icon

Priateľov kamarát sa do mňa zaľúbil

20. sep 2021

Ahojte, mám taký problém možno ho nemám ani ako vyriešiť ale aspoň poradiť ako to zvládnuť. S priateľom sme sa pred dvomi rokmi presťahovali z mesta na dedinu. Mame dvoch synčekov. Poznáme tu zopár ľudí kamarátov tu máme aj zo školy atd. Ale priateľ spoznal pred pol rokom ďalšieho kamaráta. Ja som ho dlho nepoznala až o nejaké 3 mesiace neskôr ako priateľ. Začal k nám občas chodiť a uz vtedy sa mi niečo nezdalo. Jeho pohľady, vsade chodil za mnou, keď bol priateľ v inej miestnosti snažil sa co najbližšie dostať ku mne a k malému. Proste samé gestá ktoré mi nehrali. Priateľ si to všimol tiež a zacal žiarliť čo som ja nechápala. No a po čase vysvitlo že chlapec sa do mňa zaľúbil. Je to dobrý chlapec a má rád moje deti aj môjho priateľa aaj priateľ jeho. Kamarát sa priznal iba mne. A nerada by som kazila jeho vzťah s priateľom. Už o dosť kamarátov prišiel. Neviem ako to riešiť keďže stále k nám chodí majú s priateľom spoločne záujmy všetko. Ale on stále za mnou všade chodí furt po mne pokukuje a vypisuje mi. On sám si uvedomuje ze mame rodinu máme deti.ale aj tak ss tak správa.
Neviem ho konfrontovať osobne nedokážem to skúšala som. No v momente ako on niečo povie alebo po mne pokukuje zamrznem neviem nato reagovať. Takže naozaj neviem ako to riešiť zdá sa že čím ďalej je to horšie už len jeho pohľad mi stačí a viem že je šťastný že ma vidí po celom týždni. Prísaham fakt toto má v očiach. Jemu zasvietia. Nechcem mu ublížiť. Ďakujem za rady 🙏

Strana
z6
autor
22. sep 2021

@zuzki1 no tak to by som schytala po papuli ja asi jedine taky efekt by to malo.. On ho sem nosí z pohodlnosti nemusí nikam ísť pustia si telku naochavaju sa a pijú takže toho by sa nevzdal

autor
22. sep 2021

@denda007 kľudne pošlem tohto fešáka ako píše
@miadi 😂 garantujem že sa neodlepi

momoqui
22. sep 2021

Mozno mu to nevadi lebo chcu 3-ku alebo ta jedneho dna priatek vymeni za kamosq 😁

zuzanapjat
22. sep 2021

No mne by vadilo, kebyže muž chodí cez týždeň do roboty a cez víkend, ktorý má patriť rodine by ťahal kamaráta domov. Voľný čas by mal vedieť stráviť s tebou........... ale asi je mu nejaký ťuťmajzo bližší v tomto.

miadi
23. sep 2021

Blizi sa piatok mas plan ako to cele ukoncis? Povedala si muzovi ? Pooripade mu ukaz tuto diskusiu.-ze jeho chovanie je vsetkym najcudnejsie. Chlapou casto zaujima nazor okolia viac ako tych najblizsich. Alebo aspon svoj program na piatok vecer ty nemusis cakat len na to ze on dovlecie kamosa. Mozes si niekoho pozvat ty., mozes niekde ist s detmi atd. A priatel nech nepopija ale venuje sa detom tebe .. v sobotu nedelu vylety.,

miadi
23. sep 2021

Moj muz sice cez vikend robi ale aj tak v sobotu nas odvezie do mini zoo co mame pri done 4minuty cesty autom a potom Po nas pride a v nedelu Po 4pm ked skonci v robote Ideme na tekvicovu farmu kde su rozne atrakcie pre deti . Opiteho som ho za 10r nikdy nevidela .( musis priatela viac zapriahnut okolo rodiny )

alenka0
5. apr 2024

Viac x som zažila. Jedna rozumná správa a zablokovať... Hneď pochopil. Kaziš si vzťah a ver, že keď to praskne, zlá budeš ty, nie on. Ty to maš ukončiť

sashka22
17. júl 2024

Ako ste to nakoniec poriesili?

Strana
z6