Priateľova sestra a mama mi robia peklo
Neviem ani ako mam začat som rozvedena z manželstva mam jednu krasnu dcerku našla som si slobodneho priatela bez deti sme spolu 2 roky aj dva mesiace tie posledne 2 mesiace by som najradšej vymazala zo svojho života priatel mi tajil jeho dlžoby jeho rodina ma akceptovala 2 roky a zrazu sa snažia o to aby nam vztah prekazili rozbili a prečo dovod je taky že ja sa nemožem zamestnat a on ma dlh ktory si musi platit chodia nam sem vyryvat ohladom toho aj po telefone začali zo slovami že citujem jeho segru chovaš cudzie decko aj jej dceru a jeho mama posledne že čo od neho čakam že on už požičku že najdeš si inu babu je ich vela normalnu čiže ja niesom to ma urazilo podla nich asi no ked som sa to dozvedela ma skoro porazilo no začalo to byť važne proste teraz sa neozyvaju zas už len čakam a bojim sa toho keď sem zas dojdu vyryvať hriechy a donho hustit čo spravim posledny tel.rozhoor z jeho matkou bol tiež taky nijaky som jej povedala na rovinu prečo mna obvinuju z toho za čo janemožem ani trochu tie dlhy si priatel urobil pri byvalej priatelky a ja som o ničom netušila vtedy som ho vobec ani nepoznala rozhodla som sa sem napisat preto lebo ma to všetko strašne tažiaboli samozrejme som vyčitala priatelovi že prečo mi to nepovedal on sam že jeho rodina moi to prišla doslava a dopismena vyhukať a on mi na to ja som ta nechcel zatažovať a takto lenže čo tento tlak pretrvava dalej jeho sestra začala utočit na moju dcerku a to ma už naštvalo tak som povedala že ak budu pokračovat takto tam podam trestne oznamenie za uražky zatial sa ani neozvali a jemu neviem vravi že nie mam najviac ma boli jak je ten tlak na nas sa stala hrozna vec priatel si myslel že ho koly tomu necham a začal si hladat vztah na erotickej zoznamke ani neviem ako som nato prišla čosi som mu šla na email a našla som tam dve nahe baby bola to eroticka zoznamka to ma priviedlo až na jeho profil bolo tam hlada pomer vztah a fotku tam mal kde bol nahy toma nahnevalo strašne prišiel domov s prace a vypalila som mu facku povedala som mu že mu viac neverim a je to aj koly malej že ako nam toto moholvspravit povedal že to bol chvilkovy skrat lenže on odpisal jedna chcela snim sex ale už jej neodpisal ja neviem čo si mam mysliet ale jedno viem hrozne ma to trapi a už sa jeho rodina snaži tažit tym aj moju rodinu a furt sa vyhražaju že pojdeme k jej rodičom boli ma to všetko jak som to pisala tak slzim čo by ste robili na mojom mieste ďiky za každu odpoveď
@lea1985 asi pojdeš? nevahaj ked si najdeš pracu a utekaj 😢 😢 😢 ešte som nepočula v mojom okolí o takom šialenom chlapovi 😀 teda idiotov rozneho kalibru tu máme 😅
@bahira196201
@bahira1962012 tak vidiš už si počula
@lea1985 zamysli sa ,mne jedna povedala že asi to nebude až take hrozne ked sa dvaja nerozvedu alebo nerozídu 😎
@dejnas nie určite nepotrebujem slovne napadanie od druhych v živote som to nezažila aby vynila rodina mojho partnera mna a moje dieta tiež je to pre mna chore čo robia snažimsa postavit na vlsatne nohy ja viem že mi bol neverny virtualne a možno aj fyzicky ale bodaj bysom už na take niečo neprišla strašny uder 😒
@dejnas 2 roky nič všetko ok to len tera 2 mesiace sa navaža mama a sestra plati si to len ja nemam pravu vyhukuju že chova cudziu žensku s deckom a prito jamam peniaze na vychovu malej aj mna aj jej biologicky tatko mi pomaha teraz finančne on je v taliansku tak neviem čo sa navažaju to by mohli robit keby plati mne veci a to mineplati mam ich plne zuby
@lea1985 takým veciam sa nedokažeme vyhnuť,nevidíme do ludí,všetko zlé je pre niečo dobré 😒 su to ich nazory a ich myslenie,ty nerieš čo si kto myslí a čo kto povie,pretože je to pre teba a tvoju dcerku len stres a strach,zhoršuješ situaciu 😖 😖 hladaj pracu a nový domov pre dcerku 🙂 🙂
@bahira1962012 to hej to mam aj na plane a aj to robim dufam že to čim prv dosiahnem
@bahira1962012
veľa žien s dieťaťom si myslí že lepšieho už nenájde, a tak toleruje ešte viac ako slobodná- bez záväzkov
to chlapi dobre vedia využiť 😠
ja viem len som reagovala koment. ja by som tiež povedala že zbal seba a malú a odíď, len keď nemáš kam... je to ťažké.
