Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@mawka sexi mozog znamena u mna v preklade ze nie je blbec...aj porozpravat a hlavne zasmiat ..aj v posteli aj v kuchyni..inak ten moj je taky ze sa celkom babam paci..vysoky,plesaty, primerane svalnaty..alena ulovil na hlas..strasne sexi ma hlas..na jednom koncerte potme..som ho poriadne nevidela a kecal tam s kamosom..no hotova som bola ..a do teraz som ked mi tak nieco pekne do uska zavrci .. 😀
@mamkabeika Potom sa pytam, Preco Boh dopustil, aby prave moje dieta bolo zabite pedofilom? Viem, napises mi, ze to nebola bozia vola. No mne to uz zivot (tento zivot) syna nevrati. A ja som sa denne k nemu modlila, pokorne, aby moje deti boli zdrave...tak kde bol vtedy, ze to dopustil ? Ci to mam brat tak, ze ako mi ho dal, tak mi ho aj vzal ?
@mamkabeika a ja sa tu bavim s kamaratom onkologom a len sa pousmieva. neni rakovina ako rakovina, neni nador ako nador, kazde telo je ine, znasa inak, reaguje inak a pri liecbe je to hop alebo trp. bud to telo da alebo neda a s bohom to nema nic polocne a uz ti to tu aj odborne niekto pisal. keby som sa s rakovinou zverila bohu, no to by dopadlo ako sledujem svet okolo seba. tak sa radsej budem spoliehat na vedu a medicinu a zdrave usudky odbornikov, ktori mi radsej naordinuju spravny koktejl nez by sa pri mne modlili. sice... zazila som no aj ja a nikto sa pri mne nemodlil, aj bez boha som to zvladla.
@puklica13 tiez ma to napadlo. ale vidis tu silu brainwashingu? inak takto vymyva kvalitne aj dianetika-scientologia, jehovisti tiez.
Ináč v tejto téme som taká citátová 😎 , tento sa hodí:
,,Nezavrhujem masturbáciu - je to sex s niekým koho milujem,, Woody Allen
@nelina1 Aaaale, to preto, lebo bol pysny Macho 😎
@charlie1980 Myslíš neurotického uja s popolníkmi na nose 😀 ? Ale humor má svetový.
@charlie1980 už chápem, prečo si to predtým riešila 😔
Matka, ktorá také niečo nezažila, to ani nedokáže pochopiť. 😔 podľa mňa je úplne normálne pociťovať všetky možné negatívne city.
Ak veríš, že teraz je v nebi po boku Otca a zažíva nebo, mňa osobne by toto držalo nad vodou. A som si istá, že by som nedokázala ten čin bez Boha odpustiť. Aj keď faktom je, že hnev, žiaľ a iné negatívne city dokáže odpustenie vyliečiť.
Aj ja som odovzdala svoje deti Bohu. V modlitbe. A nechávam ich v Božích rukách, to znamená, že aj keby som to veľmi ťažko niesla, (dokonca si teraz myslím, že by som to nedokázala len tak uniesť) musela by som sa s tým zmieriť, keby sa také niečo stalo. Inak by som nedokázala žiť.
@mawka ty si zlata 😀 😀 😀 že s kamarátom onkológom 😎 😎 😎 a čítate modrého koňa a tému o masturbácii 😀
Ale teraz vážne. No vidíš... Ty sa obklopuješ kamarátmi ateistami, ja zase veriacimi.
Prečo potom existujú aj veriaci lekári, ktorí pred operáciou prosia Boha o pomoc? Prečo, keď sú takí študovaní? Prečo existujú aj na onko lekári, ktorí sa pri svojich pacientoch modlia? Napriek tomu, že majú prax 20 rokov a viac a dostatok skúseností?
@mamkabeika Asi sme sa neporozumeli. Preniesla som tento priklad na seba a na moje dieta. Ak je tvojim argumentom to, ze ja by som este mala nakoniec odpustit vrahovi vo viere, ze moj syn by bol po boku Otca, tak dakujem...moje dieta, moje dieta nema pravo nikto zabijat. A nie, neodpustila by som ani vrahovi a ani Bohu. A nezmierila by som sa s tym nikdy. Zanevrela by som na cely svet a mozno by som aj od zialu umrela.
@mawka nejdem ich tu radšej menovať, aby náhodou neprišli kvôli sfanatizovaným kresťanofóbom o prácu
@charlie1980 to som rada, že to bol len príklad, odľahlo mi.
Lenže naše deti nie sú naším majetkom, a nemáme tú možnosť ich po celý život držať v náručí a chrániť. Žiaľ je to veľmi smutné a nespravodlivé, že mnohokrát musia takto trpieť kvôli hriechom dospelých. Nielen pedofilov.
Žiaľ, keby sa ľudia naučili v sexuálnej oblasti ovládať, bolo by menej potratov, rozvodov, nechcených opustených a týraných detí. Presne tak, Boh nechce, aby neviniatka takto trpeli, a preto, nám veľmi dobre radí: naučte sa ovládať.
