icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

mawka
26. júl 2016

@vejula prd vies o tom, kto ta lieci. vidis kazdemu za dvere bytu? si s kazdym 24/7 denne? nevies absolutne nic.
mam znameho lekara, spickovy odbornik, menovat nebudem, huli travu a je gay, zachranil stovky zivotov a je vo svojom odbore medzi najlepsimi. a tiez navonok neni vidiet, ze huli a ani to, ze je gay a este sado maso. vsetko je len o blbych predsudkoch. vsetci ho velebia aki skvely clovek, hento toto, aky skvely odbornik, ludia ho miluju. a ty co by si spravila? radsej by si si nechala dieta zomriet lebo je teply sadomasochista hulic alebo by si predsudky hodila za hlavu a nechala si zachranit dieta?
zeny, niektore vas velmi lutujem ---

vejula
26. júl 2016

@oldman50plus predpokladam, že chlapi to maju rovnako ako ženy, ako to maš či nemaš ty to neviem. Ale žena to ma tak, že uplne bez manipulacie, žiaden dotyk nieje potrebný, a s pocitmi rozkoše a ano nasledne sa na to prebudi a citi to celé.

fra
26. júl 2016

@louvre to, že Cirkev tvrdila, že Zem je plochá a že za popieranie tohto tvrdenia ludí prenasledovala je iba mýtus, ktorý sa rozšíril až v 19. storočí - skutočnosť je taká, že už od staroveku sa dávno vedelo, že Zem je guľatá a v celej historii cirkvi možno tak dvaja mnísi tvrdili, že je plochá doska...

" Už v starovekom Grécku mali Aristoteles (384 – 322 pred n. l .), Eratosthenes (3. stor. pred n. l.) či Ptolemaios (2. stor. n. l.) svoju astronómiu a geografiu založenú na sféricite Zeme. Podobne aj rímski komentátori ako Plínius Starší (23 – 79 n. l.), Pomponius Mela (1. stor. n. l.) alebo Makróbius (4. stor. n. l.) súhlasili, že Zem je guľatá. Takisto to bolo u cirkevných otcov, ako napríklad u Augustína (354 – 430), Hieronyma († 420) a Ambróza († 397). Jediný z nich, o ktorom vieme, že zavrhol toto učenie, bol Lactantius (rané 4. stor. n. l.).
O guľatosti Zeme dozvedáme aj od Bédu Ctihodného (673 – 735), od salzburgského biskupa Virgilia (720 – 784) a od Hildegardy z Bingenu (1098 – 1179). Z neskorších stredovekých učencov nachádzame učenie o sféricite Zeme u mnohých iných významných osobností. Tomáš Akvinský (1214 – 1274) nasledoval Aristotelov dôkaz sféricity Zeme, založený na zmene hviezdnych konštelácií pri pohybe po zemskom povrchu. Roger Bacon (1214 – 1294) vo svojom Opus Maius (1270) tvrdí, že Zem je guľatá, že južná pologuľa je obývaná a že prechod slnka po myslenej čiare ekliptiky ovplyvňuje klímu rôznych svetových častí. Albertus Magnus († 1280) súhlasil s Baconovými nálezmi a učenec Michael Scot († 1234) „prirovnal Zem obkolesenú vodou k žĺtku vajíčka a sféry vesmíru k vrstvám cibule“.
Možno najvplyvnejší boli Jean de Sacrobosco (1195 – 1256), ktorého De Sphera (okolo 1230) poskytla dôkaz o guľatosti Zeme, a Pierre d’Ailly (1350 – 1410), arcibiskup z Cambridge, ktorého Imago Mundi (1410) rozoberalo zemskú sféricitu.
.
http://historyweb.dennikn.sk/clanky/detail/naoz...

mamkabeika
26. júl 2016

@charlie1980
myslíš tých kresťanov, ktorí trpia po celom svete? Feministky na nich pľujú, zatiaľ čo oni sa modlia, Myslíš tých kresťanov, ktorí zakladajú kláštory a kresťanské nemocnice, starajú sa o úbohých ľudí a o opustené siroty, týchto zabíjajú islamisti, ktorí ani z ďaleka nie sú veriaci, len sa odvolávajú na Boha a zneužívajú ho.

