Prichytený pri uspokojovaní sa
Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?
@puklica13 gitaru budem tu kupovat, bo je tu o 50 e lacnejsia. to je slusny rozdil uz. kombo je ale lacnejsi zase v muzikeri. a este set jej budem brat /obal, trsatka, struny, ladicka, stojan, pas/ to akoze od nasich dostane. som myslela, ze za nejaky ňúsleter a registraciu, ze mi volajaku zlavu daju, ale sak zabudla som, ze to je slovensko 😀 tu v nemecku sa niekde registrujes a hned drb 10% zlava alebo ti odrataju 5-20 e z prveho nakupu alebo extra zlavu mas za registraciu a extra za newsletter. my sme sto rokov za opicama.
@puklica13 chapes? zajtra to bude tyzden co objednal. vyvolaval tam jak blby vobec icc mu obj. spracovali, potom sa sakra sekli 4x v sume, to sa rieslo cez x ludi, konecne uz teda vsetko doriesene, ze v utorok expedovali a dnes stale babatko nema v rukach, tak tam volal a ze expedovali dnes a jiz zitra bude dorucen. no nech ide taka firma do prdele ze fakt.
Asi pred tyzdnom ma manzel prichytil ako sa robim s vybratorom najprv nevedel co ma povedat ale potom mi pomohol sa dorovit a myslim si ze to nie je nic zle
@mamkabeika nádherne svedectvo. Blbe komentáre si nevšímaj a samozrejme že ta uzdravil Boh. Bez Boha by lekári nezmohli vôbec nič ani keby mali neviem aké laboratóriá. Držím prsty nech teba aj celu rodinku žehná Pán ❤️❤️❤️❤️
Že hudrovať moriaka 😂😂😂 a hladkat fujaru 😂 ...tato tema tak dobre začala a potom sa to zvrtlo na moralizovanie a filozofovanie..som sklamana a idem spat 😂😂

@mawka som za 😀 ja zas poznam seckych chalanov v muzikeri ...lebo vsak furt struny chodim kupovat 😀