icon

Priateľova sestra a mama mi robia peklo

lea1985
29. nov 2013

Neviem ani ako mam začat som rozvedena z manželstva mam jednu krasnu dcerku našla som si slobodneho priatela bez deti sme spolu 2 roky aj dva mesiace tie posledne 2 mesiace by som najradšej vymazala zo svojho života priatel mi tajil jeho dlžoby jeho rodina ma akceptovala 2 roky a zrazu sa snažia o to aby nam vztah prekazili rozbili a prečo dovod je taky že ja sa nemožem zamestnat a on ma dlh ktory si musi platit chodia nam sem vyryvat ohladom toho aj po telefone začali zo slovami že citujem jeho segru chovaš cudzie decko aj jej dceru a jeho mama posledne že čo od neho čakam že on už požičku že najdeš si inu babu je ich vela normalnu čiže ja niesom to ma urazilo podla nich asi no ked som sa to dozvedela ma skoro porazilo no začalo to byť važne proste teraz sa neozyvaju zas už len čakam a bojim sa toho keď sem zas dojdu vyryvať hriechy a donho hustit čo spravim posledny tel.rozhoor z jeho matkou bol tiež taky nijaky som jej povedala na rovinu prečo mna obvinuju z toho za čo janemožem ani trochu tie dlhy si priatel urobil pri byvalej priatelky a ja som o ničom netušila vtedy som ho vobec ani nepoznala rozhodla som sa sem napisat preto lebo ma to všetko strašne tažiaboli samozrejme som vyčitala priatelovi že prečo mi to nepovedal on sam že jeho rodina moi to prišla doslava a dopismena vyhukať a on mi na to ja som ta nechcel zatažovať a takto lenže čo tento tlak pretrvava dalej jeho sestra začala utočit na moju dcerku a to ma už naštvalo tak som povedala že ak budu pokračovat takto tam podam trestne oznamenie za uražky zatial sa ani neozvali a jemu neviem vravi že nie mam najviac ma boli jak je ten tlak na nas sa stala hrozna vec priatel si myslel že ho koly tomu necham a začal si hladat vztah na erotickej zoznamke ani neviem ako som nato prišla čosi som mu šla na email a našla som tam dve nahe baby bola to eroticka zoznamka to ma priviedlo až na jeho profil bolo tam hlada pomer vztah a fotku tam mal kde bol nahy toma nahnevalo strašne prišiel domov s prace a vypalila som mu facku povedala som mu že mu viac neverim a je to aj koly malej že ako nam toto moholvspravit povedal že to bol chvilkovy skrat lenže on odpisal jedna chcela snim sex ale už jej neodpisal ja neviem čo si mam mysliet ale jedno viem hrozne ma to trapi a už sa jeho rodina snaži tažit tym aj moju rodinu a furt sa vyhražaju že pojdeme k jej rodičom boli ma to všetko jak som to pisala tak slzim čo by ste robili na mojom mieste ďiky za každu odpoveď

Strana
z3
katuska268
29. nov 2013

a to je u mna v podstate to iste,nielen svokra aj svokor mi to robia to iste co tebe a ja sa bojim ze skoncim na psychiatri,uz mi aj povedala ze ich chcem okradnut o chalapu,a ich priviest do hrobu,spis by som povedala ze je to opacne mam docela vaznu chorobu a nerobia mi dobre hadky

lea1985
autor
30. nov 2013

@tykat ja nepotrebujem riešit nikoho okrem seba a malej to že mi boli niečo povedať tak ok ale nie pokračovať a nadavať mne 😠

lea1985
autor
30. nov 2013

@ollynka ďakujem chodieva za malou často vztah mame dobry sma kamarati

lea1985
autor
30. nov 2013

@katuska268 no šak to a to nepotrebuje nikto za inch ludi a tak viem presne čo a jak preživaš ale vztah s takymto lahkovažnym mužom na 100 percent nechcem

