icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

puklica13
1. aug 2016

@charlie1980 no ja nie...asi admin...prestal masturbovat a zacal makat 😀

mawka
1. aug 2016

hovada. zmazali nam skupinu 😀 😀

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13 😄😄😄

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13 No nic teda....tak aspon masturbovat budeme, kym sa da. A ked aj masturbaciu zrusia, zacnem sa vazne venovat aspon rucnym pracam 😀

puklica13
1. aug 2016

@charlie1980 masturbacia nie je rucna praca? 😀

ollski
1. aug 2016

@puklica13
@charlie1980 si tu v pokoji pijem pivo, ze nakuknem co mate nove 🙂 a som si mobil oplula, lebo konecne som aj ja zrucna v rucnych pracach 😀 😀!!!!! skoda ze sa nemozem vyledkom mojho snazenia verejne pichvalit 😀 ale co na tom hnavne ze neni nuda a stoji to za to 😀

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13 No ved tak som to myslela, ze nabehnem do skupiny "Rucne prace" a tam budem ospevovat moje zrucnosti 😀 Samozrejme, bez fotky 😀

charlie1980
1. aug 2016

@ollski Komu stoji ? 😀

ollski
1. aug 2016

@charlie1980 nooo podla mna viacerym kt. sa sem odvazia nakuknut 😀 😀 ...mojho pojdem skontrolovat ked decka zalahnu 😉 😀

puklica13
1. aug 2016

@charlie1980
@mawka baby toto mi kamoska poslala ze pobav sa moja..tak ak ste to nevideli...pobavte sa 😀 som oplula nielen monitor ale aj oblok za nim... 😀

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13 Nieze otvorim a muz ma zabije 😀

charlie1980
1. aug 2016

@puklica13 Jaaaaj, no nieeeee. Uplne prirodzena😄

mawka
2. aug 2016

@charlie1980 tvl tato kucerenka jaka oná. nedavno bolo na nete video, ale stiahla ho, koza, akoze spiavala v aute pocas jazdy, no to ste mali vidiet., tie pohlady, pozy do kamery. duckface jak hovado, som kapala od smiechu. jezis ta je vytreta natotalku 😀 my si s malou robime pitchu z takych pipin vyplnenych 😀 😀 😀

charlie1980
2. aug 2016

@mawka Jaj, ja uz pomaly ani na FB nechodim, lebo na to sa neda pozerat. Radsej si pozriem hocijaku baculku, pekne upravenu, sympaticku, prirodzenu ako taketo potvory. A nejde o ziadnu zavist 😀 Nehovoriac o tom, ze ma asi prefetovany mozog.

mawka
2. aug 2016

@charlie1980 ona nejaky ma? 😀 😀 ja som baculka. pozres si ma? 😀 😀 😀 kapem od smiechu...
inak teraz zase bol clanok, ta XXL modelka ashley graham ci jak sa vola, no velke haloooo lebo schudla. kks tak najprv do nej jebu, ze je XXL a ked schudne, jebu do nej, ze uz neni XXL. chory svet toto.

ja teda behavam, chodim walking, uz ani nie tak kvoli chudnutiu, ale kondicke, lebo cim viac som citala clanky, tym viac mi z toho zajebkavalo. jeden clanok nejedzte, druhy jedzte, nejedzte na ranajky vlocky, jedzte na ranajky vlocky. jedzte ovocie, je zdrave, fajn, vlaknina, nejedzte ovocie bo ma vela cukru. na sak do prdele, este aby som kukala na hodinky, ci si mozem dat banan o 15.00 alebo pockat do rana 07.00 😀 😀 mozem ich osrat. riadim sa vlastnym metabolizmom. a co dole nepojde, nepojde, sa z toho neposerem. v buducnosti to vyriesi chirurg, ked budem mat decka velke a nebudem vediet co so sebou 😀 😀

charlie1980
2. aug 2016

@mawka Chcela som, Ale vsak ty si cela inkognito😜No nist, zostanes moja platonicka virtualna imaginarna laska 😜

mawka
2. aug 2016

@charlie1980 lebo ty ne, ze? 😀 😀 ono nejde o normalne zeny ako si ty a dalsie. ale na koniku je lepsie byt inkognito kvoli inym stihackam, hovadam. a tych je tu viac. mne ti je niekedy na grc, ked tu zacnu zenske patrat po niekom lebo nieco napisal, urobil, kokos lustracia jak hovado, vsade na nete. to je choreeeee 😠

mawka
2. aug 2016

@charlie1980 ale na kavu s tebou zajdem rada 😀

charlie1980
2. aug 2016

@mawka Zato ja mam v albume, ty ani to 😜 Uz som ta prelustrovala 😄

mawka
2. aug 2016

@charlie1980 no radsej tu nemam nist, bo som kontroverzna osoba 😀 😀 skoda, ze nie som celevriťa. by som bola v nasich podmienkach cool 😀 😀 😀 😀 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka aj ja s tebou poojdem na kave ...priberieme este olmanana 😀 nech je prdel ...
@charlie1980 sak dievcence odkial ste?

mawka
2. aug 2016

@puklica13 ja ze zahora 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka sak to blizko... 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 sak teda 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka kazdy kto masturbuje je kontroverzny 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka sak do muzikera chodis do auparku..predpokladam 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 😀 😀

sak inak mohli by sme dat kafe, ked pojdem do muzikera pre kombo 😀 lebo neviem, ci osobne, ci do predajne, ja ti nevim, karle 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 este nechodim. ale asi zacnem. nikto ma odtál nedostane 😀

puklica13
2. aug 2016

@charlie1980 ona nema prefetovany mpzog..ona nema totiz ziadny 😀