Priateľka sa nestará o domácnosť
Dobry den.
Baby, zeny, damy (nechcem ziadnu urazit) poradte mi prosim s mojou priatelkou. Ved kto mi poradi lepsie nez zena 🙂.
Skusim to v skratke nejak popisat: sme partnery vyse 10 rokov, dve krasne deturence, dom, zahrada, auto, pes, macka atd atd. Podla mna sa mame pomaly az nadstandartne. A tu mozno zacina cely problem. Byvame na mojom rodicovskom dome, ktory sme si pomalicky poprerabali, samozrejme je tu este vela co robit ale aj to co je spravene napr kuchyna tak sa o to vobec nestara. Ako sme zacali byvat, tak na nej pomaly ani prach neutrela, stale len potom a potom... Kupelna detto...mam pocit ze zijem zo spindirou. Samozrejme ja poupratujem, povysavam, riadi spracem ale mame vacsi dvor a nemozem byt aj na dvore aj v dome. X krat sme sa za to uz povadili, ale ide si stale svoje. Ked ma prist navsteva normalne sa hanbim :(
Dalsi dovod je keks. Nemame uz 20rokov mame okolo 40, tym chcem povedat ze nejsome ani ja ani ona nejake fit modely, stale jej hovorim ze je pekna, ze sa mi paci taka aka je, ma pekne prsia, peknu tvar, postavu. Teda hlavne v mojich ociach. Ked sme doma prosim ju aby si dala dole napr podprsenku a chodila doma bez nej, ze sa mi to jednoducho paci, vobec nic :( ako kazdy chlap ju rad omakam, vadi jej to...ked sa jej opytam ci jej smrdim alebo ci ma.uz nema rada tak ze vsetko je ok, len nema naladu a bla bla. Samotny keks niekedy aj dva mesiace nic :( a aj to ja na to tlacim...
Teraz zacala pracovat po cca 6rocnej materskej a tym ze si nosi starosti pracovne domov, tak je to este horsie. Doma si viete predstavit ten bordel a o intimnom zivote ani nehovorim. Vecer do postele chodim sam, pretoze ona sa stale suchce niekde, ci uz v obyvacke alebo kuchyna alebo neviem kde...ani neviem kedy dojde do postele. Ked neboli deti som si ju pritisol k sebe s zaspavali sme tak. Ked prisli deti tak to zacalo byt zriedkavejsie, ale pritisol som si deti. Teraz si tiez samozrejme deti pritisnem ale chcem si aj moju priatelku. Rad sa skrabkam, maznam atd. Ona ako keby bola s kamena. Proste cele zle podla mna. Rozpraval som sa s nou o tom uz vela vela krat, odpoved vacsinou stale ta ista ze dnes nema naladu, dnes musi toto spravit, dnes musi este oprat (a to je niekrdy aj 23:00) potom ma svoje dni atd atd.
Mna to uz prestava ale bavit takyto zivot :( nikdy ma nenapadlo ze budem pisat na nejaku takuto stranku, ale.asi toto je uz posledna moznost ako to zachranit. Rozmyslal som aj nad svadbou, ale toto si mam zobrat za zenu? Bude to este horsie.
Mam si najst bokovku? Mam chodit po bordeloch? Alebo co mam?
Dakujem pekne za normalne rady 🙂
Hlavne si treba uvedomiť, že kým je nejaká naspidovana, že každý deň upratuje a vari, iná môže trpieť napríklad chronickou únavou, či mať iné zdravotné problémy
@tiezjedna
🤦🏻♀️ prosím ta… nebud smiešna. Sú starí rodicia, ktorým nerobí problém akákoľvek vzdialenosť. To je taký problém normálne ako ten inteligentný človek odpovedať na jednoduchú otázku bez zbytočnej omáčky okolo toho?
@katkami123 si zrejme menej chápavá, tak ešte raz a pomaly - nie, babky ani dedkov, súrodencov, sesternice ani bratrancov po ruke nemáme. Jednak vzdialenosť, jednak majú vlastné aktívne životy, takže naše stretnutia sú na úrovni rodinných osláv a občasných návštev. Stačí? Ale fakt neviem ako to súvisí s témou zakladateľa...
@schmoud Ja ti neviem.. Ale pratať "cudzí" dom, po xy rokoch "priateľstva" a splodenia dvoch potomkov.
Keď si ju ozaj vážiš, mal by si si ju vziať za manželku. Možno sa budeš čudovať ako sa potom zmenia veci k lepšiemu. Takto nemá nič. Ani status manželky, ani majetok (keď byva akoby na cudzom). Neviem ci si toto uvedomuješ.

@katkami123 akoze co sa tu rozculujes vies ako to vnima jeho zena vies tazko sudit ked nepoznas verziu ani druhej strany mozno jej nieco nevyhovuje apreco pise frustrovany chlap na konika a neopyta sa zeny a keby chce zena mu to povie nie 🤣🤣🤣
@katkami123