icon

Priateľove vychádzky

iva2795
24. máj 2017

Ahojte pisem v mene mojej sestry.
Zije s priatelom skoro 4roky ona ma synceka s byvalym priatelom ale prejdem k problemu.
Vadi jej ze priatel kazdy piatok chodi vonku s kamaratmi na pivo sem tam sa opije ale necirkusuje 🙂 ked n3maju doma maleho ide aj ona inak ide sam on ma 21 o ona bde mat 22r a vadi jej ked ide sam vonku ma obavy 🙂
Podla mna je normalne ked chce ist aj on sam vonku.

Strana
z4
tomiholjubavi
26. máj 2017

@ibanatalia nam sa stalo niečo podobné, ked sme byvali v podnajme. prišla ženska a tvrdila, že sme spravili dvesto e nedoplatok za vodu. Aj nám predstrkala učet pod nos, že aha čo ste minuli... (a pritom sme tam bývali vtedy len pár mesiacov). Zisťovali sme teda vo vodárnach, ako je to s tým nedoplatkom a dozvedeli sme sa, že pani" platila mesačne za vodu len tri eura - štyri. Už si presne nepamatam. Lenže tým pádom to nebol nedoplatok, ale celá suma.. navyse za dlhsie obdobie, než sme tam vobec bývali.
Zmluvu sme mali na fixnu sumu aj s energiami. A nezaplatili sme jej nič, lebo to nebol náš nedoplatok. Dala nam tri dni na vysťahovanie (hoci sme v zmluve mali mesačnú lehotu, aj to len v pripade zavazneho porušovania poriadku, alebo neplatenia nájmu - nič sme neporušili a najom sme platili vždy ešte par dni vopred), ale nasr*ta, že nás neošklbala sa nám začala vyhrážať jej bratom a že ak neodideme, vyhodí nás on. Tak sme odišli... Všelijakí sú prenajímatelia. Nenechaj sa oklamať, zavolaj do vodárni.

tomiholjubavi
26. máj 2017

inak paráda ako vieš všetko o sestre 🙂 Ja mam tiez sestru, ale ani neviem, ako sa vola firma, kde jej chlap robi a nie ešte aku ma pracovnu dobu, či kolko zarobí 😅

romanovic
27. máj 2017

@iva2795 preco je sestra nezamestnana? Nech nie je hnila a nech ide robit, nebude mat tolko casu na hlupe myslienky.

Strana
z4