icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

puklica13
29. júl 2016

@mawka mne to vyhovuje..ja kwby zeam chlapa v kuse doma tak ho po polroku zabijem..😀..nema kapelu...on je vyssi level😀

mb269
29. júl 2016

Ano proseco,dostala som na nho chut tak cuckam : D

mawka
29. júl 2016

@puklica13 majitel hudobnin, manazer kapely, no iste nieco s tym ma spolocne, to je jedno, ale my sme asi velmi podobne typy. lebo ja tiez akosi zistujem, ze netreba mi chlapa furt doma 😀 😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka ani jedno

puklica13
29. júl 2016

@mb269 nepokusaj 😀

puklica13
29. júl 2016

@mawka pytala som sa na tu plexinu...cca 1000 € ..keby daco

louvre
29. júl 2016

Baby ja nestíham už ani čítať.... Muž je akýsi otravný dnes večer, ale tak príjemne otravný. 😉 Ideme si s ním dať tiež nejaké to šumivé. Máme doma v chladničke deluxko sladké také ja môže. A potom vaňa a bublinky a potom............ No jedno viem, že dnes sa u nás masturbovať nebude 😀 Tak sa majte a zajtra dočítam.

katkabg
29. júl 2016

Babyyyy mame hody v Bulharsku a normalne vas zanedbavam 😒 prepactev 😀

macatink82
29. júl 2016

Co je vrchol drzosti? Ked zena oralne uspokoji muza a on sa na konci spyta: Aky som bol?

katkabg
30. júl 2016

@macatink82 no zabila si 😀

mawka
30. júl 2016

@puklica13 rano ma tak napadlo, ze ked je tvoj odbornik, mohol by mi poradit telecaster od fender squier. som uplny zaciatocnik. naozajstny fender si dam za odmenu, az sa naucim volaco. lenze tych squier telatek je viac druhov a ja nevim ktore. urcite telecaster ale 🙂 dakujem za radyyyy 😵

puklica13
30. júl 2016

@mawka to je velmi dobra volba ten tele...ak by si chcela on ti aj vyberie..ma tu v hudobninach v ba aj v ke aj inde vselijake zlavy..ak by si chcela..ze tazko takto povedat ..treba taky co ti bude dobre sediet v ruke..na sirku tvojej dlane 😀 ..

mawka
30. júl 2016

@puklica13 nemam zrovna rucicky jak princezna. myslim, ze fender ma uzsie krky ako gibson vo vseobecnosti a gibsonu obciahnem v pohode 🙂 mne sa jedna o zvuk u squiera, ktory kkonkretne je taky fajn. na 99% budem kupovat bud v muzikeri alebo u thomann.de zalezi od ceny. niekedy nemcuri hodia taku zlavu, ze hotovo. tak ale tu je aj vacsi odbyt, tak si take zlavy mozu dovolit. budem mooooc rada, keby mi povedal, ze ktory ten squier pekne hra 😀 zalti ste moc moc :*

puklica13
30. júl 2016

@mawka vies to treba skusit kazdy kus je iny..nam sa stalo ze si objednal ppc drahy kus za par tisic a nehralo ked to prislo a potom ide do muzikera chyti do ruky gitaru za 300e a tp hra 100x lepsie jak daky gibi les paul edition.. v muzikeri bude aj pomaly byvat 😀

mawka
30. júl 2016

@puklica13 no sak toto. ja tam vlezem a nevylezem a cim viac budem mat k dispozicii na vyskusanie, tym budem nervoznejsia.

inak ako tie squiery maju velmi dobre hodnotenia. ale sak to maju aj epiphony - nizsia trieda od gibsonu. a hraju ppc dobre aj tak. a preto s malou zaciname zdola, aby sme mohli ked tak ist vyssie, ked sa naucime. zaciatocnikovi netreba gitaru za 1500, si myslim. tu, co idem brat malej, ta je za 345 epina standardka, u nas je drahsia, okolo 400 e. uz to je dost, myslim, pre decko. som kukala video gibi les paul vs epina les paul standard a teda to uz musi byt echt odbornik, ktory to rozozna. a hodne muzikantov teraz na festaku co som bola nehrali na origosoch, som si vsimla.

puklica13
30. júl 2016

@mawka na hodnotenia sa vyprdni..to nema vypovednu hodnotu...kazdemu sa paci nieco ine

puklica13
30. júl 2016

@mawka niekedy staci ze tu gitaru preprazcujes, alebo das ine struny..mm hrava vseobecne na hrubsich strunach raz dal aj extrem ze 15ky..kokos som s tym ani nepohla a on to natahoval jak zuvacku..vacsinou su tie git. nastrunene 9tkami..das tam ine struny a uplne to zmeni ton

mawka
30. júl 2016

@puklica13 inak to je tiez pravda s tymi strunami. toto spravil kamos teraz, vymenil aj velkost, aj znacku a bolo to o uplne inom.

puklica13
30. júl 2016

@mawka no u nas to tak..kupi ci vymeni sa nejaka nova gitara..lebo ze ppc hra..doma sa po 2dnoch rozobere..ale ze komplet..krk dole kvoli pnutiu, preprazcuje,vymenia sa snimace, upravy sa fasada..najnovsie sa na vsetkych struzlika scaloped...vsetko k obrazu svemu..potom sa parkrat pohra..a preda ci vymeni.. 😀 😀 😀 no cista psychiatria

mawka
30. júl 2016

@puklica13 no len toto jaksi ja robit doma nebudem veru 😀 😀 😀

puklica13
30. júl 2016

@mawka ani sa necudujem 😀

puklica13
31. júl 2016

@mawka kukam ze tu zas pribudlo plodnych tem...

mawka
31. júl 2016

@puklica13 musim na to mrknut, zbezne som len pozrela tu, co sa boji lymfomu. to je uz iny masaker 😀

puklica13
31. júl 2016

@mawka to som nekukala..mam sa bat?

puklica13
31. júl 2016

@mawka dizskrajst 😀 ..nemam problem vyrobim si?
Inak v noci dosiel mm z hrania..SAMOZREJME s novou git..kamps mu dal na poskusanie gibson firebird silver limited ...uz spekuluje 😀

mawka
31. júl 2016

@puklica13 mate velky dom? vies, aby ste to mali kam davat este 😀 😀

puklica13
31. júl 2016

@mawka neboj..ono sa to tak nejak prirodzene obmiena 😀

mawka
31. júl 2016

@puklica13 uz som si vybrala vioanocny darcek: Fender Squier Classic Vibe Telecaster Custom 3 color sunburst 😀 😀 😀 zacina mi to fajne drbkat tieeeez 😀

mawka
31. júl 2016
puklica13
31. júl 2016

@mawka preco?