Prijali by ste taketo pozvanie?

ivkav5
1. jún 2023

Ahojte

mam na vas otazocku…o tyzden mam svadbu a nedavno (asi 2 mesiace dozadu) som spoznala jednu uzasnu babu. Velmi sme sa skamosili a casto sa stretavame, minimalne 1-2krat do tyzdna sa stretneme a mam pocit, ze sa pozname uz dlhe roky😀 Myslim, ze to vnima aj ona rovnako. Spoznali sme sa s partnerom aj s jej muzom a velmi si vsetci rozumieme. Vcera mi priatel navrhol, ci ich nepozveme na svadbu, no ta je uz o tyzdenx Velmi mi to vrta v hlave. Co by ste robili?

Na jednej strane sa bojim ci nam to neznici vztah, ci sa nezlakne a necuvne, ze to prehanam po takej kratkej dobe, no na druhej strane by som sa velmi tesila keby tam prisla, lebo mam pocit, ze som po rokoch nasla taku kamosku ktora je ako moja druha polka 🙂 A dalsia vec je ze si samozrejme uvedomujem aky je neskory cas uz.

Pozvali by ste ju / ich alebo by ste to radsej nerobili? A na druhej strane vy by ste prijali pozvanie?

Dakujem vam🙂

melanta
1. jún 2023

Mnohí by nepozvali, lebo pozývajú bratrancov a tety, s ktorými sa vidia raz za 4 roky, ale akože sa to patrí (wtf?). Ja som na svadbu pozývala ľudí, s ktorými s aktívne stretávam. Takže ja by som ju pozvala.

athena27
1. jún 2023

pozvala by som ich 🙂

divokykonik
1. jún 2023

Ja by som ani nepozvala a ani by som neprijala pozvanie. Ale ja som anti svadobný typ, ja som ani niektorým bratrancom nebola. 😀

ankare
1. jún 2023

@ivkav5 jasné,že by som ju pozvala

maribell
1. jún 2023

Pozvala 👍 a sama by som ako pozvaná išla 😊

januska12323
1. jún 2023

Ona vie, že budete mať svadbu?

luccija
1. jún 2023

Pozvala

deti95060810
1. jún 2023

@januska12323 dobrá otázka...

ivkav5
autor
1. jún 2023

@januska12323 ano ano vie, dokonca sa pytala vcera ktory den ju mame

ivkav5
autor
1. jún 2023

Dakujem za nazory baby, to som potrebovala pocut 🙂

deti95060810
1. jún 2023

ak pozvať - tak už dnes.
za týždeň majú aj čo robiť sa na svadbu porichtovať...

monika185243
1. jún 2023

@ivkav5 určite by som pozvala

januska12323
1. jún 2023

@ivkav5 tak pozvi určite sa poteší

thereisabear
1. jún 2023

@ivkav5 pozvala, dodala by som, že viem, že je to na poslednú chvíľu a rozumiem, ak je to pre ňu narýchlo (šaty a tak) alebo ma iný program.

jazula
1. jún 2023

Určite by som ju pozvala a povedala by som jej aj to, čo si nám tu napísala, že budete skratka fakt úprimne radi, ak na tuto vašu životnú udalosť príde, aj keď je to narýchlo 🙂. A tipla by som si, že sa pýtala na datum preto, aby vam prišli zagratulovať na obrad 😉

miadi
1. jún 2023

Pozvy kludne ak odmietne tak len pre to ze je to na poslednu chvilku a moze mat iny program. Proste Skus nemas co pokazit a ked by neprisli neber to v zlom a dalej sa stretavaj ako pred tym. Ja by som Isla ( ak by som nemala iny program )

lelelienka
1. jún 2023

Taku kratku znamost a tak na poslednu chvilu by som nepozvala a ja by som asi tiez odmietla pozvanie, s tym ze by som prisla ked tak pred urad zagratulovat.

terezka1947
1. jún 2023

@ivkav5 ja neviem..,poznáš niekoho 2mesiace,je ten najúžasnejší človek.
Pozvať ich môžeš,ale aj nemusíš.
A či z toho vzťahu môže niečo byť,no môže,aj nemusí.... svadbou to neovplyvniš.

