Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@oldman50plus Bohaca, nestras, zachvilu mam cisarsky 😝
@charlie1980 neries, budes spat 😀 😀 😀 ked budes mat len lumbalku, nikto nebude hovorit oplzlosti, neboj. 😀
@mawka Pocuj, aj masturbovat si dnes teda stihla 😳😂
@oldman50plus no je to blbosť aj chlapi môžu mať v spánku orgazums rovnako ako ženy sprevádzané so všetkým..
Môžeme mať počas spánku orgazmus
Vedeli ste, že orgazmus pri snívaní nie je len mužská záležitosť? Ženy majú orgazmus počas spánku rovnako ako muži. Tieto orgazmy často sprevádzajú erotické sny, ale tiež sa môžu vyskytnúť počas snov neerotickej povahy.
Ako vyzerá naše telo pri orgazme?
Keď ste vo fáze spánku známej ako REM (Rapid Eye Movement), môžu impulzy vo vašom tele pravidelne pohltiť genitálnu oblasť krvou, rovnako ako keby ste boli prebudená. Niekedy toto zvýšenie prietoku krvi má za následok orgazmus.
@charlie1980 srdco moje, este nie. uplne vazne sa dnes zanedbavam. ALE! zehlila som, aj som oprala, aj riad je umyty konecne, teda vsecko upratane, lebo dnes dojde moj sexi mozog, sak nech neni bordel ne. no a pojdem do sprchy urobit udrzbu, bo som uz jak yetti vyplznuty a asi to tam urobim. sak 2v1 😀 😀 vzdy mam plan a vzdy musi byt u mna vsetko zorganizovane 😀 😀 aj masturbacia 😀
@mawka Jaj, pomoooooooooc, chuda moje dieta (to v bruchu), uz od vcera ho cely den natriasam, tolko sa smejem 😂
@charlie1980
@mawka
Zeny uz dost..sa ta usulam (pickat..nemozem bo to je iste perverzne)
@vejula no ja považujem za orgazmus len ak mám ejakuláciu. A fakt je že v spánku sa môžeš dostať na hranu, takže sa zobudíš, už sa len chytíš rukou alebo pritlačíš o posteľ a a už to ide. Ale podstatné je že sa zobudíš, Pri orgazme chlap ejakuluje v krátkej dobe stratí erekciu a to sa u mužov nedeje, každé pravidlo máva výnimky, ale som presvedčený že 99% sa predtým zobudí. A ešte je otázka kde bola tá ruka v spánku...
Inak mladý nadržaný chlap je schopný ejakulovať aj pritlačením genitáli o niečo, ani nemusí nič rukou robiť. Rád by som videl nejakú vieruhodnú štúdiu o tých orgazmoch v spánku, nikdy som nepočul nikoho komu by sa to stávalo. Myslím že to je len výhovorka tých čo masturbovať nechcú. U chlapa je ten orgazmus taký intenzívny že ho to proste zobudí.
@charlie1980
@puklica13
no ale uznajte, scooter? preco nie michal z chinaski? ten sa mi paci viac. hlavne co ma klip hlavolam, kks jaky sexi. normalne som rada, ze som nebola na koncerte michala davida mesiac dozadu, to uz by nebol sen, ale asi nocna mora 😀 😀 😀
@oldman50plus z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ho zobudi uz samotna erekcia s tym, ze partner zacne po mne smatrat a jemnucko ma budit s cielom kopulovat a dokoncit. ako je to, ked je sam, neviem. ale aj predtym partneri sa na pripadnu erekciu budili uz.
@mawka
za to by som dala aj krk, že to nerobí. Ja chápem, že takí kresťania, ktorí svoju vieru žijú, sa vám zdajú fanatickí, divní a neviem akí.
Napr. taký M. Kuffa, celý život obetoval sociálnym troskám, ako ich mnohí nazývajú. On ich však vidí Božími očami, snaží sa ich priviesť Bohu. Nie rečami, ale skutkami, žije svoj ťažký odovzdaný život len a len pre nich.
