Priťahuje ma priateľov kamarát
Neviem ako zacat, to co sa vo mne deje je urcite hrozne, neviem sama preco to citim, velmi sa pre to trapim, chcem zacat tym ze som mlada a mozno to bude tym, s priatelom sme spolu 2 roky, je velmi dobry priatel, jasne, zatial o tom nemozem vediet vela, predsa len nezijeme este spolu, nie sme spolu dlho, ale od zaciatku vztahu sme si vraveli ze chceme ostat uz len spolu, ja to tak tiez citim, chcem byt uz len s nim, chcem aby bol moj posledny, sprava sa ako spravny chlap, je dobre vychovany, sprava sa ku mne s uctou, vazi si ma, je sice pravda ze nikdy nebol moj typ, ale zalubila som sa donho lebo som si nemyslela ze prave on sa bude spravat tak vyzreto a rozumne. A mne sa aj paci, pritahuje ma, naozaj si myslim ze lepsieho uz nenajdem, ze sa o mna vie aj postarat, naozaj ho milujem, aj ked mi tu urcite budete pisat ze ho nemozem milovat aj ked citim to co citim. A co citim? Jeho dobry kamarat sa mi priznal ze sa mu pacim, dalej sme to nijak inak neriesili, robime sa ze nic, podla mna vie ze s tym nic neurobi, a samozrejme by svojmu kamaratovi nikdy nrublizil. No od toho momentu ma na nom nieco pritahuje tiez, vpodstate on je vyzorovo skor ten moj typ, pristihnem sa pri tom ked chcem aby s nami travil cas aj on, alebo som rada aj sa stretneme(nestretavame sa sami) on o mne urcite nevie, ale preco mam take pocity ake mam? Preco mi napada to ake by to bolo ho pobozkat? Je mi hrozne, viem ze by som takto rozmyslat nemala, no neviem preco to tak je. Co mam robit? Bol niekto v podobnej situacii? Je to iba taky skrat? Nie je to ziadny troll..
ach jooo. ako neviem, no neklape vam to s priatelom alebo, bo ak by bolo vsetko v poriadku, tak si nemyslim, ze by si sa takto len tak zahladela
Je to v poriadku, stane sa ti to este parkrat v zivote, takze teraz si mozes vyskusat ako to prekonat a neskor to uz pojde lahsie.
V takejto situacii som sa ocitala uz velakrat, ocitam sa stale obcas.co je na tom zle ak sa ti paci niekto iny? To je predsa normalne. Povedala si ,ze s Nim uz chces ostat a nemozes mu toto povedat? A okrem toho-nikto z nas nevie co ostane s druhym 'az do konca zivota..neviem co sa stane na dalsi den ,niekto este o 10ci 20 rokov. Bud uprimna sama k sebe. Ak budes mat nieco riesit s kamosom,stane sa to a potom uvidis co bude dalej. Ked nie,tak to ostane tak nadalej. Je aj mozne,ze ti pride niekto dalsi,komu uz neodolas potom a budes to ma vyriesene. Svet je plny ludi,do ktorych sa mozes zamilovat hocikey chces.;)

Nezaoberaj sa kim zbytocne. Naco? Mas vyborneho priatela a tak si mozes privolat sklamanie a lutovat. V zivote a vo vztahu bude este vela pokuseni, skusok, a problemov. Skoda ze sa tvoj priatel nemoze na teba spolahnut.