Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@puklica13 sak prave, ze si uzivam co to ide. niektore maju doma chlapa, chlap chce, zena nechce alebo je toho uz vela. nam chlapi odchadzaju na tyzdnovky alebo my niekam odchadzame a co by sme dali za to byt so svojim chlapom kazdy den a zobudzat sa vedla neho. oproti tomu je masturbacia uplne hovno s prepacenim. teda riesenie masturbacie natajnasa. niektore zeny hladaju problem tam, kde neni a nevazia si, ze mozu byt s drahym kazdy den. to asi od roztopase nevedia co so sebou. nemam problem? tak si ho vyrobim!
@mawka Rozlucka ako sa patri 😀 A Co to do haja, kazdy s kym si pisem, chory. Maly konecne dnes nema teploty, tiez nejaka viroza, ani Nekasle, ani sople nema. Taka som unavena ako pes dnes, otrasnu noc sme mali. No a hlavne, nech sa teraz nenakazi tvoj Dedusko 🙂
@charlie1980 aspon by som konecne mala co robit, keby sa nakazil a bral aj nieco ine okrem vitaminu B12 😀 😀 😀 ale nie, jasne, nech je zdravy, on ma tuhy korienok, sak 93 rokov a neuziva ziadne lieky, ma aj svoje zuby, to je hento exot neskutocny 😀
rozlucka jo, ale bude mi za nim strasne smutno, aj ked sme v kontakte denne, ked som v robote, ale nazivo je to ine, to je jasne.
@mawka Neboj, 2 tyzdne ubehnu ako voda, My ta samozrejme budeme cely cas virtualne podporovat v masturbovani 😀
Jaaaaj, Co ja by som dala za to, keby muz aspon na 2 tyzdne odisiel s malym😄 Chceli ist do Chorvatska sami, rezervovali sme Este ked som tehotna nebola, Ale nechcem sa tam trepat, keby sa nahodou nieco zomlelo...Ale bojim sa ich pustit samych, keby maly nahodou ochorel. A tak moznost, ze aspon RAZ by som bola 2 tyzdne sama absolutne vylucujem 😄
@charlie1980 ja chodievam na mesiac 😅 dva tyzdne je pre mna brnkacka. vtedy v robote u mna zacina kriza, vrcholi 3. tyzden a ten 4. som uplne dusevne na sracky z pretlaku emocii, ze uz coskoro idem domov, ale taha sa to jak sopel 😀 😀
nemaj obavy, pusti chlapov, iste si poradia 😉 a oddychni si. mna tento oddych v robote bavil asi prvy rok a teraz tam chodim s totalnou nechutou, uz mi oddycvhu stacilo, uz by som zase radsej bola imrvere akcna a v pohybe.
@mawka drz sa..tiez na teba budem virtualne mysliet 😀...
Inak mimoto som vecer dala s mojou polovickou dlhsi telefom a pytam sa na co mysli ked je niekde na hotely sam a potrebuje uvolnit pretlak..lebo nie vsade wifi free a mobilbe data drahe..a on mi vravi..draha vacsinou na teba .. 😀 a istu cas tvojho tela
tak si vravim..nie az tak zle 😀
@mawka Mesiac je dost, do haja ! Mozno keby si skratila Turnus na 2t a 2t, nebolo by ti lahsie ? Ci sa neda ? Viem, ze sa tam nenarobis, Ale je to dlha doba takto od deti, do certa. A ani tolko masturbovat by si nemusela 😂
@mawka nikde som nič také nepísala, že mu to raz ukážem a budem ho tým "vydierať", my to máme ako to máme, a mne skôr príde, že ktovie či to všetko čo tu píšeš je pravda, ešte som nikoho sa tak vychvaľovať o tom ako to stále robíte nevidela tu písať. a aj ten tvoj slovník...ale budiš. ja nemám čo riešiť.
@puklica13
@charlie1980
je to dlho, ano. ale vidis, uz tu na mna utoci @carrot_apple ze bohvie, ci je to pravda, ze sexujem tak casto. nuz, zavist cista, ja viem. holt, niektore si vedia uzit, pre ine je to utrpenie a potom taketo vypadky, ze neni mozne, aby niekto sexoval kazdy den a mal aj kazdy den chut. mozne to je, staci otvorit mysel a neriesit sprostosti. a hlavne partneri by mali sex zdokonalovat medzi sebou. sak ako sa dozvedia potom, kde a co robi druhemu dobre? a presne o tomto to bude aj u zakladatelky. muz ju posexuje, ona z toho nic nema a potom je frustrovana a zavidi, ze ine to bavi a mozu aj 4x denne. a co, zabijem sa, ked mi chuti a mam s kym? 😝 😀
@charlie1980 to ma mrzí, že ste chorí ☹ my sme na tom rovnako už asi týždeň 😒 začínam si na to zvykať, že chodíme spať o pol piatej. Dovtedy sa proste nedá. Malej vyšiel prvý zub vzadu a chalani majú záchvaty kašľa, čo nemôžu spať 😒
Napísala si toto, kopírujem:
"Tak vidis....Boh odpusta, aj tomu pedofilnemu zabijakovi, tak Co tam uz len po nejakom masturbovani. V konecnom dosledku nam bude odpustene vsetkym a kym niekto nezabija, je skutocne pre mna masturbovanie kvapkou v mori."
