icon

Prečo je kamarát u priateľa prioritou?

Včera o 08:54

Baby mám pocit že sa k svojmu najlepšiemu kamarátovi správa lepšie ako ku mne... Je s ním častejšie, volá ho zdrobneninami, mňa nie. Ja niesom žiadna stíhačka aby nemal kamarátov, ale nepríde mi vhodné aby mal naozaj na prvom mieste kamaráta. Boli sme na spoločnej vikendovke, no väčšinu času kecal len s ním.
Nebyvame spolu máme 20r

anonym_a11a11
Včera o 09:12

Je jedno ci k nemu je lepší
Ale to ci tebe stačí aký je k tebe
Ak nie tak prehodnot vzťah

beata_k
Včera o 09:18

@anonym_autor Nuz, pride mi, ze tvoj priatel je inak orientovany a ty si len na to aby rodicia "dali pokoj"

anonym_1d0a12
Včera o 09:26

@anonym_autor nájdi iného partnera. Pri tomto sa budeš len trápiť

anonym_458afb
Včera o 09:47

Je nezrely na vztah, môže byt, že nikdy nedozreje a kamaráti budu u neho vždy na prvom mieste.Poznam takych, jeden ma už 60+Najprv kamaráti a potom vztah.Si mlada, môžeš si vyberať, nefixuj sa na neho, lebo ti ostanú oči pre plac

janinah
Včera o 10:22

Vy traja na vikende? Nepride ti to divne? Ci celá partia ste boli?

januska12323
Včera o 10:38

Kamaráta volá zdrobneninami a frajerku nie? Hmm, naozaj nevieš čo to znamená?

anonym_3d4a2a
Včera o 10:44

@anonym_autor Podla mna je gay. Toto je velmi zvlastne spravanie z jeho strany, preto si to myslim.
Aj ja som bola na dovolenke s priatelom - vtedy cerstva znamost, a s jeho kamaratom. Ale.. zdrobneninami hovoril mne, bavili sme sa tak vyvazene.

catherin4
Včera o 11:29

Tiez som mala partnera, pre ktoreho boli kamarati viac nez ja. Nic dobre z toho nebude, utekaj od neho.

sisska96
Včera o 12:04

Je nezrelý a ty si mladá tak hladaj druhého

anonym_7c37c2
Včera o 12:07

@anonym_autor A mali ste už sex? Lebo aj podľa toho zistíš ako si na tom

anonym_4064c9
Včera o 12:46

Ako dlho ste spolu ? Mali ste uz aj sex ? Boli tam aj iní ludia? Či len vy traja?
Mam pocit, že je skor gey

autor
Včera o 19:27

Sme spolu pol roka, mali sme ísť len my dvaja ale ten kamarát je po rozchode tak som ho pozvala s nami. Nemyslela som že to dopadne takto