Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
Baby ja nestíham už ani čítať.... Muž je akýsi otravný dnes večer, ale tak príjemne otravný. 😉 Ideme si s ním dať tiež nejaké to šumivé. Máme doma v chladničke deluxko sladké také ja môže. A potom vaňa a bublinky a potom............ No jedno viem, že dnes sa u nás masturbovať nebude 😀 Tak sa majte a zajtra dočítam.
Babyyyy mame hody v Bulharsku a normalne vas zanedbavam 😒 prepactev 😀
Co je vrchol drzosti? Ked zena oralne uspokoji muza a on sa na konci spyta: Aky som bol?
@macatink82 no zabila si 😀
@puklica13 rano ma tak napadlo, ze ked je tvoj odbornik, mohol by mi poradit telecaster od fender squier. som uplny zaciatocnik. naozajstny fender si dam za odmenu, az sa naucim volaco. lenze tych squier telatek je viac druhov a ja nevim ktore. urcite telecaster ale 🙂 dakujem za radyyyy 😵
@puklica13 nemam zrovna rucicky jak princezna. myslim, ze fender ma uzsie krky ako gibson vo vseobecnosti a gibsonu obciahnem v pohode 🙂 mne sa jedna o zvuk u squiera, ktory kkonkretne je taky fajn. na 99% budem kupovat bud v muzikeri alebo u thomann.de zalezi od ceny. niekedy nemcuri hodia taku zlavu, ze hotovo. tak ale tu je aj vacsi odbyt, tak si take zlavy mozu dovolit. budem mooooc rada, keby mi povedal, ze ktory ten squier pekne hra 😀 zalti ste moc moc :*
@puklica13 no sak toto. ja tam vlezem a nevylezem a cim viac budem mat k dispozicii na vyskusanie, tym budem nervoznejsia.
inak ako tie squiery maju velmi dobre hodnotenia. ale sak to maju aj epiphony - nizsia trieda od gibsonu. a hraju ppc dobre aj tak. a preto s malou zaciname zdola, aby sme mohli ked tak ist vyssie, ked sa naucime. zaciatocnikovi netreba gitaru za 1500, si myslim. tu, co idem brat malej, ta je za 345 epina standardka, u nas je drahsia, okolo 400 e. uz to je dost, myslim, pre decko. som kukala video gibi les paul vs epina les paul standard a teda to uz musi byt echt odbornik, ktory to rozozna. a hodne muzikantov teraz na festaku co som bola nehrali na origosoch, som si vsimla.
@mawka no u nas to tak..kupi ci vymeni sa nejaka nova gitara..lebo ze ppc hra..doma sa po 2dnoch rozobere..ale ze komplet..krk dole kvoli pnutiu, preprazcuje,vymenia sa snimace, upravy sa fasada..najnovsie sa na vsetkych struzlika scaloped...vsetko k obrazu svemu..potom sa parkrat pohra..a preda ci vymeni.. 😀 😀 😀 no cista psychiatria

@mawka mne to vyhovuje..ja kwby zeam chlapa v kuse doma tak ho po polroku zabijem..😀..nema kapelu...on je vyssi level😀