Priateľove deti
Ahojte zienky!
V nedelu ma caka zoznamenie s detmi mojho partnera. Su na 2.stupni ZS. Chlapec a dievca. Svoje deti nemam, takze sa toho trosku obavam. Partner ich privedie na obed, najeme sa spolu a potom nejaky program, v zavislosti od pocasia. Chlapec ma introvertnu povahu a je dost naviazany na matku.
Neviete poradit, ako to zvladnut? Partnera milujem z celeho srdiecka a chcem, aby sa deti u nas citili dobre.
@jan510 11 12
A partner co navrhuje? Ja by som bola prirodzena, uvarila nieco dobre a sli na vylet....neviem ako dlho sa poznate s partnerom 🤔 a co radi robia deti.
chlapec je dosť naviazaný na matku... tak to máš vopred prehraný boj - nech robíš čo robíš...
A partner uz im o tebe povedal a pripravil ich na to?
@deti95060810
@jan510 ano deticky vedia o mne. Tesim sa na ne, mam deti rada, len z chlapca mam obavy. Rozmyslam, ze pojdeme radsej obedovat von, mozu si vybrat podla chuti a vyhnem sa stresu, ci im moje jedlo bude chutit. Premyslam na nejakym salasom s ihriskom, potom asi kino. Podla pocasia. Co myslite zienky?
a co tak kino v piatok? aby to nebol zas cely den co na prve zoznamenie je dost
Aj my sme to absolvovali, objednali sme chatu, deti prišli,najedli sme sa,hrali karty,sli von,hrali sme sa s loptou, potom dievčatá objavili v susedstve malé mačky a hrali sa s nimi,bolo to veľmi pekne a príjemné. Buď prirodzená a milá. Držím palce
skladanie lega, alebo puzzle , nejaké zvieratko im ukázať, no ak máš
zasadiť strom - ale teraz asi nejde,
ak varíš chutne nie je problém, len uvar, čo majú radi a nejaký dezert - pohár so šľahačkou
@lenkacanigova dakujem za super napady❤️velmi sa na to tesim, verim, ze to dopadne dobre
@deti95060810 vôbec nemyslím. Je dôležité, aký vzťah majú rodičia, teda ex spolu navzájom. Ak sa rešpektujú a neplnia hlavy deťom somarinami, myslím, ze to môže fungovať. Pokial k ním budeš skôr ako staršia kamarátka, pochopia, že ty nie si tá, čo odstavila mamu a nesnaží sa byt nová mama, bude Ok. Vieš, čo ich zaujima? Čo majú radi? Ja by som prvý obed volila v restike. Vyhnes sa tomu, že uvaris niečo, čo nemajú radi. Objednajú si a možno si nenapadne prezistis, co by ich potesilo na tanieri nabudúce. A program? Pokial to majú radi, možno aquapark, kino… maly úplatok vo forme poukážky?😜 Len nie to, co výsostne robia s matkou. Veľa šťastia!!!!
autorka, radšej by som zvolila reštiku - deťom dala vybrať svoje obľub. jedlo. Poraď sa s partnerom čo milujú...
ešte skús napísať mesto - možno dostaneš tip na výlet, reštiku a pod.
@palicka dakujem, tiez ma napadla restauracia. Varim sice rada a vraj aj chutne, ale predsa len, ta restika bude asi lepsi napad. Kino je zatial v hre.
@deti95060810 tak v rovnakej chvíli sme sa tri zhodli na restike, niečo na tom bude 😀
ak ste dlho spolu s priatelom tak sa toho neboj, bude mat oporu otca. Zalezi ako dlho je rozvedeny, ak dlho tak su deti vysporiadane s tym a ak vy mate dlhodoby vztah tak by to malo byt v poriadku
@palicka ste skvele baby, dakujem!
Prepacte zeny, ale si myslite ze 11 a 12r deti nalakate na lego a puzzle? 😂
Jumping arena alebo nieco podobne, nejaky vylet mozno. To skor ich otec bude vediet ake maju zaujmy.
Restika je dobra volba 😉
Deti sa podla jeho slov tesia, zrejme to beru ako nove dobrodruzstvo a su zvedave. Mame auto, takze nieje problem sa presunut hocikam, pokial bude takto krasne, rada by som cas stravila vonku.
Škoda, že už ste dohodnutí. Prvé stretnutie by som odporučila vonku. Ísť spolu niekam na výlet, najesť sa v reštaurácii. Takto si ty na "domácej pôde" a oni na "cudzom území".
Súhlasím s reštauráciou, zistis aspon, co im chuti.
A tiez suhlasim, ze nemaju 5 rokov, aby ste stavali puzzle. Nieco živšie nemate po okoli? Lanovkovy svet, boby, jumping arena, svet iluzii a pod. V ba v inchebe je NASA vystava, da sa vliest do tych modulov, je to spravene putavo
Najesť sa a ísť do JUMP Arény 😀 to je tak na grcku po pár kotrmelcoch. Ale ak by to bolo pred obedom, je to super. Moji to v tom veku milovali.
Ale napríklad taký Salaš v Stupave je super. Aj sa tam najete, aj sa pomotáte v prírode pozriete zvieratá a potom podvečer nejaké Kino alebo Mekáč To si u takých teenegerov šplhneš 😀 Neboj sa toho, dobre to dopadne.
Ta jump aréna s trampolinami je super nápad, nemáte niečo také blízko? Tam im poriadne vyhladne, potom restika a nakoniec kino? Taký pekný deň spraviť. Držím palce aby ste si padli do oka 😊
Za mna Tatry, aj dom iluzii, aj restiky aj lanovky aj vychadzka. Neviem zalezi kde byvate🤷
Ak je chlapec introvert, nenatláčaj sa mu, nebuď priveľmi kontaktná, nechaj to naňho. Nech sa sám "roztopí", priblíži. Takáto povaha musí mať vlastný priestor.
Dakujem baby, ste uplne uzasne! Mekac je skvely napad!
Išla by som do restiky s nimi 🙂 a hlavne sa na ich otca nelep, môže ich to odradiť a budú mat pocit, že im chceš zobrat otca.
Ak bude pekne, zvazujeme hrad, vylety v prirode maju radi. Nasla som este nedaleko laser arenu, to by mohla tiez byt fajn zabavka, ak bude prsat. Kino je tiez fajn napad.
@h2 ano, pojdeme sa radsej najest von, mate pravdu. A nemusim stresovat, ci im bude chutit moje jedlo.
Lezecka stena, lanove centrum, jump arena, kino, mekac vecer karty, pukance. Prvy den sa moc nebozkavat s partnerom, mat jemno odstup od neho. Uz su vo veku kedy su im bozky a dotýkanie strasne traaaaapne
@erickatt dakujem za rady

A kolko maju rokov? Je rozdiel napr 12 a 15🤔