Priateľovi sa stále niečo nepáči.
Pekný deň prajem, posledné dni vnímam, že s naším vzťahom to ide dolu vodou. Stále sa hádame. Vlastne sme sa hádali a rozchádzali už od začiatku vzťahu. Sme spolu skoro tri roky. Stále mu na mne niečo vadí, akoby ma chcel zmeniť. Ešte pred rokom som pracovala ako opatrovateľka a chodila som na týždňovky do Rakúska. To sa mu nepáčilo, ale chápala som to, nie je to dobré pre vzťah byť polovicu mesiaca preč. Tak som prácu nechala, aj tak som si už potrebovala oddýchnuť, bola to náročná práca. Potom som si začala hľadať inú prácu a tu už mal zase problém - on nechcel aby som robila nočné, poobedné, že najradšej by bol, keby som sa vracala poobede domov. No ale nájsť takú prácu je náročné.
Chcela som sa prihlásiť na tanečnú, rada totiž tancujem, ale to sa mu tiež nepáčilo, nechcel, aby som tancovala s inými mužmi. Neustále si vyžaduje pozornosť, vyčíta mi, že som stále na telefóne. Že mu nerobím to, čo má rád, t. j. masáž chrbta. Ja ho masírujem, ale teda takú silu nemám a fakt sa unavím pri tej masáži. Ale masírujem ho 20minút, ale vadí mu, že nie dlhšie. To isté, keď niečo pozeráme v telke a ľahne si ku mne. To mám rada aj ja, ale ja ho pri tom musím ískať vo vlasoch. Nedajbože keď si náhodou pozriem niečo v telefóne, to hneď urazený sa odvalí. Vyčíta mi, že som sebecká, že beriem, ale dávam málo.
Vyčíta mi, že za ním nechodím do práce. Vyčíta mi, keď náhodou niečo zabudnem v obchode kúpiť, to hneď utrúsi poznámku "Vidím ako ma miluješ, ako na mňa myslíš". Priznám sa, áno, zabúdam často. Nie som dokonalá. Vyčíta mi, že ho nikdy ničím neprekvapím, že si nedám podväzky, vyčíta mi snáď úplne všetko. Takisto domácnosť, vraj by som mohla umyť toto a tamto. Že prečo máme doma neporiadok - mimochodom, neporiadok narobí vždy on nie ja, že by som mohla občas umyť aj luster. On si dosť potrpí na hygienu a čistotu. Ja tiež, ale tak nejdem hysterčiť len preto, lebo mám luster od prachu. No tak som na to zabudla, umyjem to. A takto je to so všetkým, mám pocit, že už len chyby na mne vidí. Včera mi aj povedal, že nie som taká, ako si myslel, že som.
Na vianoce som dostala docela dosť darčekov a drahých od neho, ja som mu toľko darčekov nedala. Po NOvom roku, hneď hádka, mi vykričal, koľko on na mňa minul a čo som mu dala ja. Že on mi dáva všetko a ja nič.
Ja už som z toho vzťahu nešťastná, mám pocit, akoby nemiloval mňa, ale niekoho koho si vysnil a ja nespĺňam jeho predstavy. Ja ale nechcem byť vo vzťahu s niekym, pri kom musím byť iná.
No ak ta druha tema je od teba, ako sa móžeš tak dprosto pýtať, či to je cez? Hovoríš, že si nešťastna.Ešte povedz, že sex mate taky, ze mu robíš hodinove oraly každý den a orgazmus si nemala ani raz Vobec by som sa necudovala. Ked je clovek zamilovany, rad robi pre druheho veci, ale toto co on kazdu vetu zacina- uz ma nemiljjesj je vydieranie. Liezol by mi na nervy neskutočne
To nie ze ty si nachadzas zlych chlapov.Oni si hladaju teba submisivnu husicku, co mozu dirigovat a manipulovat, lebo vedia, ze keby doali za mnou, uz davno s nimi vykopnem dvere.Citia tvoju slabost a nizke sebavedomie.Neodsudzujem ta za to,
@perdulka7 Celý život začínam nanovo a vždy sa to poserie.
Táto "victim mentality". 🙄 Prestaň sa ľutovať. Tak začneš po 101x.
Vidis, to je presne to kde ta chcel mat! Aby si pochybovala o sebe a bola nakoniec vdacna, ze mas aspon jeho. Nenechaj sa od neho zhadzovat a ak to bude znamenat koniec vztahu, tvoja vyhra...
Ukonci to, nema to vyznam pokracovat je to egoista, ziarlivec, kreten. Povedala by som mu nech si najde lepsiu, ze si zasluzi vsetko to co dava aby aj dostaval. Nestracaj s nim cas, zivot je kratky....
Takýchto chlapov treba uzemniť hneď na začiatku... A nenechať so sebou zametať. Maj rada v prvom rade sama seba a netrp pre takýchto narcisov lenivých... Máš na viac. 🙂
Narcis lenivý - výstižne napísané.Je taká hra na platni Jánošík, kde drábi bičovali poddaných na dereši a oni si kládli otázku: "Nemali by sme pracovat viac? Naozaj len 12 hodín je dosť? Nemali by sme 16 hodín pracovať ? (Za odmenu boli hodení na dereš../
Tiež mi tak pripadáš.
@karolinakr Ja neviem či lenivý je to správne slovo. Lenivý nie je. Ale lezie mi už na nervy s tým, že furt nájde niečo, s čím nie je spokojný. Jeho bývalá za ním každý deň chodila aj s obedom do práce, ja som tam bola tento rok len pár krát.. nepoliala som kvet, zabudla som mu kúpiť čo na rád, teda som sebecka podľa neho. Vraj som najväčší sebec akého kedy mal @elizme
fakt ho nevieš poslať do péčka??? Normálne som vytočená😈
Alebo som mu zabudla vyprať pracovné oblečenie a zistili sme to v nedeľu, no tak bol naštvaný. Alebo sú zabudol do práce jedlo, to bola tiež moja chyba, že som mu to nenachystala.
