icon

Priateľova rodina nám chce riadiť život

sellycka13
3. mar 2019

Dobrý večer, prosím Vás o radu. Odkedy priateľova rodina zistila, že som tehotná pričom nadšení z toho neboli, začali sa nám AKTÍVNE A NEPRIJEMNE MIEŠAŤ DO ŽIVOTA. Najprv mali problém s VÝBEROM MENA opätovne nás žiadali jeho rodicia o zmenu nášho rozhodnutia. Neskôr sa im nepáčil môj výber pôrodnice - súkromná. Ďalej jeho otcim nám začal rozprávať do výberu krstných rodičov. Nakoniec čo mi je veľmi ľúto hlavne kvôli našej dcére, jeho sestry sa s nami nedohodli vopred a po prebdenej noci sa ohlásili na poslednú chvíľu, že prídu ráno na návštevu, priateľ ich odmietol slušne aby prišli poobede. Na základe našich nezhôd s tým že som odišla na chvíľu preč aby som jeho sestry nevidela keďže som nemala vôbec chuť potom čo boli s ním samé mu netuším čo narozpravali. Výsledok starania sa jeho rodiny? On sa chce rozísť. Ja sa nechcem, chcem právne zamedziť styk jeho rodiny s našou dcérou, je to možné? Právnikovi idem až v utorok. Stalo sa vám niečo podobné? Ako ste to riešili? Ja už nemám síl neustále znášať výmysly jeho rodiny. Chcem mať kľudný život bez týchto primitivov.

Strana
z2
sellycka13
autor
13. mar 2019

@baklik skôr tu nejde o takt, ak sú niektorí ľudia banda primitivov bez vzdelania není im pomoci a o svoj život sa starať nevedia iba do cudzích budú rýpať... Preto ste urobili VEĽMI DOBRE ČO SÚHLASÍM OBMEDZIŤ KONTAKT s takýmito ľuďmi 👍👌🙂 ja som urobila to isté, máme kľud a už sa s priateľom nehadame keďže nám nemá kto pchať do života nos 👍😂😂

Strana
z2