Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
Co sa stalo, ze zmazali sestonedielske nohavicky? Vecer som uz nestihla kuknut a rano uz zrusena. Co ste tam stvarali???? 😀
@katkakovac Asi uz rodi 😀
@katkakovac neboj urcite podobne tema tejto je na obzore 😀
@katkabg vsak cakam... Cez vikend nuda, na koni ani nehovorim. A ked nemam cas, rozprudi sa debata. Tak uz striehnem na dalsiu perlicku😀 na to, ze je leto, je tu zatial malo pubisov obavajucich sa tehotenstva z nestandarnych sexualnych praktik.... Zatial boli top tie nohavicky😀
@katkabg neriem spet, uz je tu taka tema😀
@katkakovac aj ty cakas na vecer ci sa dockame toho linku? 😄
Mozno to bude link z inej zadanej otazky na MK podobneho charakteru 😀
@charlie1980 zas nam tema pribudla .. Odpanenie a tehotenstvo 😀
@puklica13 Citala som 😀
@puklica13 Clovek uz aby sa bal aj niekam sadnut, do haja, po niekom na lavicku 😀 Ale mne sa to teraz nemoze stat, ja neovulujem. Alebo zeby som zadala otazku ? 😀 Ci prichadza do uvahy taketo "oplodnenie" od neznameho v tehotenstve ? 😀
@mima283 uz aby deti spali. Muza poslem sameho do sprchy, aby som nenacapala pri niecom nekalom a budem netrpezlivo cakat😀
@charlie1980 nekric hop. Na google sa bezne pytaju, ci moze nenarodene dieta-dievca otehotniet pocas sexu v tehotenstve. Nasla som to ako jednu z 20 najhlupejsich otazok na internete.
@katkakovac 😂 To vazne ???
@katkakovac to fakt? O dio ..
Inak toto bolo tiez vyzivne
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-v-menopauze-alebo-som-tehotna/
😀
tu to ešte žije? 😀 😀 😀
@charlie1980 jasne. Niekde to mam tusim odlozene. Tam boli ine skvosty...

@puklica13 preco mi drbka? no presne pre toto. jak keby nam jedna gitara doma nestacila zatial. a preco squier a ne fender? no zacnem radsej nizsie, az sa naucim, dam si za odmenu drahsie. porovnavala som, pozerala dema, recenzie - videa a aj som citala vela recenzii a najoptimalnejsie mi vysla tato seria tele od squieru. este bolo v hre affinity.