icon

Priateľove vyčítanie

sana611
18. apr 2022

Ahojte, chcem len jedno aby ste moju gramatiku neriešili, ja viem možno som sprostá, lebo čakám kým sa môj priateľ zmeny, žijeme 6 rokov bude to 7 rok, ja ho nespoznávam, vicita mi ze mojim rodičom idem kúpiť darček k narodeninám, povedala som mu ze budúci mesiac beriem 60 e lebo obaja majú narodeniny jeden druhý deň za sebou,,, odkedy som sním rodičom som darček kupovala najmenej do 10 e ale už budú mať pomalí do 50 rokov, dnes som mu však povedala a začal poľné hulakat ze ako si to ja dovoľujem ze on musí zaplatiť veci a tak ďalej pritom dostávam. Invalidné 150 a marodim 300 e plus 25 prídavky na malú on zarába okolo 12:00 e som smutná veľmi smutná pretože si neváži našich a ja koli nemu nemôžem nikdy kúpiť darček našim alebo keď im idem požičať 10 e aj zato má zabíja,, pritom on zobral hypotéku na dom aby mohli žiť aj jeho rodiča snami aj deti teda súrodenci jeho,, to je už veľká pomoc a ja nemôžem ani tých 60 e dovoliť si kúpiť pre nich plačem a neviem co mam robiť mam ťažký život a dlhý príbeh pred sebou veľmi dlhý ja viem aká je pravda co by som mala robiť ale neviem trápim sa áno ukamenujte ma som sprostá a tak ďalej som už psychicky na dne s nemám a nemôžem nič pomalí strácam rodičov pred očami ani tam nesoavam a hlavne ze on ma taer a otca pri sebe co budem robiť keď ich stratím 😭😭😭😭😭

Strana
z2
sana611
autor
19. apr 2022

@zoro9836 ďakujem pekne všetkým za rady aspoň ma niekto chápe a ospravedlňujem sa za gramatiku, nie som dokonalá ale som človek dobrým srdcom,, prajem všetkým len to najlepšie

sana611
autor
19. apr 2022

@0silvia0 áno mam 6 ročnú

daniela1911
19. apr 2022

Darmo tu plačeš. Ty si si ho vybrala. Mohla si si vybrať lepšieho, ako píšeš, na každom rohu.
Máš dve možnosti. Buď odídeš k rodičom a ostaň a trp.
Neboj sa, dieťa ti nevezme. To sa všetci manipulátori len tak vyhrážajú. A na druhej strane, ak je taký super otec, môžete mat dcéru v striedavej starostlivosti. Tak bude mat oboch rodičov a ty budeš mať čas na seba/rodičov/brigádu a pod.

Strana
z2