icon

Priateľka pracuje v SBS a to mi prekáža

19. mar 2024

Dámy, vykonávate ženskú, čistú prácu?
Ide o moju priateľku, mohli by sme si dovoliť aby bola doma a má na to aby robila aspoň v administratíve, no ona nie, ju to nebaví. Ja som inžinier, väčšina známych tiež a ak majú partnerky, tak tie pracujú ako manažérky, účtovníčky alebo aspoň na recepcii. Priateľka pracuje v SBS, začínala obyčajnou ochranou objektu, teraz je u zásahovej jednotky a štve ma, že sa zase prihlásila na kurz aby mohla robiť aj prepravu peňazí, spomínala aj detektívne služby. Veď si všimnite SBS v TESCU, Kauflande, ľudia pomaly v dôchodku a prečo? Lebo nikto nechce robiť u súkromnej bezpečnostnej služby a prečo? Lebo je to posledná špinavá práca.. No nie, ona si tam ide napĺňať život..

ella1234
20. mar 2024

Z tvojho komentaru sa akurat prejavilo ze diplom fakt nestačí.
Niekomu ta "inteligencia" bude chýbať vždy. A partnerke prajem ale našla tento tvoj príspevok a porozmýšľala že si najde partnera ktorý ju bude podporovať.
A mimochodom EQ je v živote viac ako IQ, bohužiaľ to dôležitejšie tebe chýba...

jana_eyre_2
20. mar 2024

😅 môj manžel je na vysokej pozícii a ja robím v logistike, tiež pre niekoho "špinavá práca" fyzicky sa narobím.. polovica mojich kolegov majú vysoké školy a je to ich druhá práca pretoze majú veľa energie.. a vieš čo, mňa to celkom baví a môj muž ma podporuje.. je to vyrovnaný a inteligentný človek čo ľudí neskatulkuje a neponizuje.. ty máš zrejme trocha iný pohľad na život.. buď aspoň fér, porozprávajte sa a choďte každý inou cestou - myslím že tvoja priateľka nepotrebuje niekoho kto ju nemá rád takú aká je..

tiezjedna
20. mar 2024

ty si hrozný debil...

tiezjedna
20. mar 2024

...držím tvojej priateľke palce a dúfam, že ťa pošle do obehu soon, ty inžinier😂

bobsent
20. mar 2024

hádam by ste tejto vymyslenej téme na prilákanie diskutujúcich vzbudením emócií neverili...už vidím inžiniera,kt. nemá iné riešenie toho kvázi problému ako vypisovať na ženské fórum...

autor
20. mar 2024

@stanulienkat osoba s rozumom

jana_eyre_2
20. mar 2024

@stanulienkat ujovia v Lidli nerobia v zásahovej jednotke, čo autor píše že jeho partnerka robí.. ja tiež nie som kvetinka vhodná na vyšívanie ako si asi autor ženskú pracu predstavuje.. 😏

Snáď je jeho priateľka na MK nech vidi čo o nej píše..

kristiii
20. mar 2024

Tak toto je dno. Práve preto, že by si mohla dovoliť byť doma, ale napriek tomu robí, lebo sa v niečom našla, by si ju mal podporovať a nie sa za ňu hanbiť. To by sa mala ona za teba, pána inžiniera, kvôli tvojim názorom. Ale tak snáď stretne nejakého šikovného detektíva, čo ju očarí. Veď ty máš tiež určite v ponuke na každý prst aspoň desať administratívnych pracovníčok či účtovníčok-mimochodom, asi najnudnejšie povolanie na svete, robila som. Ale ty budeš asi tiež taký nudný týpek.

rebellefleur
20. mar 2024

A inak pan inžinier, napíšem to sprosto, ale predpokladám, že keď máš plné gule, vtedy ti nevadí, že má prácu akú má 😁
@stanulienkat - postávať celý deň napr v lidli s tričkom sbs je niečo úplne iné ako práca v zásahovej jednotke, že áno? 😉

tiezjedna
20. mar 2024

@stanulienkat aj recepčnú, ktorú tiež pán inžinier vypichol, môže robiť polosocka bez vzdelania. Len to lepšie znie, že... Toto nie je vôbec o nej, ale o ňom. Jeho proste serie, že má "mužskú" prácu. On má síce titul, ale to je tak všetko😉

sidicek
20. mar 2024

@stanulienkat ved píše, že je v zasahovej jednotke , to ma od vartasa sakra daleko .On z nej chce spraviť recepcnu ci asistentku ,to už je mi len úžasná pozícia, ktorou sa bude môcť pochváliť známym.

bloger
20. mar 2024

Tí SBS v obchodoch to tiež nemajú jednoduché. Niekedy musia riešiť aj konfliktné sitácie. Prípadne môže ich niekto napadnúť. Už neraz sa stalo, že prišlo ku konfliktu. Je to tiež zodpovedné.

ibajaanikiny
20. mar 2024

Tak si najdi inu…

zuzanazu85
20. mar 2024

Nechaj ju prečítať tieto komentáre a sama ti určite vysvetlí 😆. Dievča, žena,ak sa náhodou najdeš v tomto príspevku, budeš sama vedieť čo máš urobiť. Nikdy , nikým sa netreba nechať brzdiť , obmedzovať za tým,za čím ti srdce ,, piští". U mňa by si nestihnú ani dopovedať ,,tvoj problém",ani parfém by po mne neostal v tom priestore ,,horenos" 😁.

