Priateľov kamarát sa do mňa zaľúbil
Ahojte, mám taký problém možno ho nemám ani ako vyriešiť ale aspoň poradiť ako to zvládnuť. S priateľom sme sa pred dvomi rokmi presťahovali z mesta na dedinu. Mame dvoch synčekov. Poznáme tu zopár ľudí kamarátov tu máme aj zo školy atd. Ale priateľ spoznal pred pol rokom ďalšieho kamaráta. Ja som ho dlho nepoznala až o nejaké 3 mesiace neskôr ako priateľ. Začal k nám občas chodiť a uz vtedy sa mi niečo nezdalo. Jeho pohľady, vsade chodil za mnou, keď bol priateľ v inej miestnosti snažil sa co najbližšie dostať ku mne a k malému. Proste samé gestá ktoré mi nehrali. Priateľ si to všimol tiež a zacal žiarliť čo som ja nechápala. No a po čase vysvitlo že chlapec sa do mňa zaľúbil. Je to dobrý chlapec a má rád moje deti aj môjho priateľa aaj priateľ jeho. Kamarát sa priznal iba mne. A nerada by som kazila jeho vzťah s priateľom. Už o dosť kamarátov prišiel. Neviem ako to riešiť keďže stále k nám chodí majú s priateľom spoločne záujmy všetko. Ale on stále za mnou všade chodí furt po mne pokukuje a vypisuje mi. On sám si uvedomuje ze mame rodinu máme deti.ale aj tak ss tak správa.
Neviem ho konfrontovať osobne nedokážem to skúšala som. No v momente ako on niečo povie alebo po mne pokukuje zamrznem neviem nato reagovať. Takže naozaj neviem ako to riešiť zdá sa že čím ďalej je to horšie už len jeho pohľad mi stačí a viem že je šťastný že ma vidí po celom týždni. Prísaham fakt toto má v očiach. Jemu zasvietia. Nechcem mu ublížiť. Ďakujem za rady 🙏
Robíš chybu že mu odpisuješ,tým u neho vzbudzuje s nádej,hoc odpisuješ odmerane
@0kristina0 keby som sa v tom využívala už dávno niesom s priateľom a začnem si sním. Vadí mi to je mi to nepríjemné až trápne a nemala som gule nato riešiť to osobne ale po týchto komentároch som sa iba u tvrdila v to ze to naozaj nie je normálne a už vôbec nie v poriadku
@ukulela nie až takéto narážky nemá.. Ale je mi divne že sa nebojí priatela alebo niečo.. Ani blbé mu to není a priateľ je vždy ticho keď tak mu potom napíše aj to iba ohľadom toho aby mi nevypisoval
@kassandra25 snažím sa prídu odídem - on automatika za mnou bez môjho priateľa sám.. Hra to ze chce byť aj so mnou veľký kamoš ale veľmi sa nemáme o com rozprávať no nechápem proste..
@autor veď ty s ním ani nemusíš riešiť nič osobne... čo si tu pisala príklady, tak tvoj muž o tom vie, pozve ho len ku vám na dvor a návšteva sa vtrepe nepozvane do domu? Veď zamkni keď vieš že má prísť 🤷.. pošleš priateľa do obchodu, zavolá ti čo potrebuješ, vybavená vec, tak kamarátovi neodpisujem a nedvíham mobil keď volá
@miadi neurazila si ma máš úplnú pravdu. Všeličo sa môže stať len človek si neuvedomí. Teraz si ma ale úplne dostala.. Ale nie je to len mojou chybou myslím že priateľ mal byť prvý čo zakroči ale fakt asi musím ja
@zuzki1 nie nečakám na jeho rozziarene oči ani zaľúbená niesom nemám byť do čoho.. A priateľ určite nechce trojku možno sa ma chce fakt len zbaviť..
@mabenn no neviem.. Prečo som ja tá zlá ja ho nevolam nezaujímam sa o jeho osobu absolútne nič.. Asi som iba s nesprávnym človekom vo vzťahu
Neviem či by som vôbec čakala na to aby priateľ zakročil, povedala by som mu to sama a ak by to prekračovalo hranice tak vedz že natoľko hnusne že by si dalsi krát rozmyslel či sa bude tak správať. Priateľ nie je tvoj hovorca. Pokiaľ to nie je nejaký psychopat čo ťa prenasleduje tak mu to vieš povedať aj sama. Nemáš sa vôbec čoho báť a trápnosť tiež nie je u teba na mieste.
Autorka mám pocit že máš priveľa výhovoriek a žiadne konštruktívne riešenia. Jedinou moznostou je utat stretavanie u vás. Nech priateľ chodí k nemu domov ak ti to tak veľmi vadí a si z toho unavená..... Iná moznost nie je.....
Mne je tiez divne ze tvojmu priatelovi je to jedno. A nazyvat kamarata niekoho "kto mi chce rozbit rodinu". Naozaj sila. A bohuzial 20 rocny chalan je v dnesnej dobe este dieta a treba mu vysvetlit ze ak by ste aj hypoteticky skoncili spolu tak sa stane nevlatnym otcom 2 deti co uz potom taka sranda nie je.