sense
1. jún 2023

Ja by som ich pozvala ale aj s tým ze pochopíš ak. Je to pre nich na rýchlo. Ak by pozvanie prijali fajn, ale ak nie tak by som to chápala, ze už môžu mať niečo iné alebo je to. Pre nich na rýchlo alebo sa na to necitia

banderaska29
1. jún 2023

keďže je to časovo ltt, podala by som to takto asi " viem ze je to moc narychlo, a pochopim ak odmietneš, ale veľmi by som bola rada keby ste s manzelom prisli na nasu svadbu 🙂 ze ak aj nie na sobaš aj oslavu tak aspon nech vas pridu pozriet, ale samozrejme radi by ste boli, keby boli sucastou celej udalosti 🙂

je to od teba pekne btw 🙂

hopeja
1. jún 2023

Ja by som pozvala ale takym štýlom ako ze viem ze je to na poslednú chvíľu a možno už máte na ten čas nejaký iný program , ale ak by ste sa rozhodli prísť, velmi radi vás tam uvidime....proste dať im nejake "zadne vratka" keby tam nechceli alebo nemohli ist, ze to bude ok a chápete to

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eeffka
1. jún 2023

@ivkav5 to nie su kamarati ale znami, po 2m by som ich zavolala jedine ze by som robila svadbu 150+ v kulturaku. Inak je to pre mna rodinna zalezitost. Nam boli na svadbe aj kamosi ale poznali sme sa roky

euka210
1. jún 2023

@ivkav5 jasne, normalne jej povedz, ze by vas potesilo, keby prisli na svadbu, ci by chceli prist. Je kamoska, takze ziadne oficialnosti, normalne to povedz, ako to citis. A uvidis, ci pridu, alebo uz je pre nich neskoro na pripravu...hoci 2t pre hosta v pohode stiha.
Mne z rodiny skoro nikto neprisiel, tak som si zavolala kamosov a kamosky z vysky miesto nich. A po 22h prisli este dalsi kamosi z partie a bolo nam veru super. Mala som tam ludi, s ktorymi som travila posledne roky a boli mi viac ako rodina.

zuzinka888
1. jún 2023

Kludne ju pozvy. A povedz jej ze si si vedoma ze je to tak na pislednu chvilu- ale,ze je ti bluzka aj ked sa poznate kratko. Ona nech sa uz rozhodne.

zeldia
1. jún 2023

@ivkav5 dala by som jej oznámenie o svadbe ( je tam datum aj miesto svadby) keď bude mať cas príde vam obom popriať a zablahozelat možno s kyticou. Na svadbu by som ak by som aj bola pozvaná nešla cítila by som sa zle ako by som sa tam neako natlačila a pozvanie by som odmietla. Ty ako nevesta môžeš odniesť po svadbe koláče ak budeš mať cas.

mimka1402
1. jún 2023

@ivkav5 Pozvala by som. Určite tam budu ľudia o ktorých určite za pár rokov nebudeš počuť ani slovo (sorry za úprimnosť.😀) Ale tu možno budete super kamošky aj o xy rokov a povieš si aká škoda, že tam nebola. A možno nie. Ale tak už tie dve stoličky navyše sú hore dole. 🙂 Určite pozvi a skus ju pozvať osobne. Že chápeš, že je to na poslednú chvíľu ale žeby si ju tam rada mala aj napriek tomu, že sa nepoznáte dlho. No a, že si nad tým už dlhší uvažovala a nevedela si ako to vezme. A, že samozrejme ak aj odmietne tak, že to budeš chápať.🙂
Za mňa nemáš čo riešiť. 🙂

0kristina0
1. jún 2023

Nie nepozvala, prilis kratka znamost na pozyvanie na svadbu. Za mna to kamaratstvo moc prezivas.

michelle567
1. jún 2023

Pozvala by som na večer na zábavu 🙂

marca12
1. jún 2023

@ivkav5 ja by som nepoznala. Za tak kratky cas nevies nic o nich. Teraz ste si padli do oka,mas ruzove okuliare,no ktovie,aki su to ludia,ak pride na problemy a podobne situacie. Takze nepozvala by som ludi,ktorych nepoznam.