Priateľovi sa páčia iné typy žien ako som ja
Ahojte kočky ja chcem sa Vás opýtať jednu vec aký máte nato názor,viem že na výzore nezáleži,ale mam priateľa a zistila som,že sa mu páčia celkom iné typy než som ja.Ja som blondína a mam modré oči on je taký istý typ ako som ja,všimla som si,že pozerá po tmavých ženách,štíhlejších.Čo ak je som nou iba preto aby nebol sám? Aj pred tým čo chodil vonku s kočkami tak všetky boli na jedno kopyto,tmavé vlasy, tmavé oči a ofinka. Inač ja som jeho prvé dievča tak to myslím že vo vzťahu, predtým vzťahy nemal. Aký máte nato nazor ?
Ja som si prečítala celú diskusiu teraz a vidím že ona písala jedno a vy stále tie isté veci, nebud paranoidna.
@lana011 chlapi su jednoducho takí, oni sa potrebuju dívať. Myslim ze by si sa ho mala spytat narovinu ci ta lubi. Ale jednoducho ano, oni sa pozrú aj na baby co idu v tej chvili okolo nich. To bude tak vždy!
@lola61 nejde o to, co pisala, ale ako to pisala......
čo má riešiť s priateľom keď je to v jej hlave? Ja som tiež stará krava a tiež ma hlavne v lete prepadávajú komplexy menejcennosti že všetky ženy majú kozy, len ja nemám nič... Je to niečo podobné, predstavte si leto, hlboké dekolty, narvaté podprsenky vykúkajúce vlniace sa prsia a vy máte push upku, v nej napluté a kukajte sa sebavedomo na tú výstavu dekoltov a manžel ktorý ide s vami sa určite kuká do zeme... to isto... 😂
@lana011 ahoj, vieš, ja sa ani nečudujem že tu každý rieši tých tvojich 30. Takéto veci fakt riešia 15r. puberiatci, rovnako takýmto štýlom píšu, komunikujú 15r. pubertiaci.
osobne som tiež názoru, že máš 15.....max.18r.
Používateľka lana011 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
@obsadenemeno tak ja to takto neviem posúdiť, poznam dost žien co sa aj v 40tke vyjadruju ako keby mali 18 a naopak dost žien co v 20 posobia staršie uvazovanim..
A teda niektoré argumenty proti nej mi tiez nepridu prehnane dospelé 😅 neurazte sa baby, ale ja sa celkom bavim..
Myslim ze prvy prispevok v tejto teme je najvystiznejsi, kazdemu chlapovi sa presne paci najviac to co nema. Ale nie je to tak zo vsetkym? Ved vzdy chceme najviac to na co nemame
@jankalukasova Lichotí nám to🙂 A ako píšeš, nech sa pozrie, nikdy som to neriešila, lebo to určite nerobí ako nejaký chlípny slintoš....pozrie a ide ďalej, nič na tom predsa nie je🙂
Mas sa pacit v prvom rade sama sebe az tak priatelovi... Napr moj muz nenavidi piercingy a aj tak 3 mam a este ma nenechal preto bo sa mu to neluubi
lana011, raz Ti bude muz slubovat vernost, nie slepotu 😉
Barva vlasů je pro muže naprostá marginálie. Oni takové detaily neřeší. Čeho si všimnou hned, je celková vyváženost postavy, sebevědomí a jiskra v oku.
Stává se, že muži hledají podobné typy jako je jejich matka nebo nějaká osudová přítelkyně, ale tam stačí i jiná podobnost než barva vlasů, například podobné vzdělání, výška, bledá pleť, dlouhý nos,nebo i určitý povahový rys,...
Osobně neznám moc lidí, kteří by preferovali jen určitý typ partnera. Spíš se mi zdá, že jasné představy mají většinou adolescenti, kteří postupem času zrají a dají méně na vzhled nebo zjistí, že na nějaký ideál nemají štěstí.
Vždy se mi líbili modrooci a vysocí blondaci, neměla jsem ani jednoho. Nedávno se mi ale dvoril Ital, očiska černé jak fakír, vlasiska černé rovné až po zadek, upravený vous.... no, nikdy bych nerekla, že by mě zaujal takový typ, ale měl v sobě úplně drive všechno předčující. Jsem šťastně zadana, ale potěšilo. Muži se otáčejí, je to jako když ženská má dietu a čučí přes sklo do cukrárny na dorty 😀
@bonavoxa Uplne si to vystihla, hlavne tie prve vety 🙂 Aj ked je pravda, ze asi to bude tiez indivudualne.
