Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@mawka Tak Vidis, Co je uz len masturbacia oproti analu. Autsch 😂
@mawka Skoda, ze moju zitu19 blokli, to bola tiez partacka 😄
No neviem, vies ako to byva potom....Bio strava, ziadne kravske mlieko, nesolit do 3.r a ani ziadne zemiaky do 3r. Potom uz budem mat uplne ine starosti 😄 jantarovy naramok a i. Nosit-nenosit, Preco vela kaka, Preco malo kaka, ved to poznas 😄 A potom zrejme uz ani masturbovat nebudem 😂
A som mimo čo bolo v zámene?
@charlie1980 zitu19 blokli? a to kedy? a preco? sak este mesiac dozadu prispievala 😲 😲 co sa stalo?
@natalym Ja ani poriadne neviem, iba som dnes pozrela na plochu a tam sa kazda pohorsovala na zamedbanych detoch. No jasne, ze by nebolo zaujimave, keby nic nevykonstruovali, ved Aky zmysel by to potom malo. Ja sa len divim, ze tolko zien to mysli Fakt vazne 😂
@mawka Moja, ja som na streche, tam som ju nahodou stretla. Neviem presne, Co sa stalo, nieco kritizovala ohladom PRO alebo aukcii alebo nieco taketo (nechcem podavat nespravne info) a vraj bez vsetkeho, bez nejakeho napomenutia ju blokli. Skus mrknut na strechu a opytaj sa jej presne.
@charlie1980 aha, ale zacvhytila som temu, nejaka skupoina cela sa presunula na strechu. ale sak kon, strecha a svadba je jedna firma, nie? to ma uz potom aky vyznam. no ale nevadi. kon ide dolu vodou, to je jasne.
@mawka Tak na Koni je to vzdy pikantnejsie. Ja napr.strechu rada nemam. A tu je vzdy o com 😂
@charlie1980
@mawka baby anal nam blokli...ja uz spm tam chcela prizvat ppbpzmu 😀
@puklica13 Jemine, tu uz nikam nevolaj radsej, lebo nam je sickym amen😄
@charlie1980 vies aka by bola zabava?
@puklica13 Tej by sa oci nacisto skrizili 😄 To uz bolo teda aj na mna dost 😄
@charlie1980 urcite s amodli aj za to. aby ludia neorbili anal. a ked, tak s kondomom. pripadne sa modli za neotehotnenie pri anale 😀
@puklica13 joj kazda z oravy sa po sexe modli aby neotehotnela.kazda moja spoluziacka otehotnela ako prva-slabo sa modlilli..hehe.ups.
@bale1rinka no pockaj...le hadam nie cez anal..lebo yo uz by bol aky zazrak 😀
@puklica13 však oni v ten zázrak veria a preto sa modlia...
@bale1rinka kraviny netreba čítať, v maželstve je všetko dovolené...
@puklica13 kraviny netreba čítať, v maželstve je všetko dovolené...
@puklica13 to ma napadlo asi pred 5 minutami 😀 jeziiis co bude jaka zurka o mesiac. sa tesim. mala dostane epiphonku s marshallom, mozog dotiahne full stack s jcm800 a svoju gibinu, predpokladam, si cvrkneme normalne. ouuuuu. to budu jake prdy! vyletia mi skla z okien a susedia ma poslu do prdele. prinajlepsom. 😀 😀 😀
no lenze ja som kamosovi slubila, ze ked to konecne kupi a podari sa, ze mu dam tortu v tvare jcm800 a to aby som teda zacala riesit s nejakou cukrarkou. heh.

@charlie1980 sa opovaz! 😀