Ktorých kresťanov myslíš? Myslíš tých kresťanov, ktorí sa snažia pomáhať ženám v núdzi, aby neboli donútené (perverznými chlapmi, ktorí ich zneužili) ísť na potrat? Ktorých kresťanov myslíš? Tých bigoťákov, ktorí celý svoj život obetujú, aby pomáhali druhým? Koho myslíš mi odpovedz.

louvre
26. júl 2016

@mamkabeika Jeho rodiča nemuseli byť tak veriaci. Je tvoj manžel veriaci viac alebo menej ako boli jeho rodičia? Ak viac , tak za jeho pocity môže podľa mňa práve viera a fakt že sa svojim správaním bohu vzďaľoval. Lebo človek, ktorý v masturbácii nevidí nič zlé, nebude mať z nej ani duševné problémy. Ale tak možno je tvoj muž výnimka potvrdzujúca pravidlo.

vejula
26. júl 2016

@mawka jedna vec je odbornosť lekára a druhá vec je nejaká etika ktoru zachováva voči svojim pacientom. Dobrý lekar potrebuje oboje. Ak lekar hovorí svojim kolegom aká je ktorá pacientka tam dole, ktorá je ako vyholená, ktorá ma ake.. no nejdem sa rozpisovať, je to proste neeticke. Samozrejme môže to byť skvelý odborník to nikomu neberem.
A samozrejme že by som nenechala dieťa umierať, ak by bol jediná pomoc ktoru by som mohla dosiahnuť vulgarny odborník tak idem za nim, ale ak by som si mohla vybrať medzi vulgárnym odborníkom a odborníkom s ludksým prístupom a dodržiavaním nejakej tej etickej stránky tak si vyberiem to druhé.

charlie1980
26. júl 2016

Skuste povedat takemu moslimovi, ze Zem je gulata, co to narobi. Hlavne na ich domacej pode. Tak sa uz neohanajte vierou, pretoze prave vdaka fanatikom tu mame nepokoje.

mawka
26. júl 2016

ono je proste znamy fakt, ze cirkev trepe dve na tri, privlastnuje si, co jej nepatri (vyroky, tvrdenia, vynajdenie veci, situacie, atd.) a pripadne zaujme stanovisko ako sa im prave hodi. nikdy nebola dokazana existencia boha, dokonca ani existencia jezisa a narabaju si s faktami ako sa im to hodi, pricom velmi dolezite fakty, ktore by podkopali celu cirkev ako je strazia ako holly grail. asi tak. a vieme to vsetci. len ti slabsi si nechaju vymyt mozgy. ne nadarmo sa im hovori ovce.

bejka, ja v boha neverim. verim sebe a svojim schopnostiam a nestvoril ma boh, ale moji rodicia. som z masa a kosti a dusa=psyché, moje ja sa formovalo od narodenia vplyvom mojej rodiny a okolia a nie vymyvanim mozgu. naucila som sa spoliehat vylucne na seba. nie na boha. vzdy som si totiz pomohla v konecnom dosledku sama, ja nie boh. a myslienky mi tiez nevklada do hlavy boh, ale sa vytvaraju na zaklade tej ktorej situacie. opakujem. anatomia a fyziologia a psychologia. ziadne kecy o niecom nadpozemskom. nemam to rada. nevnucuj mi tie svoje rozpravky. uz som dost velka a viem, ako funguje svet.

mawka
26. júl 2016

@vejula tak nech sa ti dari, aby si nasla nevulgarneho doktora. lebo vulgarni su vsetci. ci sa ti to paci alebo nie.

mamkabeika
26. júl 2016

@macatink82 BOH je len jeden. To, ako si ho už my ľudia nazývame, je jedno. Viac písať nejdem, je to zbytočné. Nič z toho neprijímaš. V Biblii sa píše:
"Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nepošliapali nohami, neobrátili sa a neroztrhali vás!"

vejula
26. júl 2016

@mawka mam lekara - gynekologa, ktorý pracuje ako kresťanský, teda napríklad neodporuča potraty, nepredpisuje hormonálnu antikoncepciu, je silne zásadový v týchto veciach, ma manželku a 6 detí a svoje pacientky si váži, som si istá, že to čo si napísala sa jeho netýka!

mamkabeika
26. júl 2016

@mawka nie sú vulgárni všetci. Môj doktor je veriaci a pozerá na každú ženu s úctou. Je dobrým otcom a venuje všetok svoj voľný čas rodine. So svojou milovanou manželkou majú 6 nádherných detičiek. A sú pre mňa vzorom.

