icon

Príbehy s "obľúbenými" švagrinkami a krstnými

queen_mary
20. apr 2023

Ahojte, dajte nejake storky s vasimi "oblubenymi" svagrinami.

My mame krstnu mamu muzovu sestru. Uz 2x odignorovala synove meniny, za pomaly 4 roky ho strazila poldna dvakrat.

Sama si ho nepyta, a ja sa doprosovat nechcem. Jej deti som mala u seba ked boli male pomaly kazdy vikend, rada som si ich bravala, nie z povinnosti. Som myslela, ze to je take normalne, ze ked je niekto krstny, tak ze sa tak nejako viac stara a zaujima. Ci? Hlavne, ak je to v rodine 🤭 take mi to prislo prirodzene.

Mate aj vy nejake taketo pribehy? Budeme mat aj druhe dieta, a uz ju za krstnu nechcem, tak to budeme mat asi v nasom rodinnom kruhu zaujimave 😅

Strana
z3
simona20201309
22. apr 2023

@zmrzlinka2021 chceš povedať, že budovať sa dá len vtedy, ak si ich vezme ? Autorka si mýli krstných rodičov s aupair. Nikde nespomína, že sa nestretavaju a nejaví záujem. Vadí jej, že si jej deti nevezme a nestrazi ich. Co to ma spoločne s Ježišom?

pipistrel13
22. apr 2023

@simona20201309 samozrejme☺️
nemozem za to,ze si si vseobecne konstatovanie zobrala za svoje😉

zmrzlinka2021
22. apr 2023

@simona20201309 to že ich má viesť k nemu, o Tom je byť krstným rodičom. Na to potrebuješ sa dieťaťu venovať. Je to záväzok.

queen_mary
autor
23. apr 2023

Akoze mne to pride prirodzene, ze sa v rodine navzajom o seba starame a zaujimame, proaktivne 😊😊 a teda je mi luto tych, co to tak nemaju. Inak to tak mame so vsetkymi v rodine, len teda "krstnych" jedinych sme netrafili. 😀 cest la vie.

majka4555
24. apr 2023

@queen_mary kurnik co to tu citam zas za komentare, to uz ake mate vztahy, ked polovicke to pride normalne, ze krstny, nekrstny a iny rodinny prislusnici sa nezaujimaju o deti svojich najblizsich...
No ja som to zas od autorky pochopila inak..ona mozno nevyzaduje aby jej deti bravala krstna kazdy vikend a kupovala im drahe dary alebo neviem co, ale zrejme aby asi videla od nej taky ten prirodzeny zaujem. Ci je uz krstna alebo nie je krstna, to je jedno..ak mam vytvoreny dobry vztah s rodicmi dietata, tak sa prirodzene zaujimam aj o to dieta..
A inak ano aj ja som akosi bola k tomu vedena a pride mi to normalne ked sa krstna/y, ale aj nekrstna/y zaujima a aj na tie sviatky co su 2x v roku pride na navstevu...
Ako deti sme chodili na prazdniny ci ku krstnym, k ujovi alebo starym rodicom...uuuplne normalna vec..a mozno taketo nieco mala autorka na mysli..
A nie hned, ze to si mala operku najst a podobne...
A este praveze o to viac by mal byt tvoreny vztah ked maju deti obe aj svagrina aj ona...🙈
Takze mila autorka, ak to tak vnimas,ze svagrina vas ma v pi.., tak druhemu dietatu by som si ju za krstnu nedala...a dala niekoho kto mi je blizky a viem, ze bude aj mojim detom

Strana
z3