Myslím si, že napr. tie deti, ktoré musia trpieť týranie a musia dennodenne prežívať peklo vo svojich domovoch, kde by malo byť najbezpečnejšie, trpia omnoho viac ako deti, ktoré ihneď putujú k Otcovi do náručia do neba.
@carrot_apple Ved je to jeho telo. Robi si snim co chce a potrebuje si to spravit i sam, je to ine, bez tvojej pomoci , ci vedomia ze o tom vies. Je to jeho telo.. 🙂 chulostive bude ak o tom budes hovorit tyzden, dva, mesiac, pol roka..prejde ho chut i na teba...Porzri sa na to z tvojho pohladu, ty a tvoje telo..
@carrot_apple si znacis do kalendara kedy mate sex a pocitas ci si priemer alebo nadpriemer? wtf. mate nejake normy?
@mamkabeika o com ty prosim ta pises? ze sa nehambis, v teme o masturbacii primiesat deti..fuj, hamba ti
@mawka Inak je dokazané, že viera chorého zvyšuje uspešnosť jeho liečby. Pričom nieje až tak podsatatné akému Bohu ten človek verí, ale samotný fakt, že verí, je pre neho a jeho liečbu plus. Toto su dokázané veci. Takže nieje až tak na mieste zbavovať chorých ich viery a presviedčať ich o tom, že Boh im nepomôže, kedže im zrejme tým len uškodíš.
@charlie1980 nezda sa ti, ze diskutujes v zlej teme? toto je tema nie Boh a dieta 🙄
@vejula nikto ich viery nezbavuje. a ani som nikde netvrdila, ze to nepomaha. praveze som hned napisala, ze psychika urobi vela. nasa psychika. nie boh. takze niekto veri v boha, ale nie on mu pomoze, ale sam si pomoze lebo sa tak nastavi. ale - nemusi to tak byt vzdy. niekto sa moze urputne modlit a nepomoze mu nic a niekto len proste uveri tomu, ze sa vylieci, nastavi sa pozitivne, nerobi okolo toho dramy a vylieci sa. neviem ako inak to uz napisat. psychika. nie boh.
@mamkabeika pridem diskutovat do temy Prichyteny pri uspokojovani sa..a citam prispevky o Bohu a viere 😀 to vazne?
@mawka pisala som, ale so mnou sa nediskutuje 🙂 ja mam zlozity slovnik. u mna sa len perly hadzu sviniam. 🙂
@macatink82 vsimla som si, ale tak co uz. kto vie, ten pochopi o com pises, kto nie, jeho problem. no nie? 😉
@modraslza ??
ja som tému detí nezačala 😉 niekto tu pár strán dozadu začal riešiť pedofíliu.
Jedna matka masturbovala a dieťa sa na ňu pozeralo. Chlapec to potom učil v škôlke dievčatá. Žiaľ, takto to vyzerá, keď sa niekto nevie ovládať. Aj toto sa stáva a nie je jediná na svete, kto takto ubližuje deťom.
@modraslza Nie, ja diskutujem aj o samotnom masturbovani, len s inymi. Co si prisla robit cenzuru....? Ale mas pravdu...masturbujes ? Tvoj muz ? Ak nie, potom si tu ale ty uplne mimo.
@modraslza No, ked si prisla diskutovat do temy o masturbovani, tak diskutujme 😀😀😀
@mawka nehovorím, že viera je zaruka vyliečenia sa, ale že zvyšuje uspešnosť liečby a že je to dokazané. Viem o čom hovoríš ano ide zrejme o vieru samotnu, kedže sa to nevzťahuje len vo vieru napr. kresťanského či iného Boha, ale viera ako taká univerzálne uzdravuje. To že teraz budeš tvrdiť mamkebejke, že nie Boh ale lekari, jej nijako nepomôže, jej ta viera zrejme podstatne pomohla pri liečbe, takže načo presviedčať veriacich ludí o tom, že žiaden Boh nikoho nelieči. Podla teba nie, podla nej ano. V jej živote zohráva viera v boha podstatnu ulohu, je tak šťastná, verí Bohu, zdá sa, že v živote jej to pomaha, tak načo...
@carrot_apple a ty sa neuspokojujes sama :D :D :D ?
@mamkabeika tema o detoch sem absolutne nepatri !!
@charlie1980 ja som sem prisla podiskutovat si so zakladatelkou o jej zadanej teme, nie o Bohovi, onkologii, a detoch 😠
@modraslza A teraz Co mame akoze robit? Ty si citala vobec vsetko ? Ty si si nevsimla, ze sa tu rozobera masturbacia, zehlenie, rande, umrela proteza, oralny sex, Woody Allen, Scooter, Michal David, nabozenstvo, biologia, moslimske vaginy, venusine gulicky, zamestnanie...?

@mawka pýtala si sa, odpovedám. Keď nechceš vedieť odpoveď, nepýtaj sa 😉