Priateľova rodina nám chce riadiť život
Dobrý večer, prosím Vás o radu. Odkedy priateľova rodina zistila, že som tehotná pričom nadšení z toho neboli, začali sa nám AKTÍVNE A NEPRIJEMNE MIEŠAŤ DO ŽIVOTA. Najprv mali problém s VÝBEROM MENA opätovne nás žiadali jeho rodicia o zmenu nášho rozhodnutia. Neskôr sa im nepáčil môj výber pôrodnice - súkromná. Ďalej jeho otcim nám začal rozprávať do výberu krstných rodičov. Nakoniec čo mi je veľmi ľúto hlavne kvôli našej dcére, jeho sestry sa s nami nedohodli vopred a po prebdenej noci sa ohlásili na poslednú chvíľu, že prídu ráno na návštevu, priateľ ich odmietol slušne aby prišli poobede. Na základe našich nezhôd s tým že som odišla na chvíľu preč aby som jeho sestry nevidela keďže som nemala vôbec chuť potom čo boli s ním samé mu netuším čo narozpravali. Výsledok starania sa jeho rodiny? On sa chce rozísť. Ja sa nechcem, chcem právne zamedziť styk jeho rodiny s našou dcérou, je to možné? Právnikovi idem až v utorok. Stalo sa vám niečo podobné? Ako ste to riešili? Ja už nemám síl neustále znášať výmysly jeho rodiny. Chcem mať kľudný život bez týchto primitivov.

@baklik skôr tu nejde o takt, ak sú niektorí ľudia banda primitivov bez vzdelania není im pomoci a o svoj život sa starať nevedia iba do cudzích budú rýpať... Preto ste urobili VEĽMI DOBRE ČO SÚHLASÍM OBMEDZIŤ KONTAKT s takýmito ľuďmi 👍👌🙂 ja som urobila to isté, máme kľud a už sa s priateľom nehadame keďže nám nemá kto pchať do života nos 👍😂😂