Ide o to, že keď sa snažíme o čistotu, o lásku a o dobro, dostávame od Boha určité signály, ktoré cítime len my, a preto už je pre nás absurdné napr. masturbovať, pretože nás to tak neláka. Boh nás láka a dáva nám zakúsiť nebo už teraz na zemi. Oproti tomu je masturbácia ničovaté nič, preto ju nepotrebujeme vykonávať.
O tomto by vedeli rozprávať najmä ľudia, ktorí zažili výrazné obrátenie na sebe. Napr. potratoví lekári, ktorí sa obrátili a začali pomáhať ženám, chalani vyvrheli, ktorí sa obrátili a boli vysvätení za kňazov atď.
@oldman50plus ved však zobudí aj žena sa zobudí na sťahy. Ale až ked to už prebieha nie pred tým. A študie skus pohladať, môžeš tu potom hodiť záver.
@mamkabeika ja nikoho neobraciam, ale pomaham tym ludom zit. lebo naco im je modlidba, ked potrebuju akutne riesit svoju zivotnu situaciu a ako sa z toho dostat von. pripadne usvedcit hajzlikov, co behaju po pokeci a su neverni svojim zenam, ziju dva zivoty... to su realne situacie. vtedy neni cas za zaoberat niecim, co neexistuje. ten boh za teba nepojde na urad a nevybavi ti papiere. alebo mna zoslal boh? som anjel? ci nie ci jako? co som vlastne? lebo to robim z vlastnej vole, nie z vole boha ci koho. nikto ma nenuti, pomaham sama a rada.
@mawka Zasie nie každá erekcia ťa budí, napr ranné erekcie prevažne nie. Ale faktom je že sa mi stane (predtým častejšie ale aj teraz) že sa zobudím s erekciou a držím si penis - povedal by som že skoro vždy je to alebo ak pauza je dlhšia, alebo ak predtým boli nejaké obzvlásť dráždivé podnety (skútre nie, to musia byť onakvejšie mašiny 😀 ). Čo robím kým spím prosím neviem. Normálna reakcia v tom momente je pošmátrať na druhej strane postele ako vyzerá situácia tam, ale ak človek nemá tú možnosť...
A ešte jedna rada pre dámy. Ak uprostred noci šmátra po vás ten váš ak môžete, vyhovejte mu. Obvykle býva mimoriadne nadržaný kým sa k tomu odhodlá. Ak zakaždým dostane košom...
@vejula - to ja teda ak by som vedome niečo nespravil tak sa nič nestane (ale tu už stači zovretie alebo 2-3 pohyby). Orgazmus v spánku by som volal orgazmus ktorý prespím a len ráno zistím semeno na pyžame. Ale to je polúcia ktorá prebieha tak ako som opísal.
@charlie1980 o cirkvi a nabožnestve sa s tebou moc baviť nebudem, lebo toto nieje moja silná stránka. Jasne že knazi su všelijakí aj gynekologovia su všelijakí. Ano vybrala som si takého, ktorému verim, nielen z odborného hladiska. Viem, že mi môžte pisať aj s mawkou, že nemôžem vedieť... JA mu jednoducho z toho ludského hladiska absolutne dôverujem. Ja neviem, citiť to z toho človeka, vôbec o nom nepochybujem. Tak v rámci možnosti i zachováva intimitu svojich pacientiek, nie ako niekedy čítam, že tam ženy z miestnosti na prezlečenie potom behaju s holými zadkami. To by on nič také nedovolil, proste všetka ucta zachovaná, aj počas tehotenstva, pokial nemusel, tam dolu nič nerobil. Ako to z toho vidíš ako si tie ženy váži. Viem, že vy sa zas asi na tom budete smiať aka som najivná. Ale ja jednoducho o nom nepochybujem
@oldman50plus no tak som to aj myslela. a vyhoviem a rada. mne to pride rozkosne, sexi, ked po mne smatra ked treba a kde treba
@charlie1980 ten smiech je v tehu veľmi prospešný 😉
prepáč, že reagujem na príspevok adresovaný @vejula, ale mám k tomu čo povedať 🙂
každý človek, každý, bez ohľadu na to, či je kňaz,
(kňaz nie je Boh, je len človek, mnohokrát slabší ako niektorí otcovia rodín)
lekár, matka alebo murár a má v srdci pýchu, zaručene padne.
