icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

mawka
31. júl 2016

@puklica13 preco mi drbka? no presne pre toto. jak keby nam jedna gitara doma nestacila zatial. a preco squier a ne fender? no zacnem radsej nizsie, az sa naucim, dam si za odmenu drahsie. porovnavala som, pozerala dema, recenzie - videa a aj som citala vela recenzii a najoptimalnejsie mi vysla tato seria tele od squieru. este bolo v hre affinity.

charlie1980
31. júl 2016

@mawka
@puklica13 Baby, chodte do temy Sestonedielske nohavicky 😂 (Musim to napisat celym slovom, inak ma zase niekto sprdne 😀)

bamb27
31. júl 2016

@mawka @puklica13 too co s tymi gitarami robite prosim vas? Trenujete brnkanie, prstiky, zlepsuje to techniku sebauspokojovaciu heej?

mawka
31. júl 2016

@bamb27 kks to ma nenapadlo. ale tak potom puklica musi byt jaka zbehnuta v masturbacii 😀 ja som len zaciatocnik 😀

bamb27
31. júl 2016

@mawka mne sa to vzdy pospajaju informacie roznych druhov ..niekedy to dokonca da aj zmysel @puklica13 mas aj nejaku oblubenu melodiu masturbacnobrnkaciu? 😀

mawka
31. júl 2016

@bamb27 ja idem prve trenovat rolnicky. aby som to do vianoc stihla. takze budem masturbovavat v rytme jingle bells. tusim to dnes vyskusam 😀

puklica13
31. júl 2016

@bamb27 ntv..idem zdriemnut a jaky highlight ju najdem 😀 klobuk dole dieca mna to ze vobec netrklo..my sme tu s
@mawka prudko odborne o gitarach tocili a Ty prides a posunie o level vyssie

puklica13
31. júl 2016

@mawka ze preco so pytala na tu konkretnu git...co ta na nej zaujalo..na recenzie sa nespoliehaj..kazdemu sedi nieco ine...a s demami je to tak..doma ti to znie a kupis zapnes do nejakej bedne a uplne inak

mawka
31. júl 2016

@puklica13 som sa zalubila do nej. v tyzdni ju pojdem omrknut do music shopu. verim, ze mi sadne 🙂 a ja som zaciatocnik. az budem mat odohraty nejaky ten rok, uz predsa len inak budem vyberat gitku 😀

katkabg
31. júl 2016

@mawka ty si opica ze v rytme jingle bells.Umrem uz z teba uz neperli tolko

katkabg
31. júl 2016

@mawka ale dnes mam taku smutnu naladu reku nakuknem sem tu ma isto volaco rozveseli a hop nemylila som sa 🙂

katkakovac
1. aug 2016

Co sa stalo, ze zmazali sestonedielske nohavicky? Vecer som uz nestihla kuknut a rano uz zrusena. Co ste tam stvarali???? 😀

charlie1980
1. aug 2016

@katkakovac Asi uz rodi 😀

katkabg
1. aug 2016

@katkakovac neboj urcite podobne tema tejto je na obzore 😀

katkakovac
1. aug 2016

@katkabg vsak cakam... Cez vikend nuda, na koni ani nehovorim. A ked nemam cas, rozprudi sa debata. Tak uz striehnem na dalsiu perlicku😀 na to, ze je leto, je tu zatial malo pubisov obavajucich sa tehotenstva z nestandarnych sexualnych praktik.... Zatial boli top tie nohavicky😀

katkakovac
1. aug 2016

@katkabg neriem spet, uz je tu taka tema😀

mima283
1. aug 2016

@katkakovac aj ty cakas na vecer ci sa dockame toho linku? 😄

charlie1980
1. aug 2016

Mozno to bude link z inej zadanej otazky na MK podobneho charakteru 😀

puklica13
1. aug 2016

@charlie1980 zas nam tema pribudla .. Odpanenie a tehotenstvo 😀

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13 Citala som 😀

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13 Clovek uz aby sa bal aj niekam sadnut, do haja, po niekom na lavicku 😀 Ale mne sa to teraz nemoze stat, ja neovulujem. Alebo zeby som zadala otazku ? 😀 Ci prichadza do uvahy taketo "oplodnenie" od neznameho v tehotenstve ? 😀

katkakovac
1. aug 2016

@mima283 uz aby deti spali. Muza poslem sameho do sprchy, aby som nenacapala pri niecom nekalom a budem netrpezlivo cakat😀

katkakovac
1. aug 2016

@charlie1980 nekric hop. Na google sa bezne pytaju, ci moze nenarodene dieta-dievca otehotniet pocas sexu v tehotenstve. Nasla som to ako jednu z 20 najhlupejsich otazok na internete.

charlie1980
1. aug 2016

@katkakovac 😂 To vazne ???

puklica13
1. aug 2016
mima283
1. aug 2016

@puklica13 vyzivne no ja skapem 😄😂

mawka
1. aug 2016

@puklica13 jezisi kriste! 😀 😀 😀

baby ja som dnes narobena jak kon 😀 kks dedovi malovali a upratovacka je PN. som zvedava, ci nieco deduso prihodi 😀

aduskatt
1. aug 2016

tu to ešte žije? 😀 😀 😀

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13

@mawka Baby, kto zmazal tu novozamozenu skupinu ?

katkakovac
1. aug 2016

@charlie1980 jasne. Niekde to mam tusim odlozene. Tam boli ine skvosty...