icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

charlie1980
29. júl 2016

@mawka Ty si proste uz ten vyssi Level 😄😄😄

puklica13
29. júl 2016

@mawka ja zas musim mat dobry zadok..nevadi mi ked je trochu oplacany ..ze pupcek...ale pekna rit musi byt..zas za tu ho drzim..😀

mawka
29. júl 2016

@puklica13 tak ja drziom za barsco, hlavne ze je za co 😀 zaspavat s vtakom v ruke, ze teda ho aj v tej ruke citis 😀 😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka tak ape ked je v tebe tak ho tam nedrzis 😀 ci?

katkakovac
29. júl 2016

@charlie1980 poznam, ja mam prsia len ked kojim. Inak nic. A po prvom zostali len placky. Som zvedava co bude po druhom...

charlie1980
29. júl 2016

@mawka
@puklica13 Inak baby, ja Vam uprimne zavidim 😄😄😄 ja som uz taka asexualna, ze mna uz ani neviem Co by nadchlo😄 A hlavne kto 😄 Moj absolutny high light bol okolo 28r - 32 a po detoch to ide uz len dolu vodou 😄 Cakam uz iba na spasenie a dufam, ze mozno Este motyka vystreli a ja naberem druhy dych 😄 Bohaca, najprv som myslela, ze to bude tymi detmi, vsak Ale vy mate viac deti ako ja 😄😄😄

mawka
29. júl 2016

@puklica13 tak ale neni vo mne 24 hodin. sak ano, vo mne ho citim, lebo je co citit. 😀

mawka
29. júl 2016

@charlie1980 ale hej, tiez som mala utlm nejaky cas. som sa divno citila. cim su decka vacsie, cim menej riesim zivotne katastrofy a menej stresujem, tym je to lepsie a lepsie a este par rokov v takomto duchu a uz bevydrzim ani sama so sebou 😀 😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka ty vole..cakam kedy to tu mario zamkne 😀

puklica13
29. júl 2016

@charlie1980 nejde o to kolkokrat..ale hlavne kvalitne..zas nie je niekedy co zavidiet...ked tak nie je doma aj 2tyzdne..to je ciste peklo..niekedy uZ neviem jak nohy prekrizit 😀

charlie1980
29. júl 2016

@mawka Jaaaj, to si ma potesila😅 Takze ja som v podstate iba momentalne unavena a je to prechodny stav😄 Ok, informujem muza 😄

mawka
29. júl 2016

@puklica13 mario sa na tom leda tak dobre bavi 😀 😀 😀

mawka
29. júl 2016

@charlie1980 presne tak. ono to dojde. nevyzeras byt hystericka ochechula, takze budes ok. len dockaj casu jak hus klasu, vis jak. decka trosku povyrastaju a uvidis, jak nabehnete zas. teda ked budete chciet 😀

charlie1980
29. júl 2016

@mawka A chrume pri tom tie tycinky, Co reklamuje 😄

mawka
29. júl 2016

@charlie1980 😀 😀 😀

charlie1980
29. júl 2016

@mawka Jaaaaa ti nevim, Karle 😄 Ved to uz ani Adrenalin nebude ziadny...takto bola aspon zabava-podari sa/nepodari😄 Tak sa podarilo a dalej sa bude asi masturbovat😄 Tretie zatial neplanujeme 😂

mawka
29. júl 2016

@charlie1980 ale prd, mozno ti to zacne chutit tak, ze bude pred tebou utekat este 😀

macatink82
29. júl 2016

@puklica13 hah videla som .. ale chlapi baby fotia aj aby ukazali kamosom, ze pozri aky kufor som videl 😀 ja som to video ukazovala kolegom a ich konstatovanie bolo také, ze hej, pozriem ale aj preto ze "ci dobře vidim" :D

katkakovac
29. júl 2016

@charlie1980 ja tiez dufam, ze sa to zlepsi. Na zaciatku aj 3x denne, teraz nula bodov. Po porode zastopkana, aj mu hovorim, ze to treba zabehnut ale nejako neni energia a nevieme sa stretnut z chutou na toho druheho. A oddavat sa mu, lebo mu to spravi radost ma zrovna nelaka😀 Ma smolu, nemal si spravit 2 deti😀

mawka
29. júl 2016

@puklica13 ouuu mame problem, dilemu. prave naskladnili plexinu 1959 HW a asi sa bude menit objednavka 😀 😀 😀

charlie1980
29. júl 2016

@katkakovac 😂😂😂 Joj, chudaci😄 Keby nas tak citali😄 Ja som uz aj myslela, ci to nebude CR, Ale toto je take individi, ze uz nad tym ani nerozmyslam a beriem to ako to je. Ktovie, ci nie som nejako tak orientovana, ze splnit si funkciu, postarat sa a tam to konci. Tak Ale nadej umiera posledna a ja stale verim na tu motyku 😄

katkakovac
29. júl 2016

@mawka zadok kuknem, fascinuju ma oci a ruky, ale najviac ma zaujima zmysel pre humor. Takych chlapov je malo...

puklica13
29. júl 2016

@katkakovac tak jasne ze vypatlanec nesmie byt..mily, vtipny..vonavy..nemyslim parfem ale vlastna vona, ..iskra v oku..pekny usmev ..dobre bozkavanie..potom to telesno..

puklica13
29. júl 2016

@mawka 😀 sak nech kupi obe 😀

mawka
29. júl 2016

@puklica13 ne! 😀 obe ne.
ta vona tela - to je presne ta chemia. ked ti voni alebo nevadi jeho telesny odór aj ked je trebars spoteny. moj posledny mi vonal iba ked sa navonal. ako bol cistotny, vsecko, to hej. ale vonal mi az navonany. coz tento kamos mi voni aj spoteny. teda tak akosi prirodzene. vobec mi ten chlap nesmrdi. prvy chlap, u ktoreho rano neutekam do sprchy kvoli sexu. proste sa pomilujeme zobudeni, spoteni po dlhej noci, v ustach jak v polepsovni, ale sak zozadu je to aj tak jedno 😀 😀

ollski
29. júl 2016

jeeeeziiis baby nestiham vas citat!! uz len nelezim musim, sem-tam, nieco porobit 😀 :-P...
@mawka presne si to opisala o tej von, fakt mi niektori chlapi navonani hoc akou vonackou smrdia neskutocne...hmmmm a mm voni vzdy aj zozadu aj spredu 😀...ani jeho spotene tricka mi nesmrdia, ponozky necucham 😀 :-P

puklica13
29. júl 2016

@mawka sak toto..a nie si ty ja..sak mi podobne chute 😀

mb269
29. júl 2016

ženy moje nebola som tu dva dni a desat stran zapisanych 😀
niečo na pobavenie

mb269
29. júl 2016

sakra odoslalo mi to bez obrazka :D