súhlasím že ti mal povedať že má dlžobu a jednoznačne si ťa mal zastať pred svojou mamou a sestrou
a je neospravedlniteľné že si hľadal ženskú a ešte na sexzoznamke, nemôže sa vyhovárať na skrat
@lea1985
Presne ako tu píšu ostatné. My sa pozeráme na vec triezvo a s nadhľadom. Viem, že je to ťažké. Hlavne keď máš aj záväzky a malú dcérku, Len z mojej skúsenosti ti viem povedať, že ľudia sa nemenia a ty ich tiež nezmeníš. Ty sa môžeš aj rozštvriť aj tak pre jeho rodinu nikdy nebudeš dosť dobrá. Aj keď im znesieš modré z neba, aj keby si zacvakala celý jeho dlh z vlastného, prosto nebudeš. Ich nerieš. Riešiš môžeš svoj vzťah k nemu. Najjednodušie by bolo od neho odísť, ale život nie je vôbec jednoduchý. Držím palce, a prajem lepší život tebe a dcérke do budúcnosti.
@lea1985 prepac, ale to si na tom bola tak biedne, ze po rozvode si bola odkazana na chlapa s dlhmi a takou rodinou? Asi to nikdy nepochopim, preco zeny hned po rozpade jedneho nevydareneho vztahu skacu do dalsieho a to bez rozmyslu a este tam zatiahnu aj svoje deti.Tento tvoj druhy vyber je uplny jackpot. 😝
bodky a čiarky ti nieco hovoria? prepáč, ale to sa nedá čitať
@lea1985 a tvoj bývalý manžel by ti nepomohol v takejto situácii???Neviem,aký máte vzťah po rozvode,ale vychovávaš jeho dieťa a situácia,v ktorej teraz si,škodí hlavne tvojej dcérke vo vývoji.Neviem,aké máš vekovo dievčatko.Pokiaľ sa nemáš kam pohnúť,ja by som na tvojom mieste pekne poprosila bývalého, vysvetlila, v akej si situácii a čo ďalej plánuješ aj s dcérkou a potrebuješ pomoc na preklenutie tohto obdobia.Len neostávaj tam,kde si.!!!!! Keby ti bývalý platil prenájom neakej garzonky,kde by ste sa s dcérkou odsťahovali, vravela si,že pracuje v taliansku, tak by to nemohol byť pre neho problém. Dať to možno zmluvne podpísané,že potom mu tie peniažky vrátiš, alebo dohoda,že nevrátiš. Bola si predsa jeho manželka a vychovávaš mu dieťa. Prajem ti naozaj jasnú myseľ, aby si našla východisko.
a som na tom podobne,akurat to ze mne robi moja svokra a svagrina peklo zo zivota,keby som mala napisat vsetko co mi robia sa nedopisem a som tu do rana
@katuska268 nám moja svokra robí také peklo, a psychický teror, že som min.týždeň volala manželovy záchranku.My nemáme právo na vlastný život, my sa musíme ,,starať,,o ženu na dôchodku ktorá popri dôchodku pracuje, chodí si po dovolenkách, divadlách. My len skloniť hlavy a žiť život , jej život tak,ako si to ona predstavuje, neustále nás ponižovať, môjho muža podceňovať a robiť si z neho poslíka . a to,že máme maličké dieťatko, sme plne vyťažený.... takže môjho muža dohnala na psychiatriu.

@lea1985 najskôr som mala pocit, že je problém "iba" v jeho rodine.... samozrejme, to že ti zatajil dlhy, tiež nie je ok, ale to, že si hľadá partnerky na zoznamke (to je úplne jedno, či je to erotická, či "partner na úrovni" 😝 ) svedčí o tom, že to nie je ešte vyzrelý chlap... a možno ani nikdy nebude... Ty už máš ale dieťa, za ktoré si zodpovedná, a nemôžeš si dovoliť nájsť mu takýto "otcovský" vzor 😝
bude najlepšie, ak ho necháš, nakoľko on nebol k tebe úprimný, virtuálne ťa zrejme podvádza (možno aj reálne), jeho rodina hádže vinu na Teba... potrebuješ to k pokojnému životu? 😕
musíš sa nejak postaviť na vlastné nohy, budúcnosť s týmto chlapom nevidím veľmi perspektívne 😒