Priateľova mama nás nechce pustiť preč z domu. Čo máme robiť?
Priateľ má 26rokov a jeho otec odišiel preč a im nepomáha a jeho mama chce aby sme tu ostali len kvôli financiám bude sprosté keď odídeme a necháme všetko tak? S priateľom čakáme babo a tiež chceme mať vlastnú rodinu len mama jeho nechce o tom počuť. Žijeme teraz u neho doma a ved keď sa to malé narodí nemôže žiť všetci štyria v jednej izbe. Ja už mám jedno dieťa 5 ročného a s priateľom čakáme ďalšie. Co mame robit
@katrinka34 ani ja tomu nerozumiem, v čom je najhorší...
V tom ze malo dáva peňazí
Áno jeho mama hovorí že je najhorší a ze malo dáva peňazí
Tak už len preto, že dáva málo peňazí, by sa mal pakovať rýchlo preč. Táto cesta k ničomu dobrému nevedie. Ak toto povie vlastná mama.
Ja dávam peniaze priateľovi a on s toho dáva mame 200 na pôžičky 200 mame a 200 na kúrenie to je spolu 600 eur co jej dávame
Podnájom by nás stal 350
Naco ma 26rocny dva uvery ???? Ako dlho ich bude splacat? Vyzera to tak ze na vlastne byvanie dlho ziaden uver nedostanete .
To platite cast uveru za dom ktory vam nepatri? A vam sibe uplne???
Nam to normálne šibe si to vystihla
Jeho mama ho dotiahla to tých úverov ktoré bude platiť ešte 4 roky
Pozri 4roky nieje. Vela, myslela.som.zebaspon 20.
Polka domu je mamina polka otcova, vase nieje nic a este su tu dvaja surodenci dedici dalsi.
Vy budete splacat dom a olkzete labu nakoniec.
Chodte do podjamu, setrite 4roky, potom bedte uver a kuore si svoje byvanie.
Mama nech sa dohodne s otcom co s.domom,predat vyplatit uver,zobrat novy a kupit nieco lacnejsie.
To je asi najlepšie riešenie
Len keby jeho mama s otcom komunikovali. Ako odišiel sa neozval
Tam akože krásne my platíme a mame držať hubu?
@jaka02 rozmýšľam koho by som mala chuť skôr vyplieskať či Teba alebo Tvojho priateľa, ale asi by si to vyhrala...prepáč si totálna trúba. Máš zodpovednosť za svoje dieťa, nasťahuješ sa do frajerovho domu do pre mňa absolútne neprijateľných podmienok, svadba nikde, decko ďalšie na ceste a problém za problémom...čo si čakala kremeše?
Akože ja som potrebovala radu.
Áno všetko je cele zle ale nechápem prečo chudák 5rocny ma rodinu ktora sa oňho stará a má ho rada
@jaka02 choďte bývať sami do podnájmu. Toto, čo žijete nemá význam. Riešite somariny a neviete riešiť reálne veci, reálny život s pragmatickým prístupom. Ty sa cítiš ako zneužívaná popoluša ktorá všetko robí, poukazuješ na lenivé sestry, nevďačnú matku. Nevidíš, že ty si v tom dome cudzí element. Vidíš to len zo svojej strany, lebo inak to vidieť nevieš. Tvoj 5-ročný syn tiež potrebuje stabilný domov, tvoje nenarodené dieťa tiež potrebuje pokoj domova a nie vnímať nervóznu matku ktorá neustále rieši žabomyšie vojny s rodinou priateľa. Keď ste sa už ponáhľali so splodením potomka, tak sa poponáhľajte s vyriešením tejto situácie.
Ďakujem za rady. Áno najlepšie by bolo odísť stadeto a ísť do podnájmu. Už sa mi nece s nimi hádať.
Už bolo toho dosť
Ja viem len keby tam neboli tie výčitky ako dopadne priateľova mama už sme dávno v podnájme. Len keď odídeme nebude to vedieť splácať aj ten úver atď
@jaka02 však to je zlaté, že chceš radu...ale čo Ti teraz už pomôže aká rada, keď priateľ ešte nevie či chce byť viac dobrý či milujúci či vychválený, či viac Ty, či mama, či sestry, či dieťa, či všetko naraz a Ty medzi nimi stojíš v koncoch ako taký gravidný tĺk a sama sa rozhodnúť ťažko v tejto situácii.
Skrátka bolo by rozumnejšie žiadať radu pred hlúpymi rozhodnutiami, ľahšie by sa radilo a aj pre Teba by to bolo ľahšie.
A vôbec si nemyslím, že dieťaťu stačí láska.

@jaka02 ale najhorší je prečo? Že málo dáva či ako? Kto hovorí, že on je najhorší? Jeho mama?