Priateľov kamarát sa do mňa zaľúbil
Ahojte, mám taký problém možno ho nemám ani ako vyriešiť ale aspoň poradiť ako to zvládnuť. S priateľom sme sa pred dvomi rokmi presťahovali z mesta na dedinu. Mame dvoch synčekov. Poznáme tu zopár ľudí kamarátov tu máme aj zo školy atd. Ale priateľ spoznal pred pol rokom ďalšieho kamaráta. Ja som ho dlho nepoznala až o nejaké 3 mesiace neskôr ako priateľ. Začal k nám občas chodiť a uz vtedy sa mi niečo nezdalo. Jeho pohľady, vsade chodil za mnou, keď bol priateľ v inej miestnosti snažil sa co najbližšie dostať ku mne a k malému. Proste samé gestá ktoré mi nehrali. Priateľ si to všimol tiež a zacal žiarliť čo som ja nechápala. No a po čase vysvitlo že chlapec sa do mňa zaľúbil. Je to dobrý chlapec a má rád moje deti aj môjho priateľa aaj priateľ jeho. Kamarát sa priznal iba mne. A nerada by som kazila jeho vzťah s priateľom. Už o dosť kamarátov prišiel. Neviem ako to riešiť keďže stále k nám chodí majú s priateľom spoločne záujmy všetko. Ale on stále za mnou všade chodí furt po mne pokukuje a vypisuje mi. On sám si uvedomuje ze mame rodinu máme deti.ale aj tak ss tak správa.
Neviem ho konfrontovať osobne nedokážem to skúšala som. No v momente ako on niečo povie alebo po mne pokukuje zamrznem neviem nato reagovať. Takže naozaj neviem ako to riešiť zdá sa že čím ďalej je to horšie už len jeho pohľad mi stačí a viem že je šťastný že ma vidí po celom týždni. Prísaham fakt toto má v očiach. Jemu zasvietia. Nechcem mu ublížiť. Ďakujem za rady 🙏
@xima možno mu to ani nevadí len sa tak tvári neviem nevidím mu do hlavy a pravdupovediac sa v ňom už ani nevyznám takže tam môže byť všeličo z jeho strany.. Možno žiarli len ore jeho ego ktoré by to neunieslo nie kvôli mne.. Ale to je teraz vedľajšie
Ale nevie že ti povedal do očí že sa do teba zaľúbil priateľ toto nevie a to je podľa mňa dosť taká situácii že by som to povedala lebo keď raz by to prešlo do konfliktu a kamarát povie že ti to povedal aj do očí že ťa ľúbi tak priateľ bude zrejme dosť zarazený prečo si mi to nepovedala....ale to je len moja úvaha želám ti všetko dobré a hlavne zdravie 🤗
@jeliz59 ja so myslím že oproti tomu čo vidí je toto čo mi povedal už nič pretože hlúpy není došlo mu to 🤷🏻♀️
"...keď vidím aký je priateľ smutný že všetci kamaráti na neho seru..."
A tento na neho neserie lebo mu chce chodit za zenou 😀 uzasne.
Ty by si chcela takú - hoc poslednú kamarátku, čo by chcela tvojho chlapa? A bola by si spokojná s tým, keby bral tvoj partner na ňu ešte ohľad a ľutoval ju? A ty ako s prepáčením kravka by si ju ešte vláčila k vám do domácnosti, aby robila oči na tvojho chlapa? Tvoj muž takého kamaráta nechce a ani nepotrebuje. Ani tvoja rodina.
@zuzanapjat tak keď ho tak nechce prečo ho sem nosí? Prečo jemu nevadí jeho blízkosť pri mne? To jemu prvému by to malo najviac vadiť.. Neviem akože mňa to sere snažím sa prísť nato ako to vyriešiť ale prečo jeho nie? Jeho kamaráta nepotrebujem ja ani moje deti ale on asi áno čo mi došlo po tomto príspevku
este ma napadlo..ci ten tvou tym nieco nesleduje.. aby mohol on na teba nieco zleho povedat v suvislosti stymto "kamosom."(ak mate nejake problemy vo vztahu) Je mi to divne ze ho k vam berie ked vie ako to je.Vie ze ta ten chlapec otravuje svojim zaujmom. A ty si len moc slusna a je ti neprijemne ho otvorene poslat niekam. A nemala by si to ani mat za potrebu doma vo svojom nie si niekde v bare kde muzi balia zeny...lenze ked je tak taketo ake to je ..ty jedina mu prakticky mas sancu nieco povedat.Alebo ho umplne ignorovat.Alebo si pozyvaj na ten cas ked on kamosa nejaku novu kamosku alebo pribuznych na vikend..ze tam snim nebudes nikdy sama.On moře byt uplne neskodny a nemusi...ale cele je to proste divne. Hlavne zo strany partnera.
@miadi a co tým sleduje myslíš? Keď ti poviem že minulú sobotu mal nás syn oslavu 2 narodenín a on ho pozval vypili všetci odišli domov a môj priateľ odišiel hore spat a mňa nechal bez problémov sním a to ani nebol priateľ veľmi opitý.. Ako ti to príde? To je v poriadku?
velmi cudne. A ty si snim sedela a cakala kedy sa dvihne ?Musis sa nejakej asertivite naucit.Proste hnet mu povedat ok je neskoro idem aj ja spat dakujem za navstevu dobru noc a sup ho k dveram. Aby si za nim mohla zamknut.