Ale čo ten zabijak musí urobiť, aby mu Boh odpustil? Byť pokorný a uznať, že hrešil, konať pokánie, zmeniť sa, konať nápravu, teda už len dobro. Tak je to so všetkými hriechmi. Inak mu Boh neodpustí.
Tí ľudia, ktorí majú osobný vzťah s Bohom ho milujú ako svojho otca/matku. A keď niečo robia, čokoľvek, čo sa Bohu nepáči, vycítia to vo svojom vnútri. Asi ako keď vycítiš, že je niečo v nepohode medzi tebou a mamou. Nemusí ti to mama napísať ani povedať, proste to vycítiš a nie si úplne spokojná dovtedy, kým sa to nevyrieši. A snažíš sa podobným situáciám radšej vyhnúť.
Takí ľudia, ktorí majú osobný vzťah s Bohom, ostatných ľudí potom vnímajú ako súrodencov, na ktorých im záleží. Možno preto ich druhí vnímajú ako fanatikov sfanatizovaných.
Keď majú títo ľudia radi svojich súrodencov (a to je každý človek, lebo Boh stvoril každého jedného z nás a je naším otcom), záleží im na tom, aby všetci dobre vychádzali s otcom, resp., aby nerobili činy, ktorými si škodia, lebo tým trápia nielen seba ale i otca. A preto sa snažia na nich v dobrom pôsobiť. Nie preto, že by oni sami chceli vyniknúť alebo niekoho kritizovať. Ale preto, lebo chcú, aby boli ich blížni naozaj a natrvalo šťastní, nie len na 10 či 20 rokov, ale večne šťastní, napriek všetkým životným problémom, tragédiám a smrti. A je im jedno, akého vyznania sú.
Podľa toho odlíšiš človeka so živou vierou od človeka "len pokrsteného" príp. "len chodiaceho do kostola". To je vidieť na prvý pohľad. Taký človek nezištne pomôže komukoľvek, bez toho, aby čakal odmenu. Taký človek si je vedomý svojich hriechov, teda je pokorný. Pozor, nie je bez hriechov, možno ich má viac ako ktokoľvek, kto nemá taký vzťah s Bohom. Ale, každý hriech v pokore oľutuje a SNAŽÍ sa napraviť. Čo je na tom, že to nejde hneď a možno ani za 10 rokov, podstatná je tá snaha, ktorú Boh vidí a láska, ktorú ten človek okolo seba rozsieva.
Taký človek sa niekomu môže zdať, že nie je normálny. A je to pochopiteľné.
Pochopila si trošku, čo som tým chcela povedať? 🙂
@mawka to si trošku prehnala, že závidím, len som vyjadrila svoj názor tak ako aj ty k iným témam, sebavedomá si riadne a kvôli čomu?kvôli tomu, že sexuješ stále a máš stále chuť, však ja som nepovedala, že si jediná, ale, že iná to tu tak nepíše, pretože to nepotrebujú.
@mawka zla si 😀
Inak ja som sa tak davnejsie bavila o tomto s mojim gyndosom(neviem ci je perverzak) lebo teda ked som mala 20 tak som take chute nemala..az tak cojaviem okolo 35 ?? ..a on mi vravel ze proste su zeny co sa po porodoch v tomto vypnu..proste splnena bio funkcia sme rpzmnozeni..hura koniec...a potom su take co sa zas zapnu..ze chut exponencionalne rastie s pribudajucim vekom lebo si uvedomia ze barskedy to moze skoncit...
@mamkabeika uz zase? toto je ako telenovela, ocuvaj. dnes som nezitne pomohla a v boha neverim, otca mam len jedneho a tomu tieto blaboly o bohu ako o dokonalom onom nesiahaju ani po paty. ateista, ktory kona dobro. ale pardnon, my sme vlastne satanasi, lebo len veriaci mozu konat dobro. pardon za vyraz, ale vela veriacich su hovada falosne a svine povahou a je mi z nich na vracanie presne ako z tvojich prispevkov, ktore tu pises dokola a dokola.
vymyty mozog. natotalku a vymyvas ho aj ostatnym. vies co? radsej zijem realny zivot, na rozpravky neverim. a inak niekto vcera velmi dobre poznamenal a nenasla som odpoved, ked tak obhajujes boha a jeho volu, tak preco si sa zverila do ruk vede? toto by sakra zaujimalo aj mna. ci potom stacilo povedat boze prepac? ci jako?