Proste sa zamkni priatelovi povedz ze si ides dat vanu hrat s detmi chces klud relax sukromie nech ti tam kamos nebeha. Ked mu nie Je cudne ze on sedi Sam vonku a kamos lezie dnu za tebou ? Aj Keby Nebol do teba zalubeny je to otravne a ty mas mat doma svoj klud. Jeho city jeho pozornost jeho spolocnost su nežiaduce nevhodne teba nemusi zaujimat ako sa on bude citit ked sa mu budes vyhybat , teba by malo zaujimat ako sa citis ty, ked tych dvoch to ocividne nezaujima. Musis stanovit hranice.
No dobre ženy takto hromadne.. Ja už neviem naozaj všetko čo urobím je zle aj to čo neurobím je zle. Priateľ keby chcel tak ide von ide k nemu idú inam. Ale nechce. Ja som tu fyzicky prítomná len pre deti. Bud ich vtedy chystám spat keď prídu alebo sú ešte proste hore ináč tu s nimi niesom. Takže veľmi utekať nemám ako prečo kam? Vo vlastnom byte? 😀 Ja si môžem robiť čo chcem on nemá absolútne právo robiť to čo robí ja mu nato nedávam dôvod ani tým odpisovanim pretože toho je minimum a aj to 3 slová. Kamarát bol upozornený aj priateľom aj mnou nech prestane nech ide po iných ženách. Zmena žiadna. Ale výchovná som takže aj keď príde komunikácia je ale je na tom bode že "slušnosť káže". Takže už naozaj neviem kde robím chybu čo ešte viac mam sa zahrabat lebo on príde? Kde sme
Ved mu rovno pred frajerom povedz nech ti nenadbieha a mozno mu uz konecne docvakne, co je na tom tazke?
Mas pravdu je to velmi cudne od tvojho partnera ze ti toto robi. Vie vidi to a jemu to fuk. Keby ho k vam nevolal nemala by si problem . Zacni si aj ty volat niekoho co bude neprijemne posobit nanho ked stym nechce prestat.
@0kristina0 asi už iné východisko nemám len takto
@miadi no neviem je to divne a obávam sa kam to bude pokračovať a koho to bude potom vina
Sa snim porozpravaj ci Ta miluje ci Ta má rad? Ked vie ze tento mlady za tebou lozi a ty ho nevies odbit .ze preco ho k vam musi tahat? Preco snim nejde inde ked vie ze tebe vadi? A ze ci jemu to pride normalne ze jemu to nevadi ze “kamos” je zalubeny do jeho zeny ???ze ked Ta on nema rad nemusi ti domov tahat chlapa ty si uz niekoho najdes ked sa rozidete..
Počúvaj, normálny chlap by sa to snažil riešiť a nie ešte prehlbovať a vyhľadávať situácie. Ale zrejme má tvojho muža ako kamaráta na háku, keďže to vôbec nie je dlhoročné priateľstvo.
Sama si písala, že veľa kamarátov už stratil, tak asi z nejakého dôvodu to bolo. Jasne by som ku povedala, napísala, že ak neprestane, v tvojom dome vítaný nebude a informovala manžela. Zahrávaš sa s ohňom. Áno aj ty, časom ti to môže začať imponovať.
Nečakaj že ťa tu pochopia
Nikto nehovori ze si zla alebo ze ty robis zle ale ti tu chceme pomoct . A najlahsie to vyriesis ty sama. Ked partner sa k tomu nema . ,
@miadi niečo už na tom bude ved kto miluje toto nedovolí ale on tomu ako keby necháva voľný priebeh
@lunademonica nikdy v živote by som tomu chlapcovi nwpodlahla je to stále len 20 ročný chlapec a okrem toho úplne inde mentálne názorovo aj životným štýlom a ani očarujúci pre mňa veľmi nie je takže toto vôbec nepripadá do úvahy
@vilma7 nie že ho ma na háku ale je nevyzrety mladý dokopy nič nezažil čo sa týka žien takže áno môže sa to stať iba tak bez toho aby to ten dotyčný prehlboval atď 😏 ešte je proste hlupucky
@somtu2019 je tu toľko rozumných žien že som čakala minimálne privetivejsie odpovede a nie ešte ataky.. Každý je iný niekto si jednoducho nevie otvoriť ústa na mieste ja som taka utiahnuta a tichá že radšej som ticho vo veľa prípadoch
@miadi pomôcť mi tu chceš možno ty niektoré si prišli iba rypnut a vykricat sa cez výkričníky.. Na tie ani nereagujem neostáva mi na ne energia
Ahoj, z toho vsetkeho co som prečítala,si nemyslím ze si z toho priatelovho kamarata paf a lichoti ti jeho zaujem..otravuje ta to(necudo, ved ti v kuse narusa sukromie). Ale spravanie tvojho priatela je ozaj divne. Vy mate ok vztah? Vsetko funguje? Lebo toto je také zvlastne, keby po mne siel kamarat môjho muza, a takto ocividne, veľmi rychlo by si to s nim ujasnil,a nie ze by ho ešte vlacil k nám domov..toto spravanie mi proste nijak nejde do hlavy

Omg, prepáč ale fakt nechápem čo riešiš :D ak ti to vadí tak ako píšeš, tak normálne otvor ústa a povedz "nečum toľko na mňa a prestaň mi chodiť za zadkom, pretože ma to obťažuje" ..bodka. Tak jemu nemá byť blbé, že lozí za zadanou ženou, čo má dve deti a ty sa máš trápiť nad tým, že on príde o kamoša? Však príde keď neprestane. Problém vyriešený.