icon

Priateľove zuby - ako to riešiť?

amstelko
1. aug 2021

Priateľ mal v strasnom stave chrup. Mal ich v podstate už ako dieťa zle. Koncom roka 2020 sa dokopal do toho, že si ich dá vytrhat, všetky a dá si urobiť "žabu". Zuby ma vonku, od mája ma doma zuby a vôbec ich nenosí, vraj ho napína a nerieši to vobec.Aj keď mi sľúbi, že zajtra si ich už dá, nedá si ich. Skúšala som na neho aj krikom a zvadou, ale nič. Keď mám povedať pravdu, ani tie zuby nevypadaju dobre. Co mi podadite, ako to riešiť? Dik

Strana
z2
somtunovaa
2. aug 2021

Súhlasím s názormi vyššie, neverím že to nevidiet a vypovedá to o ňom. Je to aj určitá neúcta k tebe, pretože ak vie že ti to vadí mal by s tým niečo robiť. A dá sa s tým niečo robiť. Môj bývalý mal tiež hrozný chrup, boli sme spolu tri roky, na zubára kašľal, jedného dňa sa mu odlomili zo zubu, nakoniec sa zlomil celý, predný. Ostal strbavý. Pol roka som ho naháňala aby si to dal urobiť, stále mal nejake výhovorky, nakoniec to bol jeden z dôvodov pre nás rozchod. Nie som povrchná ale bolo to o jeho neschopnosti a ľahostajnosti.

mk22
2. aug 2021

Úsmev je dôležitý.. A pekný úsmev je bonus.. Akože sa usmeje na teba iba s dasnami?
Mladý muž a prázdne ústa.. Mne by to tiež vadilo.. A ver ze je to vidno.

ukulela
2. aug 2021

@amstelko no celé zle.kopa ľudí si chodí dávať robiť zuby na ukrajinu, že oveľa lacnejšie. Ak je problém investovať.

vilma7
3. aug 2021

Môj kolega riešil pred dvomi rokmi svoj chrup a tiež mal vytrhané všetky zuby!!!A bolo to extrémne vidieť, jemu aj ako keby trošku tvár ovisla a samozrejme že ak počuť. Tak si tiež fakt neviem predstaviť, ako on existuje bez zubov.
Aj na mame hneď zbadám, keď nemá založenú protézu.

A to snáď nechce teraz do dôchodku ostať bez?

mysicka36
5. aug 2021

Čo ti práši, mladý človek bez zubov? 😀 Jasné chápem, zdravotné dôvody môžu byť, hovoríš od detstva ich mal zlé, tak asi vina rodičov. ALE teraz je dospelý svojprávny muž a keď už si ich dal hnilé konečne vytrhať a spraviť protézu, tak ak ju nenosí, ochabne mu svalstvo okolo úst a bude mať ústa ako starý dedulo a časom ver mi, šušlať bude, lebo bude mať ochabnuté pery.

Ako tu už padlo, asi radšej vymeniť priateľa a je to.

Strana
z2