Pripadám si zlá - ako to zmeniť?

3. aug 2020

Vnímam sa ako zlého človeka. Mám zlé myšlienky na iných, niektorých kritizujem, šomrem na muža, deti... Mám pocit, že to málo dobrého sa mi stratilo... Ako to zmeniť?

lauriema
3. aug 2020

Prestaň si všímať iných začni sú všímať to co môžeš] meniť na sebe

autor
3. aug 2020

@lauriema ale hlavne o sebe si myslím, že som zlá. Neviem urobiť šťastným nikoho, vrátane seba. Moje reakcie sú podráždené, neviem mať rada nikoho

miadi
3. aug 2020

To neznamena ze si zla. Ale neštastna netrpezlivà nespokojna negativne mysliaca. To sa da zmenit

tristanka
3. aug 2020

Odporúčam knihy Šlabikár šťastia, je ich viac dielov.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sunny8
3. aug 2020

Vždy keď si myslím že som zlý človek tak sa spýtam sama seba .. Cítim voči niekomu nenávisť ? Nie ! Zabila som niekoho ? Nie ! Držím voči niekomu neodpustenie? Nie ! Ubližujem druhým úmyselne? Nie ! .. a keď robím niečo zle neskôr si to uvedomím a snažím sama seba napraviť. Veľa veci som sa už naučila kontrolovať a postupne odbúrať 🙂 zlé myšlienky má každý ale dôležité je ich kontrolovať a nenechať ich nahlodať ťa. Kritizuje každý dôležité je že si si toho vedomá a budeš sa snažiť nesklzavat k tomu. Šomre každý. Skús namiesto toho za niečo svojmu mužovi poďakovať. A keď budeš zlá na deti zastav sa uvedom si že si za ne vďačná choď k nim a daj im pusu

autor
3. aug 2020

@tristanka čítala som. Viac krát....

0silvia0
3. aug 2020

najdi si prednasky ivy adamcovej na youtube a zacni rozmyslat v sirsich suvislostiach...

deti95060810
3. aug 2020

Antidepresíva? budeš sa usmievať aj bez zjavnej príčiny...😉

autor
3. aug 2020

@deti95060810 jasné, to môžem rovno sa stať aj alkoholickou, či iné

777januska777
3. aug 2020

U teba je spojená pýcha s nízkym sebavedomím. Teda aspoň podľa mňa. Chceš aby ťa ľudia brali vážne, ale hlavne aby brali tvoje názory a myšlienky vážne. Podľa mňa máš chvíle keď sa v tebe striedajú obdobia veľkej kritiky voči všetkým a potom veľká sebaľútosť a kritika voči sebe. V tomto prípade by som ti odporúčala nejako zvýšiť sebavedomie a uvedomiť si aj tie dobré veci čo môžeš svetu dať. A potom keď si zvýšiš sebavedomie, tak si uvedom svoju podstatu a uvedom si, že na každom z nás sa vždy dá niečo zlepšovať a nikto nie je dokonalý. Lebo ty sama seba nemôžeš zmeniť, kým sa nemáš rada, lebo ty nemôžeš úplne zmeniť seba, môžeš len obrusovať hrany.

andreatytler
4. aug 2020

Odkedy sa takto citis, ci to tak bolo vzdy? Mozno sa nieco stalo v tvojom zivote co ta zmenilo.... aj ked si to mozno neuvedomujes... mozno je to niekde v podvedomi.
Kedze mas muza, usudzujemm ze on v tebe videl nieco dobre ked si ta zobral... Pocula si aj od inych ze si zla? Od deti alebo muza? Alebo si to len ty myslis?

katkati
4. aug 2020

Keď sa tak nad sebou zamyslíš, si viac nervózna alebo smutná a nešťastná?

renirv
4. aug 2020

Velmi lahsko sa vies stat aj stastnou, len proste musis chciet sa ma a prestat hlavne analyzovat to zle na sebe. Lebo takto budes len bludit v kruhu a nikam sa neposunies

autor
4. aug 2020

@katkati asi všetko. Sklamaná, že si na mňa nikto nespomenie, smutná, lebo mám pocit, že nikomu neviem si vytvoriť puto, pretože som ako psí cumak... Nervózna, lebo nežijem tak ako som chcela... Ten pocit spokojnosti, šťastia mi kamsi pred rokmi unikol. Cítim sa zlá, nevhodná pre spoločnosť a toxická pre známych. Priateľov nemám..

0silvia0
4. aug 2020

jednoducho sa hľadáš a nevieš nájsť... ukotvi samu seba, nauč sa mať rada samu seba, ostatné potom príde aj samo...

autor
4. aug 2020

@0silvia0 no fajn, toho som si vedomá, ale ako ? Ukotviť....

0silvia0
4. aug 2020

upratať si myšlienky a chaos v hlave mne pomohlo prečítať kvantum kníh, dnes je všetko aj na youtube, ani čítať nemusíš. Neviem ti adresne posunúť nejakú konkrétnu knihu, lebo neviem kde sa nachádzaš, či na začiatku, či niekde na polceste alebo kde... ale môžeš skúsiť napríklad toto:

https://www.youtube.com/watch?v=C2TFd7Pxo8I
modrakon
4. aug 2020

Neboj všetko prejde ale hlavne vtedy keď sa niečím zaujmes . Potom si to prestanes všímať .Aj ja mávam také dni keď si úplne napr neverím alebo sa obvinujem .

modrakon
4. aug 2020

@modrakon ešte ma napadlo odblokovanie teba .energie .robia to veštice .počula som že to naozaj pomôže .nad tým som aj ja uvažovala .je to nejaká Metoda ona pri ktorej sa uvolnia tvoje energie .na v to verím a keď v niečo veríš tak to pomáha ♥️nechcem zle len poradiť napríklad takéto niečo .

vilma7
4. aug 2020

A čo ťa robilo voľakedy šťastnou?