@miadi no hej.. Resp neboli sme dlho sami iba nejakú pol hodinu po tom čo všetci odišli potom sa pobral domov
Nechcem byť zla..ale mne z toho vychadza ze tvojmu priatelovi na tebe až tak nezalezi
On ti to raz este bude vycitat. Ze ty si vysedavala s jeho kamosom kym on spal a boh vie co este ste robili, . Cele sa to da lahko obratit proti tebe. To co ti tu piseme ako ho mas poslat niekam., to je este v dobrom., ale on ti to moze neskor cele hodit za vinu, ked sa nieco stane alebo len ked bude to jemu vyhovat.
Pocuvaj, ved toho junca zablokuj ode sa da a mas po polovici problemu
Ak priateľ prišiel o veľa kamošov, možno v ňom nastal nejaký zlom a tohto sa rozhodol dobre si strážiť. Bohvie čo všetko mu kamoš natáral. Každopádne priateľ v ňom nebezpečenstvo asi nevidí/nechce vidieť alebo mu je to všeobecne úplne jedno. Ja by som sa ho na to na tvojom mieste nejak aspoň nepriamo spýtala.
Slušnosť neslušnosť kamoša musíš čo najviac ignorovať. Takýmto typom lichotí akákoľvek tvoja aj negatívna reakcia. Ešte by si sa ho zopárkrát mohla pokúsiť poslať do prdele tak, aby to s určitosťou počul aj tvoj priateľ. Kamošovi dohovárať kdesi čosi potichu, je v tejto chvíli už asi zbytočné.
HM.. divné že tvoj ide spať ešte skôr, ako vyprevadite návštevu a tebe sa.cudujem že s ním ešte aj tráviš čas, miesto toho aby si okamžite ukončila jeho návštevu, s tým, že aj ty ideš akože spať. A na telefóne by som ho zablokovala na tvojom mieste...ale všade len odpovede, že prečo nie. Tak ja už neviem, čo ti poradiť.
Ahoj mas nepríjemnú situaciu ale súhlasím s tym co ti tu baby pisu. Ty nikomu nechces ublizit a tak, co chapem, ale je mozne, ze z toho vyjdes najhorsie aj ked si myslis ze nie. Staci jedna chyba alebo trosku milsie slovo a moze sa to cele otocit proti tebe.
Tiez si myslim ze ti to lichoti, aj mne by to, aj keby to bol chlap, co nie je tvoj typ. Jednoducho podvedome sa ti to paci, nie je na tom nic zle, ale mala by si to stopnut a cim skor vyriesit tak, aby ta to neovplyvnovalo. Je to falosny kamarat ak po tebe ide a pritom sa tvari ako kamarat tvojmu muzovi.
Baby, poznám prípad, kedy sa chlap naschvál dohodol so svojim "kámošom", že mu bude doslova zvádzať ženu a úloha či podľahne alebo nie... je to síce choré a zvrátené, ale mne to celé príde tak, ako keby to bol aj práve tento prípad. Možno sa mýlim, neviem, ale v tomto by trebalo zakročiť jednoznačne rázne, lebo sa to celé otočí proti Tebe
@xima adi nie..
@miadi nebude možno mu to je jedno ale čo už.. Svoj rešpekt si zachránim a priateľa kašlem
@lintu keď kamarát sa vždy snaži tváriť nad vecou že všetko je v pohode nič so mnou nechce a bla bla bla pred priateľom.. A priateľa aj keď sa opýtam priamo to ako keby som do skaly volala žiadna odpoveď nie ešte nepriamo.. S niektorými chlapmi nie je jednoduché sa rozprávať
@vilma7 nevedela som v tom momente snažil sa držať nonstop tému do toho mi tam behal malý.. Takže nevedela som ho stopnúť a povedať že už ideme spať ale tak pobral sa sám.. Na telefóne ho budem úplne ignorovať a keď príde tento víkend tak to budem musieť riešiť na rovinu aj pred priateľom
@whitebubble no od chlapa o ktorého nemáš záujem to je skôr nepríjemné a odpudzujuce než lichotive.. Ono ta chytí neskôr pocit paniky keď má prísť a ty nemáš kam inam ísť takže neviem či sa mi toto paci.. No a jedine východisko je jednať asi na rovinu a nieniba jedným slovom lebo zatiaľ to bral ako srandu keď sa mi nepáčilo ze dolieza a priateľ stojí v kuchyni a žiarli
@shellye toto určite nie. Toto by sa neodvážil ani keby ma chcel iba skúšať. Nato sa poznáme dosť dlho a až príliš dobre aby robil takéto veci. Pozná ma do bodky aj ako kamarát aj ako môj muž aj ako otec mojich detí z každej stránky
Ja už som v tom nejak zamotana. Tak priatel stoji v kuchyni a ziarli, ale napriek tomu ho vlaci k vam? To je pre mňa nepochopiteľné
Ešte ma napadlo jednej známej muž si tiež vodil stále kamosov domov predtým ako išli von , posedeli dali 1-2 piva a išli, ale už jej to dosť vadilo , tak začala vždy doma chodiť v gatkach a tričku keď prišli , alebo nejako naľahko a teda muž jej si to rýchlo rozmyslel či niekoho bude vodiť domov. Vždy to bolo v dosť nevhodnom case . Len teda u nich to nebol jeden kamoš stále ten istý , a ani taký co by jej vypisoval , no ale muž to rýchlo pochopil keď si to nedal normálne vysvetlit .
Ja by som teda doma s deťmi vo večerných hodinách požadovala súkromie pre rodinu . U nás aj keď je návšteva vie kedy je slušne odísť , ale musí to aj Tvoj muž pochopiť lebo vyzerá že to nechápe
Máte šťastie po mne už ani pes neštekne🥴😀😀😀😀
@xima niesi zamotana tak to reálne je 🙆♀️

@xima nie to teda nefunguje veľa vecí..