Prijali by ste taketo pozvanie?
Ahojte
mam na vas otazocku…o tyzden mam svadbu a nedavno (asi 2 mesiace dozadu) som spoznala jednu uzasnu babu. Velmi sme sa skamosili a casto sa stretavame, minimalne 1-2krat do tyzdna sa stretneme a mam pocit, ze sa pozname uz dlhe roky😀 Myslim, ze to vnima aj ona rovnako. Spoznali sme sa s partnerom aj s jej muzom a velmi si vsetci rozumieme. Vcera mi priatel navrhol, ci ich nepozveme na svadbu, no ta je uz o tyzdenx Velmi mi to vrta v hlave. Co by ste robili?
Na jednej strane sa bojim ci nam to neznici vztah, ci sa nezlakne a necuvne, ze to prehanam po takej kratkej dobe, no na druhej strane by som sa velmi tesila keby tam prisla, lebo mam pocit, ze som po rokoch nasla taku kamosku ktora je ako moja druha polka 🙂 A dalsia vec je ze si samozrejme uvedomujem aky je neskory cas uz.
Pozvali by ste ju / ich alebo by ste to radsej nerobili? A na druhej strane vy by ste prijali pozvanie?
Dakujem vam🙂
ja by som jej to povedala presne tak ako si to tu napisala 🙂 ze sa sice poznate kratko ale velmi ti sedi a bola by si rada, ak by na tu svadbu prisli, ci uz na celu alebo pripit si neskor ale ze teda pochopis ak to je narychlo atd.
ak by si mna pozvala a som na jej mieste sla
by som a krasnu svadbu!
Nepozvala by som ich. Oznámenie o svadbe dala, na sobáš prísť môžu, ale na hostinu by som ich nepozvala
Ja by som ich nepozyvala a uz vobec nie tyzden pred svadbou. Vyzera to ako keby si potrebovala zaplnit miesta, ze ti niekto odriekol ucast. Aj ked si rozumiete a tak, poznate sa kratko. Mozno prejde par tyzdnov a nebudete si mat co povedat.
@ivkav5 jasne prijala 😀 ja som bola v rovnakej situácii ako ty ,asi 2 mesiace pred svadbou som sa zoznámila s kamoškou, úžasná osoba,často sme sa stretávali, pomáhala mi veľa veci aj vybavovať a týždeň pred svadbou som sa jej spýtala ci by nechcela prísť na svadbu ,prišla 😁

Ja by som pozvala nech pridu neskor - ako chodia kamarati, kolegovia po 22:00 ci ako to byva🙂