Musíš si vedieť doktora vybrať. Je to tvoja slobodná voľba. Keď je žena perverzná, nevadí jej perverzný lekár, to je samozrejmé.

vejula
26. júl 2016

@mamkabeika máme asi toho istého 😀

mamkabeika
26. júl 2016

@louvre nie, môj manžel v detstve nechodil do kostola, chápeš? A masturbáciu jeho rodičia vôbec neriešili. Chápeš?

puklica13
26. júl 2016

@vejula tak ja som asi nie zena 😀

mamkabeika
26. júl 2016

Aj moja maminka mala "zvláštneho doktora" jednoducho prešla k inému a hotovo. Všetko sa dá riešiť.

vejula
26. júl 2016

@puklica13 nehovorím, že každá žena to musí mať, ale deje sa to mnohým ženám a často, je to pomerne bežná vec, takže predpokladam, že mužom sa to deje rovnako.

charlie1980
26. júl 2016

To aby si clovek "neperverzneho" knaza vyberal, neperverzneho gynekologa, vieru, potom budeme zit v mieri. Lebo oni to maju vsetci na cele napisane.

http://domov.sme.sk/c/5407997/celibat-rocne-zly...

macatink82
26. júl 2016

@mamkabeika pozri, namiesto argumentacie davat vyroky, ktore maju svojim narativom danym dobe odstrasit a potupit protivníka, to je detinske. Je to argument ad hominen po prve a po druhe je to argument straw man.
Verit v osobnom zivote si mozes predsa comu chces, ale davat na jednu uroven vedu a vieru nezohladnuje to, na com su kazda jedna stavana osobitne.
To, ze niekto robi v labaku a zaroven veri v boha, nie je dokaz existencie boha, ale dokaz toho, co sa vola kogntivna disonancia, co je jeden z dobre popisanych javov v kognitivnej psychologii a zaobera sa nim behavioralna ekonomia, evolucna psychologia a dalsie odbory.

louvre
26. júl 2016

@mamkabeika Snažím sa chápať. 😉 Ale nejak sa mi nedarí pochopiť, prečo má niekto duševné problémy z niečoho s čím je zmierený. Ale už to nechajme tak. Ty nemôžeš povedať viac a ja to beriem . Je to jeho a tvoje súkromie.

mawka
26. júl 2016

@mamkabeika
@vejula
vy dve ste tak naivne, panebozeeeee. az mi to tu dych vyraza. ale ok, zijte si ten svoj slnieckovy, flower power zivot. s vami sa totiz neda diskutovat. meliete si stale dokola to svoje a len svoje, klapky na ociach a vsetko, co je ine od vas je perverzne.
viete co? moj gynekolog neschvaluje potraty, ani ma neobraba na koze, ked ma vysetruje, tiez ma rodinu, ale neni svaty a je vynikajuci odbornik. a je mi jedno, ze so zenou trtkavaju do 4 s inym parom. vy totiz neviete a fakt ze neviete, co sa deje za dverami bytu. vas doktor moze byt super ku klientkam, super v spolocnosti, ale so zenou doma mozu robit take veci, z coho by sa konkretne vam dvom pretocil zaludok. strasne ste naivne, neskutocne.

vejula
26. júl 2016

@charlie1980 ale ved si každý môže vybrať akého chce, ked sa niekomu lubi perverzný a nevadí mu, že o nom bude rozprávať pred ostatnými, tak kludne. Ja som si vybrala takého, ktorému jednoducho dôverujem i z hladiska odbornosti i z hladiska zachovávania nejakej základnej etiky voči pacientkam.
Čo sa týka celibátu, to je uplne iná vec. O zmyslenosti či nezmyselnosti celibatu by zas mohla byť iná debata, nemá nič spoločné s tým o čom tu píšem. Nepotrebujem aby môj gynekolog žil v celibate 😀

