icon

Prichytený pri uspokojovaní sa

carrot_apple
25. júl 2016

Ahojte, včera som nečakane prišla domov a ako som otvárala dvere muž sa neskutočne zľakol, laptop mal na gauči a spadla mu v tom momente myš na zem a rýchlo sa postavil a ako keby sa začal obliekať sa mi zdalo, kým som sa vyzula a ako som prišla do obývačky tak už sedel prikovaný k laptopu a ani okom na mňa nepozrel, bojím sa, že som ho prichytila pri uspokojovaní sa. mám to riešiť?

Strana
z38
puklica13
2. aug 2016

@mawka som za 😀 ja zas poznam seckych chalanov v muzikeri ...lebo vsak furt struny chodim kupovat 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 gitaru budem tu kupovat, bo je tu o 50 e lacnejsia. to je slusny rozdil uz. kombo je ale lacnejsi zase v muzikeri. a este set jej budem brat /obal, trsatka, struny, ladicka, stojan, pas/ to akoze od nasich dostane. som myslela, ze za nejaky ňúsleter a registraciu, ze mi volajaku zlavu daju, ale sak zabudla som, ze to je slovensko 😀 tu v nemecku sa niekde registrujes a hned drb 10% zlava alebo ti odrataju 5-20 e z prveho nakupu alebo extra zlavu mas za registraciu a extra za newsletter. my sme sto rokov za opicama.

puklica13
2. aug 2016

@mawka v muzikeri maju zlavu len vyvoleni 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 no, aby sa mi to oplatilo kupit v muzikeri ako ratam aj s mojimi zlavami tu ako neue kunde 😀 tak to by mi v muzikeri museli dat 20% zlavu. to kdezeeeeee, to mi tam nikto neda 😀 aj ked mam jebave oci a charizmu 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 vidis, tu som kunda a to staci. u nas mozem byt aj neviem co a nestaci 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka hrabe ti?

mawka
2. aug 2016

@puklica13 nie, to su len myslienkove pochody. si nevsimaj 😀 😀 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka sak toto 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 😀 😀 😀 take prebliknutie byva u mna bezne. to znaci, ze som normlana. keby mi hlava slapala len dokonale, tak by to nebolo v poriadku 😀 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka jedine tak..bo som to moc nepochopila..ale tak nemusim vsetko chapat 😀

mawka
2. aug 2016

@puklica13 kunde je v preklade zakaznik. tak si tak hovorime, ze sme tu kundy, ked nakupujeme, vies 😀

puklica13
2. aug 2016

@mawka 😀 😀 😀

puklica13
4. aug 2016

@mawka no ako kurier?

mawka
4. aug 2016

@puklica13 ani mi nevrav, draha. sak nic! ze zajtra. zase tam musel volat. kks to je uroven nula nic. uz sere na to, ale inak bol v stave, ze zrusi celu objednavku. otrasne cosi.

mawka
4. aug 2016

@puklica13 chapes? zajtra to bude tyzden co objednal. vyvolaval tam jak blby vobec icc mu obj. spracovali, potom sa sakra sekli 4x v sume, to sa rieslo cez x ludi, konecne uz teda vsetko doriesene, ze v utorok expedovali a dnes stale babatko nema v rukach, tak tam volal a ze expedovali dnes a jiz zitra bude dorucen. no nech ide taka firma do prdele ze fakt.

puklica13
4. aug 2016

@mawka 😀 sila

mawka
4. aug 2016

@puklica13 no ja by som im dala, ze by si to za klobuk nedali, tomu ver. music city praha. tam nevlezem aj keby to mali byt posledne hudobniny na svete. pristup a lá čuráci.

124578karin
31. aug 2017

Asi pred tyzdnom ma manzel prichytil ako sa robim s vybratorom najprv nevedel co ma povedat ale potom mi pomohol sa dorovit a myslim si ze to nie je nic zle

myskacici
31. aug 2017

@mamkabeika nádherne svedectvo. Blbe komentáre si nevšímaj a samozrejme že ta uzdravil Boh. Bez Boha by lekári nezmohli vôbec nič ani keby mali neviem aké laboratóriá. Držím prsty nech teba aj celu rodinku žehná Pán ❤️❤️❤️❤️

tomiholjubavi
1. sep 2017

Že hudrovať moriaka 😂😂😂 a hladkat fujaru 😂 ...tato tema tak dobre začala a potom sa to zvrtlo na moralizovanie a filozofovanie..som sklamana a idem spat 😂😂

Strana
z38