Príčiny, prečo partner stráca záujem o vzťah?
Alebo na mňa čas nemá. Sme spolu len cez víkend pretože pracujeme. Vždy dúfam, že budeme spolu, že niečo podnikneme, no on má buď povinnosti, koníčky( tie mimochodom s ním robiť neviem) alebo je unavený. Nevenuje sa mi vôbec a keď chcem niečo robiť nemá alebo nechce mať čas na mňa. Trápi ma to, sme spolu pár rokov a akokeby sa prestal snažiť. Vzťah je pre neho na poslednom mieste mám pocit. Vôbec sa už nestará o vzťah a mňa. Neviem už čo s tým. Hovorila som mu, že sa mi nevenuje, že by sme mohli robiť niečo, no zjavne nemá záujem a čas si nájsť nechce. Keď sme aj spolu tak len čumí do mobilu. Proste akokeby tam nie som.
Možno sa skús trochu aj ty vzdialiť od vzťahu. Nájdi si niečo co za baví rob veci ako keby ste boli rozideny a uvidíš možno sa preberie alebo naopak ty uvidíš že život s ním nema zmysel

Toto nema perspektivu, okrem tych 4 rokov vas zrejme uz nic nespaja. K tym starym rodicom, ano boli take casy. Ale mnohi z tej generacie zili spolu len zo zotrvacnosti, lebo nic ine v pripade nespokojnosti nepripadalo do uvahy. Tych stastlivcov, ktori zili v peknom a naplnenom vztahu od mladosti bolo naozaj malo.
Co mate vy dvaja spolocne? Je vlastne nieco, na com mozete dalej stavat?