Priateľova mama vo všetkom pomáha jeho sestre
S priatelom sme uz spolu nejaky ten rok, aj spolu byvame. Mam vynikajuci vztah s jeho rodicmi a hlavne mamou. Mam ju velmi rada. Strasne mi ale lezie na nervy, ze vo vsetkom pomaha priatelovej sestre. Vsetko za nu plati, ona ma vyplatu vlastne len na svoje rozmary a potreby. Svokra sa jej komplet stara o deti, vari im, chysta im desiate do skoly, upratuje jej, perie, zehli, robi a plati jej vacsinu nakupov, energie, tankovanie, plati jej dovolenky, no proste vsetko...My s priatelom sme financne "nezavisli", byvame sice v ich dome (nie spolu s nimi) ale vsetko si platime sami. Samozrejme ze obrovska pomoc je ze mozeme byvat v ich dome, a nemuseli sme si brat hypoteku. Co mam robit, ked stale nad tym premyslam, ze je to podla mna nespravodlive ked jedno dieta ma vsetko "zadarmo" a je nezodpovedne a mina si len na svoje rozmary, a ostatnym detom ( su traja) to nie je ponuknute a vsetko si platia same ? Akoze zase druha vec je ze on je hrdy a on by sa nikdy nenechal vyzivovat rodicmi, a nase platy nam vystacia na pokrytie nakladov na zivot, cize nejde o tie peniaze, ale stale na to myslim. Zaroven mi tym aj jeho sestra lezie na nervy a stale o nej premyslam ako o nezodpovednej a nevyzretej, hoci mi nikdy nic zle neurobila a je vzdy ku mne mila a dobra. Mrzi ma, ze mam taketo myslienky ale nemozem si pomoct.