lea1985
autor
30. nov 2013

@jabadaba biedne určite nie a odkazana som na nikoho od svojej 19 nebola asi tak nezamestnana som od vtedy jak som išla byvať snim je tu tažke najst si pracu uŕčite som neskakala po rozvode do vztahu hneď to ako ta napadlo od rozvodu je už 10 rokov a ty mi napišeš blbosť nikdy som nebola odkazana na chlapa ani rodičov a ani nemienim byť jedine na čom mi zaleži je moja dcera nič ine.Vieš ale do človeka nevidiš nikdynevieš čo spravy ani po 2 či 5 rokoch takže tak asi

lea1985
autor
30. nov 2013

@zukana no prave to viem a cely život sa z niekym budem dotahovat a neviem čo to ma nebavi musim jednoducho dalej mam pre koho žiť mam nadhernu šikovn dcerku a už len pre nu sa budem rozhodovat dalej

libka1
30. nov 2013

@lea1985 a kolko ma tvoja dcera? a smiem sa spytat kolko si bola vydata ked si uz 10 rokov rozvedena? ja by som uz bola prec, mat takehoto chlapa v dome, riesenie vzdy existuje, len ho treba hladat...

betiska
30. nov 2013

@ollynka tak to je už iný problém, pretože ak som správne pochopila, nemá ani finančnú rezervu, nájsť si podnájom. Prichádza mi na um jedine azylový dom...skutočne neviem, aké iné riešenie jej poradiť, nakoľko ani k rodičom sa nemôže vrátiť 😒

lea1985
autor
30. nov 2013

@libka boli sme spolu kratko na tom vobec teraz nezaleži a nijako to stymto nesuvii dcerka ma 9 rokov riešit budem ak budem mať na to peniaze mysliš že som nechcela odist proste to bolo po facke ktoru som dala jak som ma to prišla hned prve to čo spravil matke ktora ma dieta je neospravedlnitelne

romanovic
30. nov 2013

@lea1985 Prepac, ale v prvom rade zacni pouzivat interpunkcne znamienka, t.j. bodky a ciarky, lebo bez nich tvoj text nema hlavu ani patu a malokomu sa chce trapit s citanim a rozmyslat, kde konci jedna veta, kde zacina dalsia a co si tym celym vlastne chcela povedat. Takze ak chces rady, tvoj text sa musi dostat k co najviac ludom a preto rozmyslaj, co pises a ako to pises.
V druhom rade si najdi pracu, lebo takto si zavisla od priatela a to je zle. Mala by si byt samostatna, financne nezavisla, pretoze ak to vnimas tak, ze nemas kam ist, tak vsetky rady tu su asi zbytocne...

lea1985
autor
30. nov 2013

@romanovic ja som neni zavisla od neho ja svoj prijem mam ale neni postačujuci na prenajom.Niesom od nikoho
zavisla.To že nemam momentalne pracu som v dnešnej dobe som neni sama.A neraz sa koly sprostym nevyzrelym chlapom popali nejedna žena .Ja sama viem čo je pre mňa na prvom mieste je určite robota a moja dcera takže som sa pytala nanazor po vačšine odpovedali baby ako som si odpovedala ja sama

lea1985
autor
30. nov 2013

@katuska268 hadky nerobia dobre nikomu ani ja sa nemožem rozčulovať mam tiež astmu a akonahle sa rozčulujem tak mavam zhoršene vysledky je to tažke ja by som to riešila na tojo mieste trestnym oznamenim pretože to už moc zachadzaju 😠

katuska268
30. nov 2013

@lea1985 no na mna zle vplyvaju tie hadky,mne sa moze tiez stat ze sa mi nieco stane,nemozem sa rozculovat,a raz to moze skoncit zle...a tiez trestnym oznamenim,dokonca si moj svokor z mojej choroby robi srandu,ked si spomeniem co mi naposledy je mi doteraz zle

ollynka
30. nov 2013

@lea1985 tak to je veľmi veľké plus pre teba , prajem ti veľa šťastia a lásky tebe aj tvojej dcérke

Strana
z3