mawka
26. júl 2016

@mamkabeika nie som veriaca, z cirkvi mi je zle, boha neakceptujem a pomaham viac ako ta horda, co u nas chodi do kostola. a ked nieco v zivote poseriem, nasledky si nesiem sama, nevyhovaram sa na satana a ked to dam do poriadku, nedakujem bohu, ale sebe. nehram sa na svatu ceciliu, no moja pomoc tam, kde treba je mnohonasobna, barajs masturbujem a som perverzna. no som. a ze jako! 😉

vejula
26. júl 2016

@mawka ale mne je uuuplne jedno čo robí doma so ženou... neviem o čom tu píšeš. Pre mna je dôležité aby zachovával nejake etické zasady voči mne ako svojej pacientke. To su dve rozdielne veci.

louvre
26. júl 2016

@vejula Mne sa už taktiež párkrát snívalo s mojim mm. A keď som sa v noci na ten blažený pocit zobudila, tak som sa len opatrne pozrela či ten môj naozaj spí, lebo si radšej ani nechcem predstaviť ako som sa asi v spánku pri tom sne tvárila 😀

mawka
26. júl 2016

@vejula no uplne protichodne prispevky. a ja som kde napisala, ze doktori sa bavia medzi sebou ze hej, ta cibulkova ma aku vaginu paradnu? si myslis, ze oni menuju? si sa asi s konom zrazila. nemenuju, ale bavia sa o tom. a ty prd vies, ci tvoj gynekolog doma nemasturbuje prave pri predstave tvojich rodidiel. toto fakt nemozes vediet.

oldman50plus
26. júl 2016

@anickabasnicka No ja mám dosť rokov a všetky zuby svoje - lebo sa o ne dosť poctivo starám. Môj otec totiž v mojom veku už mal protézu

Fakt je že toľko vulgarity čo sa hlavne počuje v operačných sáloch bežne počuť nie je. Ale má to dôvod, prečo. Je to odbúranie stresu. Lebo ak zarežeš 2 milimetre ďalej, ak v sekunde neurobíš správne rozhodnutie ten pacient môže zomrieť - a každému jednému lekárovi ktorý robí zodpovedné rozhodnutia (=práve ti dobrí) sa stane že urobí chybu a pacient ide pod kytičky. Lenže len boh je neomylný, človek ktorý robí takúto prácu občas sa pomýliť musí. Ale práve preto že ide o život tak nechceš ani toho jedného z tisíc zabiť a preto si v strese, či už sa ti to páči alebo nie, len to niektorí maskujú lepšie iní horšie. Takže väčšina doktorov chlapov to kompenzuje slovníkom za ktorý by sa červenali aj absolventi učňovky. Hlavne na sále - a pokiaľ pacientka je uspaná pri gynekologickej operácii ak by ste počuli komunikáciu tak milé princezné sa budete rok červenať. Ale skoro vždycky zostanete nažive aj dieťa - a to sa počíta.
@vejula ešte raz ti to vysvetlím. Po polúcii (prichádza v spánku ale výnimočne aj v bdelom stave) chlap nestráca erekciu, nemá pocity podobné orgazmu a funguje len asi u 1/5 puberťákov a pod 10% mužov v strednom veku v plnej sexuálnej aktivite.

vejula
26. júl 2016

@mawka nemusia menovať, stačí, že bude o mne anonymne hovoriť, ano vadilo by mi aj to. K tej poslednej vete sa radšej ani nevyjadrujem.

mb269
26. júl 2016

ženy vy sa sa zas k čomu dopracovali ? :D od honenia po cirkev , cez islam az po zhulenych gay doktorov :D

charlie1980
26. júl 2016

@vejula Tym som chcela povedat len tolko, ze anilen knazi nie su neomylni (ak sa o tom da hovorit), prave ti, ktori by mali byt, tak co tam po jednom perverznom gynekologovi...? A vobec, kde je hranica perverznosti, stanov mi ju jasne. A co vlastne teda ta viera je, ked ani sami knazi nedokazu zit podla katolickej cirkvi....? Aky si uz len z Beiky mam brat priklad, ze je o nieco lepsia....? Ako mam brat cirkev a Beikim vyklad vobec vazne...? Este raz....ani knaz a ani gynekolog nema na cele napisane, kto je co je zac. Na margo toho, ako si ty o tom tvojom tak hlboko presvedcena.