icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

katkakovac
29. júl 2016

@ollski ked moj dojde z roboty, smrdi od strojov a od roboty ale nejak mi to nevadi. Taky sexi smradecek. Pokial nestavia ponozky do rohu ako sused....

mawka
29. júl 2016

@puklica13 za kolko predavate tu plexi superbass 1980? mna z neho jebne. dva telefonaty, kks jak keby som bola odbornik sa so mnou radi 😀
sak skade si? sa stretnime 😀
inak baby viete si nas, co sa tu tak bavime, spolu predstavit niekde pri kave? kks to jake rehoty by boliiiiiiiiiiii. ja by som sa celkom postala od smiechu s vami 😀

mawka
29. júl 2016

@katkakovac robi kde? moj posledny robil v skloplaste, ten zase chodil samy sklenny prach kks.

katkakovac
29. júl 2016

@mawka opravuje cnc frezy, takze vsade sama kovova spona a vecna umazany od vselijakych maziv. Ty si z trnavy ked spominas skloplast?

mb269
29. júl 2016

@ollski ponozky necucham 😀 😀 😀 😀 mi vyprsklo perlive vino z huby prave :D :D :D

mawka
29. júl 2016

@katkakovac nie, on bol z tych koncin. ja som tam nejaky cas byvala na tych koncinach, ale vratila som sa nazad.

katkakovac
29. júl 2016

@mb269 v tskej nekrestanskej hodine a perlive vino??? Kde ste moralistky😀 boze jak ti zavidim. Ja bud kojim alebo som tehotna, take som naposledy pila pred 3 rokmi na dovolenke...

mawka
29. júl 2016

@mb269 😀 😀 aj nosom? 😀 jaj dala by som si. na fb mi tu svieti moet champagne do riti. mnam 😀

mawka
29. júl 2016

@katkakovac teraz si zabilaaaaaa 😀 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka vsak tu skapal pes, sa ti necudujem🙂 my stavame v bosaci, kusok od palenice, tam bude snad veselsie.

mawka
29. júl 2016

@katkakovac mne neprislo ani tak, ze skapal pes, skor som narazila na len neprijemnych ludi, co teda nehadzem vsetkych do jedneho vreca. ale nejak mi proste nezapasovalo tam byt.

katkakovac
29. júl 2016

@mawka vsak alkohol je dielo satana, sex je hriech, o masturbovani radsej ani nehovorim. Apotom sa cuduj, ze su take agresivne😀

mawka
29. júl 2016

@katkakovac jak ti ide dnes karta, perfektne vystihnute! 😀 😀 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka a nebyvala si nahodou v Zelenci? Lebo akoby si hovorila o nasich susedoch. Bud zavidia alebo ohovaraju alebo zloby robia. Mne je to jedno, dokonca sama rozsirujem reci a potom pocuvam, co sa ku mne dostane😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka jezis cicus neviem opytam sa ..to nie je ze musime, len chceme..ba v podstate...ale nie je problem priviezt keby chcel...bo mm jazdi furt dakde

mawka
29. júl 2016

@puklica13 sa pytal orientacne. posadnuty tiez. moje nervy. je nam toto treba? ale ja mam apson vyhodu. moj je len kamos s vyhodami. ty uz to mas navzdy doma 😀 😀
@katkakovac ale taki ludia su vsade, len mne sa to v tt hovadsky nakumulovalo 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka to mam len take skusenosti. Degra chodila z jednym takym nabozensky zalozrnym. Tu v trnave sa zdruzuju v tamokm spolku pre mladych. Led mi rozpavala zazitky, mala som dost. Teraz ma konecne normalneho. Ale ten si vie taku prdel z ludi robit. Sympatak🙂

mawka
29. júl 2016

@katkakovac tak tohoto sa ja neobavam napriklad, ze by si mna konkretne nejaky mega krestan vsimol 😀 😀 😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka hej len u nas to nie je hobby ale zivobytie 😀 sak daj cislo ak potrebuje radu tak mm je obbornik 😀

katkakovac
29. júl 2016

Pisem jak madar. Na pravej ruke krpata, kojim a v lavej telefon. Neviem prestat citat🙂

mawka
29. júl 2016

@puklica13 a mne uz potom nezavola ne? 😀 😀 lebo bude mat na draate odbornika. sak pytala som sa, ci ma kapelu, nie? tak to ho mas asi cast prec, ked hrava. no jo, zivot s hudobnikom, kks klobuk dole

katkakovac
29. júl 2016

@mawka ale ona nie je vobec taka. Ona je drzka strasna. Ja som nechapala, kde ho vyhrabala. Ked zacal v 22 rokoch tocit o svadbe, poslala ho konecne dokelu.

mawka
29. júl 2016

nezalozime si nejaku skupinu? myslite, ze by presiel nazov skuspiny masturbaciou proti terorizmu a za svetovy mier? 😀 😀 😀

mawka
29. júl 2016

@katkakovac moj posledny bol strasne tela. az teraz to vsetko vidim, sak ja drzka tiez a on take teliatko. a ze 5 rokov, kristova lava noho. mne riadne drbalo vtedy 😀

katkakovac
29. júl 2016

@mawka poznam to. A potom salen plieskas po cele, co si na tomto debilovi videla. Ked uz nic, tak aspon skusenost

katkakovac
29. júl 2016

Nic zeny, uspim deti, vecera a mozno sa po 2 mesiacoch dostanem k muzovi😀 Takze koncim. Zajtra docitam tych 10 stran co tu zasa napisete😉

mawka
29. júl 2016

@katkakovac no to bola hovadska skusenost, ti poviem. ale zase keby ma neposlal do prdele, tak by som nestretla sexi mozog, ze ano. 😀
uplne najlepsie na tom je, ze ma poslal do riti on, ale citi sa, ze som mu ublizila ja 😀 no co dodat? 😀 mne je teraz strasne fajn. jak mi dlhe roky nebolo. da sa povedat. akurat uz len zm,enit robotu a doriesit par veci a budem spokojna mega mega uplne. 🙂

katkakovac
29. júl 2016

@mawka tak nejak

mawka
29. júl 2016

@katkakovac 😀 😀 😀 😀

mawka
29. júl 2016

idem do sprchy konecne. 😀 udrzbu vykonat. 😀