@puklica13 to si teraz trafila do cierneho, ja som sexovala každý den ked som mala od 20 do 30 a teraz je to o kvalite a nie kvantite
@mawka Inak, ja som si na vztah zamerne takych (ako to nazvat 😄) zdrzanlivych ? nesexi ? vyberala, lebo mna by asi ziarlivost zozrala😂 Akoze dobre vyzerajucich, ale nie az velmi sexi. Neviem, ci mi rozumies 😂 Kazdopadne, vzdy ked ma chlap vzrusoval do nepricetna, tak to bol obycajny chuj😄 Tak ja som radsej oplakala Sex.zivot, aby som mala svaty klud 😄 My len tak, pre pokoj v rodine 😄 Ale nedala by som ho za nic. Ten by ani muche neublizil a ako chlap, Otec je vyborny.
@carrot_apple uz ti vadi aj moje sebavedomie? aj ze som sexualne aktivna. bavime sa o com? popisujem ti detaily, kolko orgazmov mam, kde to robim a ako? co nevies predychat, hm? ja si mozem dovolit byt sebavedoma. pokorna som tam, kde treba. o tom zase nepisem ja, lebo je to viac, uz som to tu spominala.
ale bavit sa o sexe je, myslim, normalna vec. ak je to pre niekoho tabu, tak nech take temy nezaklada verejne.
@mawka keď ti to vadí, popros @charlie1980, nech som mnou nediskutuje a na tvoju poslednú otázku som už odpovedala, len neviem na ktorej strane pokúsim sa to nájsť
@mamkabeika nebojuj proti nim, oni ta nepochopia...
@puklica13 ano, strasne zla 😀 😀 no, u mna je to aj o kvalite aj kvantite. ako co mam robit? dobre si to napisala. mala som sex rada aj predtym tak normalne, teraz si ho uzivam a co jako. nie som jedina. ale nebudem sa ani tvarit, ze je to nieco fuj.
@carrot_apple
@carrot_apple zlata moja nemyl si to ..u mna musi byt kvali zachovana..akurat kvantita stupla
@charlie1980 sak ale tento tiez na pohlad neni nejaky model. maco moj veliky, vacsine by sa ani nepacil, ale ma sexi mozog no. sak som uz spominala, ze mna vzrusi hlava, nie telo. a hlavu ma teda namakanu. a absolutna suhra v posteli, tak neni o com. keby nebola suhra, asi by ma to nebavilo, nie? sak logicky
@mawka bože sa smejem, ako si ženské vedia domýšľať...ach...nerieš...
Tu je odpoveď:
Prečo som neodmietla chemo? Pretože aj lekári sú darom od Boha. Ľudia, ktorí dostali od Boha talenty. Na onko je ich viac, ktorí sa modlia pri svojich pacientoch, (videla som na vlastné oči) a tam, kde ľudské možnosti a schopnosti končia, tam prosia Boha o pomoc. Áno, študovaní lekári, ktorí sa cítia mnohokrát bezmocní. A Boh zasiahol. Videla som na moje vlastné oči pár zázrakov. Nemám však dovolenie od tých ľudí, aby som o tom písala.
@mawka
@mamkabeika jezisi maria... staci. fakz ze staci
@mamkabeika ale choď! zázraky..no jasne...
@mawka akurát pýcha oslepuje. Je kooopec lekárov, ktorí sú si vedomí svojej slabosti, sú múdri, inteligentní, študovaní a ja neviem čo. A práve preto sú takí pokorní. Lebo vidia, ako veda stále nič nevie, na tom základe, že toho vedia omnoho viac ako my, si priznávajú, že nič nevedia.
Jedna moja známa má kamošku vedkyňu. Tá vedkyňa je chodiaca encyklopédia a verí v Boha a tvrdí, že stále nič nevieme, že my ľudia, aj keby sme spoznali celý vesmír, stále pochopíme, že vlastne nič nevieme a že ide o nekonečno. Presne tak ako Boh je nekonečná láska, nekonečná múdrosť a nekonečné poznanie.
Keďže ľudský mozog má svoje obmedzenia, múdrosťou je, priznať si to.
Boze pomoc.. 😀 sa tu usulam...ale ibak..dobry matros

@mawka zlatko uzi si kolko vladzes...pozdravujem polovicku 😀