gabikaa96
20. mar 2024

Moja mamina robila 10rokov SBSkarku, a nevnímal to nikto negatívne práve naopak obdivovali ju že ako žena robí túto prácu. Zamysli sa nad tým že niekto to musí urobiť.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
samson29
20. mar 2024

Ja som "pán Magister" a pracujem ako SBS ochrana objektov + diskotéky a spoločenské podujatia. A mám 25 roky.. A čo akože teraz ?! Stúplo ti do hlavy vysokoškolské ego ? Tak tiež vykonávam SBS lebo napĺňa ma to.. áno som si vedomí aké reči sú o nás ale chcel by som vedieť keď by si sedel niekde na stanici a ta niekto otravuje a začína ta slovné a fyzicky napádať čo by si robil kým by prišla motorizované jednotka PZ tak už obijmaš zem a za ten čas čo tí "nevzdelanci" stoja medzi ľuďmi a robia poriadkovu činnosť ti raz môžu pomôcť.. tak ako v každej práci policajt nie je ako policajt tak isto aj sbskár nieje ako sbskár.. nechaj ju robiť čo ju napĺňa či jej závidíš že tvoja priateľka je viac akčná ako jej inžinierik doma ? Nebuď sprostý.. a nechaj žiť.. alebo radšej ju pošli od seba preč potom dievča ti poďakuje 2x toľko keď si uvedomi skym zdieľa domácnosť a postel..🤦 Pán inžinier.

sonka333
20. mar 2024

@stanulienkat polosocky....?.ako toto môžte napísať?....žiadna práca nieje hanbou...nikomu nič zle neželám ale verte že nikdy neviete čo vám ešte život môže priniesť .....tak trošku pokory by nezaškodilo....dnes by ste neboli nadšená keby váš partner robí sbs...ale poniektorí ľudia sú vďační že ich tá práca živí....v živote by mala byť aj pokora...pretože nikdy neviete čo vám život ešte môže priniesť 😉

rorino
20. mar 2024

Počkaj,píšeš ,že je v zásahovej jednotke,to ale nie je to iste,čo sbs v hypermarkete.Ak ju to baví a zvláda to,je to asi to čo chce ,prečo by mala robiť obyčajnú administratívu?Tu zvláda aj pani v pokročilom veku.Ona tiež kritizuje tvoju prácu?

rorino
20. mar 2024

Vzdelaný môžeš byť,ale múdrosť ti chýba🤷

rorino
Autor odpoveď zmazal
rorino
20. mar 2024

😂😂😂že s rozumom,veď nevie čítať s porozumením😂😂vy dvaja by ste sa mali dať dokopy,😂😂😂očividne by ste si rozumeli😂😂😂

aandrea9
20. mar 2024

Bol by si radšej, keby chodila ako uctovnicka do prace s nechuťou a doma iba frflala? Bud rad, ze máš ženu, ktorá vie co chce.

ivosami
20. mar 2024

No moc ti to štúdium teda nedalo ako pozerám..

rorino
20. mar 2024

@ivosami komu nie je zhora dane,ani na vysokej škole nekúpi...

taksomtu
20. mar 2024

@autor ty môžeš byť aj päťkrát inžinier, keď máš také zmýšľanie a charakter...O tvojej inteligencií svedčí aj to, že ideš porovnávať SBS z obchodného domu so špeciálnou ochrankou pri preprave peňazí 🤦‍♀️ Len dúfam, že tvoja priateľka sa dozvie o tom,že sa za ňu hanbíš a nájde si niekoho, kto si bude jej odvahu a ambície vážiť, lebo áno, sú to ambície, aj keď to nevieš vo svojom inžinierskom mozgu pochopiť. Nie je špinavá robota, iba špinavý charakter. My s manželom máme tiež podľa teba mezalianciu- ja mám VŠ, kariéru a zarábam 4x viac ako on, ale môžem ťa ubezpečiť, že za teba by som ho nevymenila. Priateľka sa môže hanbiť za teba, nie ty za ňu.

domkakvet
20. mar 2024

Ak ti to vadi kvoly tomu co na to ostatni, tak ked sa budu pytat kde pracuje mozes k tomu dodat, ze pred tym robila aj asistentku, ale ju to nebavilo. Inak celkove je lepsie keby si ju v tom podporoval, ludia co na toto pozeraju ani nestoja za to.

jaroe
20. mar 2024

citala som len uvodny prispevok a zaujalo ma tvoje "ma na to, aby robila aspon v administrative" Akoze sediet cely den na zadku musi byt pre kazdeho terno? No nie, nie je.

cicinkova
21. mar 2024

@sisa_s Prečo človek, ktorý má titul inžiniera je taký tupý a zahľadený do seba.

sisa_s
21. mar 2024

@cicinkova pracujem s ludmi a z mojej skusenosti su najhorsi muzi inzinieri a zeny ucitelky 😀 nie samozrejme vsetci, su aj normalni ing a zlate ucitelky, ale niekedy ked rozmyslam, preco je ten clovek tak protivny, tak staci pohlad na titul/opytat sa na zamestnanie 😀