icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

mawka
28. júl 2016

@puklica13 ved de facto o tom hovorim. akurat sa jedna teraz o marshalla hlavu lampovu. no. takze asi si vies predstavit 😀

puklica13
28. júl 2016

@mawka si ..zla
ale vidis jak jej praju vsetci aby im to spolu dlho vydrzalo..a mbe nic 😀 citim sa diskriminovana..a to som smm 15rokov..aj 3deti mame..aj nam to furt chuti.. 😀

puklica13
28. júl 2016

@mawka jeziskove huslicky..nehovor..ja uz som taky expert na comba, hlavy, bedne, efekty,kable,gitary,struny ze by som sa mohla uz zamestnat v obchode hudobnom 😀

charlie1980
28. júl 2016

@puklica13 Aszta bet'ár ! Ty mas 3 deti ??? Tak je to jasne....zeny osprostievaju v strednom veku 😄

mawka
28. júl 2016

@puklica13 bavme sa o tom. teraz idem malej kupovat epinu standard les paul ebony black, sebe pod strom na vanoce fenderu squier 😀 😀 kombo jej berem modelingovy marshal code25, jej netreba vsecko. mozog sa rozhodoval medzi plexinou a jcm800, ale doma uz ma jvm, ma aj orange aj peavy a gibinu a esp a plnu prdel efektov a neviem co, ale ked ja to tak luuuubim pocuvat sakra! 😀

mawka
28. júl 2016

@charlie1980 ja len dve. to znamena, ze osprostievat som uz zacala? 😀

puklica13
28. júl 2016

@mawka no pockaj..ale teraz si prdel robis zo mna ..😀

charlie1980
28. júl 2016

@mawka Teba to zasiahlo riadne trefne po dvoch 😀

mawka
28. júl 2016

@puklica13 nee nerobim, ze vazne. mala sa ide ucit hrat, tak nebudem jej kupovat nejaky plech ne, sak nech to vydrzi a zase neni to nieco extra. na epine sa fajn zacina a ja tiez idem zacat sa ucit, tak mne squier staci na toto. fender fender si dam za odmenu, az sa naucime 😀
(kua, ale to potrva este 😀 )

puklica13
28. júl 2016

@mawka vies co mali sme aj plexi aj jcm800 aj asi 20 dalsich..a furt da to obmiena.. les paul mame ale len chat atkins s nylonkami ostatne isli do prec proste sme stratokastrovy.. 😀 teraz skor klasiky ovation nas pochytil ..rozmyslame za co to kupime 😀 jaj jed lespaul mame drahy jak svina..nechcete?

puklica13
28. júl 2016

@charlie1980 no sak na to som uz dosla 😀 akurat mi je to teraz prt platne

mawka
28. júl 2016

@puklica13 ne, nechceme 😀 aj mozog ma drahu gibi les paul, aj esp a tiez obmiena a kupuje, no kazdy mame ine zavislosti, ze ano 😀 a ja na tom nebudem inak. lebo zacala som s rozpoctom pre malu do 300, uz je to 600, na fenderu squier som chcela cakat rok a drb, davam si ju na vanoce. a dockaj, otazka casu, kym kupim lampy 😀

mawka
28. júl 2016

@puklica13 skrachujem! a to ani nechlastam ani negamblujem 😀

puklica13
28. júl 2016

@mawka ej veru ano...takto to vyzera u nas ked sa chcem dostat do skrine niekedy...a to je tak tretina..dalsie su v skusobni,spalni a aute 😀

mawka
28. júl 2016

@puklica13 vy ste kapela? 😅

puklica13
28. júl 2016

@mawka nie moja...to je posadnutost 😀

louvre
28. júl 2016

Mám dobré správy. Sa tešíííííím. Mužíček dnes išiel po ťažkom dni v práci spať a mňa tu zabudol ☹ Ale kým bol ešte trochu na žive a dokázal odpovedať na moje otázky tak z neho vyliezlo, že predsa len to péčko občas pozerá. Som sa ho pýtala že kedy to stíha, lebo doma si musí vzorne plniť manželské povinnosti a priznal sa, že v kancli občas kukne na nete. Ale že len pozerá, lebo v kancli si netrúfne sa s macom pohrať. Ale tak som teraz konečne šťastná a spokojná žienka, pretože aj ja mám doma normálneho chlapa ktorý to pozerá. Aj keď ten moj je len polonormálny keďže si ho pritom nehladká. ☹ 😀

mawka
29. júl 2016

@puklica13 chapem 😀 😀

mawka
29. júl 2016

@louvre tak ak tam neni sam a moze ktokolvek vojst, tak bud rada, ze si ho nehladka 😀

puklica13
29. júl 2016

@louvre 😀 boze zeny..ja skoro som si cvrkla
@mawka ako dopadol polnocny nakup?

mawka
29. júl 2016

@puklica13 no, odoslal objednavku o 00:00:39 - bavime sa o posadnutosti, ze ano 😀 prisiel mu nazad mail a teraz caka, co mu objednavku potvrdi operator telefonicky. a dufa, ze nebol niekto rychlejsi. a ja s nim do polnoci ako podpora, chapes. ak toto vyjde, tak to sa oslavi 😀 😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka ze drzim palec

mawka
29. júl 2016

@puklica13 som na ihlach. este sa neozvali. sme na ihlach 😀 normalne porod toto 😀

charlie1980
29. júl 2016

@mawka Mno. Zas nam dali. Clovek napise fakty a ani tak nie je dobre. Koniec sveta toto 😄 Nik nam asi nerozumie 😂

natalym
29. júl 2016

Ja z Vás umrem. Ste sa presunuli, čo??????

charlie1980
29. júl 2016

@natalym My tu uz masturbujeme nejakych 5 dni. Zatial tu vladne pohoda😂

natalym
29. júl 2016

@charlie1980 Vám to ide, čo?

mawka
29. júl 2016

@natalym noooo ty moc nehovor, draha, lebo ty tiez vies dobre zadriet, ked mas spravnu konstelaciu 😀 😀

mawka
29. júl 2016

@charlie1980 som hovorila, ze mastrubaciou proti terorizmu a za svetovy mier. vidis a je pohoda. nieco to ma do seba! 😀 asi si dam vyrobit take tricko 😀

charlie1980
29. júl 2016

@natalym A tak vies jak...mna nebavi pohorsovat sa na zamene manzeliek, ako kazda piata na blogu vcera, k tomu nemam nic lepsie na praci tehotna. Tak Ale ja sa zase odmlcim po porode 😂 A mozno uz konecne bude zo mna moralistka, super matka, ze do takychto tem uz ani nepachnem 😂