Ako sa hovorí: pýcha predchádza pád.
Keď je kňaz pyšný a k ľuďom sa správa povýšenecky, má o sebe predstavu, aký je inteligentný, dokonalý a dobrý kazateľ, neprosí Boha o pomoc, chce aby vynikol len on, taký kňaz určite padne. A vidíme dôsledky tých pádov. Ľudia odmietajú veriť v Boha, neznášajú cirkev, atď.
Ak si otec rodiny o sebe myslí, že k svojmu životu nepotrebuje Boha, že on sám je dokonalý, ide o PYCHU. Taký otec tiež zaručene padne. Nemusí to byť hneď. Môže to byť o 20,30 rokov. Ale často následky vidíme v krátkej dobe. Taký muž si o sebe myslí ktovie čo a jeho namyslenosť a ješitnosť mu rozbijú vzťah s jeho ženou, povie si, že celý ten čas s jeho ženou stál za nič, že on má na viac a nájde si milenku. Jeho žena bola pokorná a milovala ho. Milenka je zaľúbená, vášnivá žena, ktorá mužovi prejavuje hlavne telesnú lásku. No tá "láska" po 5 rokoch pominie. A odíde od neho, alebo s ním zostane a trápia sa ešte viac.
@mawka on to ma napríklad vymyslené tak, že ak žena nemá suknu tak ma vždy k dispozícii nejaký prehoz, ktorý si žena oblečie, nejaký jednorazový plašť - tak to vyzerá, proste mysli na to, aby si žena zachovala i v ambulancii určitu dôstojnosť. To určite prispieva k mojej dôvere v jeho morálku.
@mamkabeika strasne trepes, ale ze strasne...
Mám kamaráta ktorý robil gynekológa v Afrike. To že moslimskí manželia vyžadovali byť pri vyšetrení problém nebol. Ale to že každá bola plná semena (manželia mali s nimi styk pred nemocnicou, jednak aby ukázali aký sú chlapi, jednak sa báli že nejakú dobu bude pauza) ho spočiatku rozčuľovalo do nepríčetnosti.
@mawka a to je dobre, máš môj obdiv a robíš to, verím, že aj z vôle Boha, pretože sú ľudia, ktorí sú napr. uväznení na lôžko a pomáhať druhým v praktických veciach nemôžu. A takí sa za nás zase modlia. Podľa mňa je to veľký dar, že môžeš druhým pomáhať a že pomáhaš nezištne, ja za teba ďakujem.
@mamkabeika no nie, nie je to z jeho vole, ale z mojej vole. kedy to uz pochopis? asi nikdy.
@oldman50plus tak to by nasralo aj mna 🙄
@mawka Potom už automaticky vyšetrenie začínal výplachom.
@mamkabeika Ty si vážne myslíš že ľudia ktorí nie sú veriaci nemôžu žiť v šťastnom manželstve až do smrti? Manželstvo predsa nie je o vzťahu muž, žena a Boh. Inak pekný manželský trojuholník. 😀 My si s mužom vystačíme dvaja. Nikoho tretieho k tomu nepotrebujeme. 😉
@oldman50plus No brrrrr. Dakujem. Uz som navecerana 😬

@vejula ale ty nechapes, ze nemas ako zistit ci hovori alebo nie? ci ma predstavy alebo nie? a aky velmi moralny je doma za zavretymi dverami? ty to furt nechapes proste....