Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@charlie1980 😀 😀 😀 😀 😀 ty jak si to fajne zhrnula 😀 😀
@mawka Teraz citam, Co som napisala : umrela proteza 😂 No Fuj 😄
@charlie1980 no a dostavame sa k nekrofilii tusim 😀 to tu este nebolo 😀
@mawka Boa, citas mi myslienky 😂 Sa smejem a muz vedla mna na gauci sa pyta, ci Este stale masturbujeme 😂😂😂
@charlie1980 povedz, ze jasne, s umrelou protezou 😀 😀 😀 😀
@modraslza Ale Co sa trapis nad tym, cim nemusis. Si horsia ako hadzajuce sa dieta o zem, ked mu vezmu hracku z ruky. Ktora, ktora. Ved nahlas ty, Co sa ti nehodi. Nikomu okrem teba tu nikomu nic nevadi. Tak sa netrep.
@mawka mala som kolegynu a ta mala svoje presvedcenie, ze zartovne reci vzdy skoncia vo fekalnom okienku. a ja vzdy ha? a studiu na to mas... a tak sme sa dotahovali 🙂
@charlie1980 no, vcera som prebehla diskusiu od zaciatku a veru niekto nahlasoval prispevky, vraj nevhodny obsah. v teme o masturbacii. dost ich admin zmazal, veru 😀 😀
@macatink82 inak moze byt, fekalne okienko a sexualne okienko 😀
@mawka Joj, tak to nemozem do detailov 😂 Hadam nechces, aby som vyzradila, ze si si vcera pancuchy obliekla😄 Este by aj odomna chcel nahodou 😂
@mawka Fakt ??? To vazne ??? Teeeeeeda. Preluskam to. Doslo by mi aj upozornenie, keby vymazali, ci ?
@charlie1980 no, to by asi teraz vyzeralo blbo v tvojom bruskatom stave 😀 😀 ale sak tehotna nebudes vecne, tak si ich potom daj, sak co. poteš oko svého chotě, kotě 😀 😀 😀 😀
@charlie1980 myslim, ze nechodi upozornenie. mna tusim nemazali, ale jednu kocku dost. co sa teda ja cudujem 😀 😀 😀
@mawka 😄😄😄Zmazali😄 Mne jeden a aj tebe😄 No neva, asi to bolo o zehleni a nehodilo sa do temy😂
@mawka Coz je dobra statistika😂 No a myslim, ze prave ty si ta, Co na najviac a najkonkretnejsie vyjadrovala k masturbacii, teba ospravedlnuju skusenosti, preto ta nemazali 😂
@charlie1980 sak teda ako inak nez konkretne sa o veciach bavit? som priama. teba tiez neopelili vcielky, ani vm babo nedonesie bocian 😀 😀 😀
@mawka Tak to bola ina makacka 😂 A aj frekvencia 😄 Uz som Fakt chcela zacat verit radsej na bociany😁 Muz ocenil 😄 Zato teraz mozno v duchu hromzi.
@charlie1980 ale prd. sa roreve jak decko, ked bude mat prcka v rukach prvy jrat. jak zmakne. jak moje maslo zabudnute na kredenci 😀 😀 😀 😀
@mawka @charlie19680 nieco zmazali aj vam 🙂
mozno aj mna... a to som len vytiahla vedecky terminus technicus 🙂
@macatink82 Hej, hej. Ale len jeden. Neviem, Co som tam trepla, tusim o adminoch, ze aj oni masturbuju😂 Mozno aj toto vysvetlenie zmazu. Alebo to bolo o zehleni, Co vobec nezapada do temy masturbovanie 😂
@puklica13 Len trocha, zozaciatku. Potom sme sa vsetky zmoralizovali 😄
@charlie1980 😀 😀 jaj sa sulam zas..to uz z nedostatku..sobotaaaa
@charlie1980 mna tu z vas raz prepne 🙂 normalne chut usmievat sa a neprestat pri vas
Normalne dakujem ze sa tu tato tema tak neakutocne rozbehla 😀 zase ste mi este viac zlepsili naladicku,kedze uz nas je o hodinu viac tak idem ja uz spat,ale zajtra sem rada zavitam opat 🙂 dobru nocku teda babyyyyy 😉
@sonula zle si to pochopila, nevediem si šťatistiku, len si to proste značím aby som vedela kedy je potrebné sexovať (alebo mu pomôcť)lebo ja taký apetít nemám a nedovolím aby nám to pokazilo vzťah, už som to tu X krát písala, čo je na tom?
@adawada písala som už o tom.si predstav. nie. mám sexu koľko potrebujem od partnera. neviem, čo je na tom čudné?som usadená,spokojná vybúrená, vyrovnaná, nie ako v 20tke , že som sexovala všade a furt..každý to má inak...mám kamošky čo kvôli viere počkali na sex po svadbe a aj tak ho majú menej ako ja ľudia sú rôzny...
ďakujem všetkým užívateľkám za fakt skvelé komenty, to som vôbec,ale vôbec nečakala! bavím sa výborne! naozaj, nič v zlom! neviem prečo som vlastne prekvapená...

@modraslza Jaj, ok, pardon. Tak prijemnu diskusiu ti zelam (prip.monolog, pretoze zakladatelka to uz vcera poriesila)