icon

Priateľove bývanie

kejsinka
22. jan 2016

Ahojte moj priatel sa stahuje do ineho mesta a chce aby som isla k nemu byvat na druhy rok len ze jeho spravanie ma od toho uplne odcudzilo lebo chcela som tam ist aj ja..kazdy druhy mesiac ma nechava a potom sa stale ospravedlnuje ze uz taku chybu neurobi ..umna uz nema ani dôveru ale milujem ho :( ..poradte prosim

miku1
22. jan 2016

@kejsinka Dosť čudná kombinácia citov - Milovať a nemať dôveru ....

kejsinka
autor
22. jan 2016

@miku1 proste neverim mu vtom ze uz neurobi taku chybu

terezka1947
22. jan 2016

@kejsinka vidis...a preto mame okrem srdca aj rozum....vzdy nam nieco sepka a nasepkava...tebe tiez nieco sepka,tak pocuvni 😉

mima4
22. jan 2016

@kejsinka kazdy druhy mesiac ti frajer dava kopacky?
ak áno, nebud sprosta a daj mu kopacky na veky!!! kokso... maj sa rada, vazi si sama seba...ak sa teraz k tebe sprava ako k hovnu, co bude, ked budes raz jeho manzelkou a budes mat s nim deti?

nyusika
22. jan 2016

@kejsinka tak najskor skonci zakladnu skolu, potom ries taketo veci.
podla tvojho problemu mas tak 12-13 rokov....

kejsinka
autor
22. jan 2016

@nyusika chcela by si ;)

sissy27
22. jan 2016

@kejsinka akože každý druhý mesiac sa s tebou rozchádza a ty jak pijavica sa ho nechceš pustiť či ako? alebo každý prvý mesiac ťa uprosí a vezmeš ho na milosť bez štipky sebaúcty a ženskej hrdosti? tak neviem čo je horšie... ja by som s ním čas nestrácala, ale tak ako vidím, tebe to robí dobre a baví ťa to, tak si to uži... len teda maj aj nejaký plán B, aby si mala kde prespať, keď ťa zas kopne do zadku...

kejsinka
autor
22. jan 2016

@sissy27 pri kazdej hadke ma nechava. a potom sa doprosuje

dominikav123
22. jan 2016

@kejsinka a ked spolu budete zit a on ta zase necha co potom ?

sissy27
22. jan 2016

@kejsinka aha, takže tvoja sebaúcta na nule... každý si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty... on vie, že sa nemusí pri tebe ovládať, lebo aj tak ho vezmeš späť, takže ťa môže poslať kade ľahšie a keď bude mať plné guľky, tak stačí spraviť smutné oči a má čo potrebuje... dobre to má zariadené 😀 keď chce byť sám, tak sa ťa zbaví a keď potrebuje, tak si ťa dotiahne späť 😀 spamätaj sa...

bonaqa2013
22. jan 2016

A keď ťa vyhodí tak pôjdeš spať kde? pred panelák? Radšej si to dobre rozmysli....Láska je slepá...

mihula
22. jan 2016

@kejsinka ked mu neveris,tak co tu vypisujes.Vykasli sa na neho,bodka

timea7
22. jan 2016

@kejsinka sorry, ale takúto otázku môže skutočne položiť len 12-13 ročné nezrelé decko. Dospelá žena by ho už dávno poslala do čerta, nie aby uvažovala, že pôjde s ním bývať 😒 😒 😒 😒 A že ho miluješ? Si si tým istá? Nie je to len strach z toho, že budeš bez chlapa?

lintu
22. jan 2016

"pri kazdej hadke ma nechava. a potom sa doprosuje..." a potom ho i napriek všetkému vždy vezmeš späť.... prečo by mal niečo robiť inak, keď mu jeho správanie vlastne sama toleruješ?
Píšeš o jeho novom bývaní....Ty by si tam teda bola v podstate len v úlohe podnájomníčky. Hádaj, kto by šiel preč z toho domu/ bytu pri najbližšej hádke 😠

timea7
22. jan 2016

@kejsinka v inej téme píšeš, ako neznášaš jeho mamu, on sám ťa už pár krát odkopol. Si skutočne presvedčená o tom, že toto je pre teba ten správny partner? Lebo z tých, čo ti odpovedajú, asi nikto....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mala_hobitka
23. jan 2016

@kejsinka Ja len tolko ze som poznala viacero vztahov kde sa chlap pravidelne nepravidelne s babou, ktore a o ktorej hovoril ze ju strasne miluje, rozchadzal. Kazdej z tych dievcat nakoniec doslo ze je to chore a poslali ich kade lahsie. S niekym kym chcem byt sa nerozchadam. Bez diskusie.