@janinka007 Pošlem. Ja už som tiež vytočená.
Píšeš že je ako t otvojaa matka. Preto si ho našla. Lebo si žila svoj život V takom nezdravom manipulativnom prostredí V ktorom si O sebe pochybovala je to pre teba prirodzené prostredie ktoré poznáš Skus terapiu V ktorej po pochopis seba A čo sa deje A potom budeš vedieť odist A žiť inak.
No ja by som sa s ním na tvojom mieste asi rozišla keď ho neľúbis lebo to bude čím ďalej tým horšie... A bloknut všade lebo ako toto není normálne a ver ze to bdje horšie a sama potom budeš ľutovať že si to neriešila hneď.. Alebo sa s ním v kľude porozprávaj i keď neviem ci to pomôže.. Lebo ako asi ukázal svoju pravú tvár a musí byť po jeho ako tak nech si trhne... Lebo fakt ten vzťah by bol na zblaznenie
@perdulka7 mne to tiež už príde že si to niekto len vymýšla,lebo tie pribehy su na 90% rovnaké
Baby,toto je fake !!! Neverim že je taká neschopná, že si toto nechá, tie jej odpovede čo píše nemôže byť normálne uvažujúca žena. Idem si radšej vypnúť upozornenia.🤦♀️🙈😂
No jasné, máš pocity viny, kladieš za vinu sebe, že možno nie si dobrá na vzťah. Nie. V tebe chyba nie je. Tvoj priateľ je narcista ako vyšitý. Ty v jeho živote hráš úlohu asi takú, že krúžiš okolo neho ako satelit. Celé je to len o ňom. Narcisti si o sebe myslia, že sú bohmi a že sú dokonalí, preto si aj hľadajú dokonalú partnerku... zvyknú si novú obeť ( partnerku) zidealizovať a keď zaľúbenosť vyprchá a oni si uvedomia, že partnerka nie je dokonalá, začnú dupať nohami ako malé deti, sú So všetkym nespokojní , všetko im začne vadiť a partnerku čoskoro vymenia za ďalšiu korisť, ktorú si tiež na začiatku zidealizujú a neskôr prídu na to, že ani ona nie je dokonalá a odkopnú ju. A takto to ide dookola. Ak môžeš, odíď od neho, nie je schopný sa zmeniť . Odíď skôr, ako on teba nechá tým najkrutejším spôsobom. Narcisti nemaju empatiu, city, súcit ani svedomie.
@lapalma nebuď na ňu taká tvrdá. Zo vzťahov s manipulátormi sa veľmi ťažko odchádza, je to takmer nemoźné, obeť sa stáva závisla na narcisovi ako na droge. Venujem sa tejto téme. Odputať sa od manipulátora umenie. Môžu jej radiť tisicky ľudí. Pokuaľ ona neuverí tomu, že ide o človeka s poruchou osobnosti, ktorá sa nikdy nezmení, bude zotrvácať v tomto tixickom vztahu donekonecna, nepohne sa ani na krok. Momentálne je paralizovaná a nevie sa brániť. Ja ju úplne chápem. Ako prvé , čo musí urobiť, je naštudovať si o narcizme. Potom to pochopit a prijat. Az rak ho bude schopná opustiť. Je to mega ťažké.
@1andrea111 bingo, presne tak 👍 mala to v rodine u rodicov, takže naucený vzorec manipulácie, ktory teraz priťahuje ako magnet. Bez toho, aby tačaka mat rada sama seba, bude takýchto manipulatorov pritahovat stále.
To, že ťa obvinuje zo vsetkého je len projekcia. Vsetko zle co je na nom hodí na teba. Cize ked je egoista, hodí to na teba. Je lenivý, obviní z kenivosti teba atd... narcistická projekcia ako vyšitá.
Neviem, čo znamená slovo 'iskat', ale hrozne ma irituje 😁
Manipulátor, manipulátor, a ešte raz manipulátor! Keď bola taká aj tvoja mamina, máš sklony to tolerovať a robiť "sebareflexiu"... Áno, každý síce máme nejaké chyby, ale v tomto vzťahu nehľadaj chybu v sebe, ale hľadaj si rýchlo nejaké iné bývanie a cestu k slobode byť sama sebou.
Je lenivý, to že jeho bývalá mu chodila ako mamička okolo zadku neznamená že to bude robiť aj normálna sebavedomá zena. Mám chlapa a dokáže si oprať sám, navariť sám dokonca má aj kvety o ktoré sa sám stará a ani len neskusa mi niečo podobné vytknúť. Proste v domácnosti ste dvaja, tak robite všetko obaja, nie že je všetko na teba, nie si jeho sluha. Keby mi toto povedal... Opýtala by som sa ho, či mi on donesie zajtra obed do prace, nech aj navarí a vytkla by som mu prečo neumyl niekde podlahu, alebo čokoľvek... Ak by povedal že to je moja starosť a nie jeho tak by som ho kopla do zadku že by letel. Ako sorry ale pozbieraj zo zeme svoje rozutekane sebavedomie a nájdi si chlapa, nie maznáčika ktorý potrebuje opateru.
Tvoj uvodny prispevok sa ani neda citat...to si fakt pri takom vydrzala tri roky? Treba zmenit pristav a co najrychlejsie.

@perdulka7 nie, to je iný prípad toto