálneho
Ak ju to baví tak v Tom nevidím problém 🤷

Mne to tak pripadá že jej chces riadiť život už teraz....aké zamestnanie by mala či nemala robiť🤦🏼♀️Si myslíš že byť inžinier či manažér je patent na rozum?Na jej mieste od teba zdrham,ako správny partner by si ju mal podporovať a nie jej prácu haniť keď ju to baví.