K autorke.. Je uplne normalne ze ked sa chlap kuka a pacia sa mu ine typy ako ta jeho. Ako bolo spomenute, kazdemu to co doma nema ;) Takze nerob z toho dramu a vsimaj s ine veci co robi vo vztahu, aky je k tebe a pod.
PS: Sorry ze sa miesam do zenskej diskusie
ja si myslim, ze muzi si na vztah nakoniec vyberu nieco ine, ako to, co ich zaujme na prvy pohlad. je to aj o tom zreni, ako tu pise bonavoxa. za mnou sa napriklad dost obzeravali, ale vo vztahu ku mne boli muzi dost povrchny a tym padom to malo kratke trvanie. a naopak ja som si tiez nakoniec nasla niekoho, koho by som asi na prvy pohlad nevolila. proste ked sa vybera len podla vzhladu, tak je velmi mala pravdepodobnost, ze si ludia budu sediet.
@lana011 dosť úbohé je v tvojom veku riešiť to, že sa chlapovi páčia tmavé a ty si blondína.
Mala by si sama vycítiť z neho, či sa mu páčiš alebo nie. Ak máš potrebu písať toto sem, tak je zjavné, že sa necítiš pre neho príťažlivá. Ktovie, chlap v 30ke panic, asi tých príťažlivých vedľa seba moc nemal. Alebo sa ešte len hľadá.....myslím pohlavne orientáciou.
A keď ťa to tak veľmi škrie a serie, že kuká na tmavé alebo na ryšavé, tak snáď behom hodiny sa môžeš zmeniť aj ty na tmavú alebo ryšavú. Tak čo ti bráni? Ked to takto musíš riešiť?
Mne sa vzdy pacili chlapi s tmavymi vlasmi modrymi ocami. A vsetci moji frajeri boli sice modrooky, ale blondaci 😂 Aj moj manzel je blondak, teraz aj nas syn 😂 To ze sa tvojmu chlapovi pacia brunetky neznamena, ze sa mu nepacis ty pre panajana!!!!
@lana011 moj ex je tiež na iný typ žien. Každá jeho frajerka/aj ex manželka boli tmavovlase vyššie ženy s tmavými očami. Bola som jeho jediná blondínka mala s modrými očami. A doteraz mi vždy povie že som jediná zo žien do ktorej sa skutočne zamiloval a že sám tomu nechápe kedže niesom jeho typ. Dokonca aj jeho terajšia je tmavovláska a aj ked je s ňou mi kedykoľvek napíše že ma lubi pritom vie že som zasnúbená s iným a čakáme bábätko. Čiže by som si stym že sa mu lubi iný druh žien veľkú starosť nerobila 😊 A jasne že sa pozrie aj po iných 🙂 ty sa po chlapovi inom nepozries? Ja úprimne hej a raz za pól roka stretnem aj takého pri ktorom sa mi kolena podlamuju 😂 No je to čisto iba o vizuálnej stránke. Nerozmyslam nad neverou len sa jednoducho pozriem 🙈
u nas je to iste vzdy sa mi pacili blondinky ale nakoniec som si vzal hnedovlasku 🙂
@lana011 ahoj... je blbe ze si takto nedoverujes... ako pre mna neexistuje ze sa muzovi paci nejaky typ... preboha ved ked je so mnou tak asi preto ze sa mu pacim ja... neviem co je to typ zien, typ muzov... esteticka krasa samozrejme aj pre mna existuje ale so vztahom ma velmi malo spolocne - mne sa esteticky tiez paci urcity typ muzov ale teda nikdy by som nepovedala ze ma pritahuje muzska krasa - pokial tam nebol kompletny balik kde omnoho vyznamnejsie miesto zaberal zmysel pre humor, sebavedomie, nezavislost, vlastny nazor etc. ... tak pre mna nebol pritazlivy ako chlap😉
ja som presvedcena ze presne tento balik som pre mojho muza... a som teda rada ze aj fyzicky sa mu pacim ( ved z jeho spravania musis vidiet - ako sa ta dotyka, ako sa na teba pozera etc. ... ) ale teda za zeny si vaecsina muzov berie prave tie balicky, nie ciernovlase femme fatale ci blondave barbiny😀
zeny, autorka temy si uz zrusila ucet, takze vase dobre mienene rady jej neposluzia....iba ak prispieva a cita pod inym "nickom"...... 🤐

@lola61 skludni hormon. Ak si precitas celu diskusiu, tak zistis, ze prskat a "inteligentne" pisat zacala prave autorka.
Ja mam pocit ze ty si vlastne ta autorka....hlavne po tom "zelani" aby sa nam stalo to iste alebo horsie. To uz si raz pisala.....
take it easy, a chod si kupit parochnu.
a btw: Používateľka lana011 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.