Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@kuti Ja hej, mawka hej,ostatne neviem 😂 Ved uz je predsa koniec mesiaca !
@charlie1980 na mna si zabudla..supa enna... 😀
@puklica13 Nepochvalila si sa 😂 Ci som prekukla 😄
@charlie1980 niekolkokrat 😀 siru a plamene pekelne na mna..
jaj pockaj..sak vsetkym bude odpustene..nemam sa coho bat 😀
@puklica13 Ta ñe...? Ved som to uz pisala...Co tam po par masturbaciach, ked svet ide do zahuby a krviprelievania....? Dovod...? Urcite nie kvoli masturbacii.
@mamkabeika drzim vam velmi palce.....a vela zdravia aby ste boli co najdlsie spolu.
😀 😀 sak ja tiez tento mesiac a vela. sak. lebo som satanove dite. mne nestaci mat sex, musim aj masturbovat. a od dnes toho bude zase kvantum. asi si zacnem znacit do kalendara. niekto si znaci suloz, ja si zasnem masturbaciu. nejaku extra darbu si vyberem 😀 😀
ze doktorka, preco doktorka? 😀
Tak gratulujem, ale určite nie sme V tom iba my traja. Možno tie dámy ktoré to tak odsudzujú si to robia častejšie ako ich drahí ,akurát nedospeli natoľko aby to verejne priznali. Takže milé, drahé mesiac sa schyľuje. Nezmeškajte žiadnu peknú chvíľku A povenujte sa svojim partnerom, a ak to nieje možné, venujte sa sebe. .... (fotky sú vítané )😀
Tie diskusie tu dlho nevydržia. .....aspoň že už administratívne spí. .
Admin
Nie som tu dlho. Na túto stránku som narazil náhodou, keď som hľadal niečo o konikoch pre dcérku. Ale keď som videl tie témy ,celkom ma to tu začalo baviť. Je to mnoho inteligentných ľudí. A preto verím že sú aj zo zmyslom pre humor A pochopia čo je fór. ?😉
dost ma pobavilo, ze sa tu predvadzate, ze ste masturbovali a do toho mi ukazalo reklamny prispevok admina, ze testoval tycinky :D
@barbora01 Heeeej, Maria, bohaca, aj ja som sa ho minule zlakla 😂
@puklica13 uz siel spat. pocula som stiahnut rolety. je na case, aby som ja stiahla gatky asi. ale este pockam, sexi mozog prave caka na polnoc odkedy mu zacina akcia v eshope na jeho hobby a cakame spolu, kks rok sa rozhodoval, ze jedno alebo druhe a teraz brutus zlava, tak to prezivame. posledny kus na sklade, chapes. ked sa to podari, gatky pojdu dole urcite 😀 😀 😀

Ja to určite ustojím .. nejaké puritánky ma len tak nedotrhajú ........ A ako to bolo s tým kameňom? ???? Môžte začať hádzať, ale iba tie ktoré ste si to ešte nespravili ( alebo aspoň tento mesiac ) 🙂