icon

Priteľa stále obťažuje jeho ex. Čo máme robiť?

chanttall
29. dec 2009

Ahojte....Potrebujem surne radu.Viem,ze ma budete odsudzovat,ale aj tak prosim zvazte, ze aj ja to nemam lahke.Moj priatel mal manzelstvo 10 rokov,pokial sa nespoznal so mnou...Vlastne, sme sa zacali iba sem-tam stretavat na kavach,sem tam sme vybehli na veceru.Takto sme fungovali dva roky az kym som to uz nezvladla a vsetko som ukoncila, nakolko som ho velmi milovala ale vedela som, ze sa nerozvedie....Dva roky sme sa nevideli,uplne som sa od neho odstrihla....Po dvoch rokoch ma vyhladal,nasiel si ma.Bol rozvedeny a zil sam.Manzelka mu na vsetko prisla,zacali hadky,rozvod.Opat sme sa zacali stretavat az sme oficialne spolu....Viem,zacnete,rozbila som mu manzelstvo atd......Ja vas vsak prosim o radu....Neviem sa s tym vyrovnat.So vsetkym.Mam pocit ze na nu stale mysli.Ked ide oproti mne,ja radsej vzdy uhnem do inej ulice len aby sme sa nestretli....Chodi mi kazdy den kocikovat dieta pod balkon....Ja viem ze si vsetko toto zasluzim,ale neviem ako sa mam chovat a co robit.....Stale mu vyvolava ze potrebuje auto,chodi na tie miesta kde on.......I ked mu vravi ze ho nemiluje....Prosim,poradte mi.Dakujem.

16nela
3. jún 2013

@libka1 pozor pozor...on isiel do vztahu s nou stym ze mal dceru somnou a ona mala dceru s inym..a ona chce svojou pre neho cuzdou dcerou vytlacit jeho vlastnu..keby ju chcem uplne zhodit hodim sem maily ako porovnavala ze vlastnej kupil na anarodeniny a ako to ked doteraz na nu sral a preco v tej hodnote nekupil aj ich ktora sice nieje jeho ale v jej ociach pre neho viac vlastna ako jeho vlastna..lebo chore...podavat nam na dceru a ze je to len biologicke semeno..tak si ju tu este chvilu zastavaj a hodim sem maily o nasej dcere ako ju nenavidi a dokedy mieni na nu platit vyzivne a vadi jej ze tam chodi a ze keby vedela ze sa bude o svoju dceru zaujimat nikdy o neho nekopnem..vid postoj z druhej strany keby on nema iq ako ona tak jej povie dobre odloz si svoju dceru do domova a starajme sa len o nase spolocne

libka1
3. jún 2013

@16nela to ani nebolo myslene na teba, len proste taky pripad poznam 🙄 a tiez to nie je prechadzka ruzovou zahradou...

libka1
3. jún 2013

@16nela ja ju nezastavam 😉 a kvoli mne zverejnovat jej emaily? 😨 to nerob, hlavne ak som dobre pochopila to su maily co su jeho a nie tebe adresovane.... nepatria sem...

16nela
3. jún 2013

@libka1 nepatria veru veru nie...ale poviem ti ze viem ze je pravda na nie mojej ani jej strane ale na strane nasej dcerky..a tam je ...bohuzial pre nu nie pre mna..nemala ist do niecoho scim zmierena nieje..a mne asi tak az moc nejde oto pretoze oni uz mali pred rozvodom a ja tupa exka som ich dala spat dokopy..nemal pracu a ja tupa exka som mu vybavila pracu do zahranicia aby sa mali lepsie a uz aj ked su peniaze zabudne sa na pomoc a este aj vyzivne vadi?to kde sme???

libka1
3. jún 2013

@16nela odpovedala som ti v IP na to co si pisala, moj nazor vies 😉 nestracajme viac cas...

maznacik007
3. jún 2013

@16nela moja na toto sa da len jedno napisat za dobrotu na zobrotu

16nela
3. jún 2013

@maznacik007 presne tak

16nela
3. jún 2013

@libka1 nechcem mat s nou spolocne ani otvaranie dveri nie tak zas dalsiu nevyzretu komunikaciu preco hento preco toto..

s.i.m.k.a1
3. jún 2013

@16nela zareagovala si na prispevok z pred 3 rokov a rozoberas tu sucasnost tak ako s ostatnymi ludmi a rozpravas polopravdy. Ale dobre, nebudem na to reagovat. Ja som len mala na teba par otazok.
Kto stal pri tebe,ked si potratila? Kto stal pri tebe ked si opat otehotnela? Kto ta podporoval v tehotenstve? Kto ti radil a v pripade potreby ta obskakoval? Kto ta zobral k sebe ked ste nemali kde byvat? Kto ti nasiel a vybavoval dom v ktorom byvas? Kto bol s tebou pri porode a prestrihol Isabellke pupocnu snuru?

16nela
3. jún 2013

s.i.m.k.a1 a libka1 spokojnost?;)
taaak..super tema na moju pocest..dakujem vam..ja ta neznesitelna byvalka...a simonka tie tvoje bla bla bla....jak vzdy..no podme postupne..tvoj uz dnes manzel si urobil dlh na vyzivnom asi okolo 5000eur ze?a nevidel svoju dceru cez rok...to len nahoda nie?tak ale mozno si tam imaginarne videla nasu dceru.ale to uz je davno za nami.ta neznesitelna byvalka dostala teba a s tvojim manzelom do anglicka nasla mu pracu a isiel sem dokonca na jej aute.to co?okrem toho tu s vami 2 roky zila v jednej domacnosti kde bola nasa dcera odsuvana tebou a musela pocuvat od tej tvojej ze je jej tatinko pritom neni ani jeho..ale vsak co by sa vlastna nedelila s cudzim ze?prijat tvoju dceru ale jeho nech utopime ze?no podme dalej..ta neznesitelna byvalka s jej parterom vas tu 3 mesiace zivili a podotykam ze asi vyzivne sa zas cez rok tu neplatilo..ale to nic.ved ja pochopim a priznam ze ste nam tiez pomohli..a ta neznesitelna byvalka co pracovala do 5 mesiaca druheho tehotenstva 12 denne a prestala len koli tomu ze krvacala a skoro prisla o druhe dieta...a ty si este v zivote nerobila.no zas dalej podme.nejdem tu rozpravat otom ako si tlacila mojmu ex do hlavy ze tvoja dcera mu musi byt viac vlastna ako jeho lebo mu 4 roky podotykam nahradzala dceru kde si ty modelka robila vsetko preto aby na nu kaslal.a ja na teba ziarlim?zabudla si tu napisat ze som sa snim rozviedla ja a mam stastny vztah uz asi tak 4 roky a druhu dcerku podotykam po 7 rokoch mam 4 mesacnu to len na vysvetlenie a mam 28..ty v 22 si stihla mat v 18 a hned sup uz 21 a bolo dalsie..ale to kazdeho vec.mam tu este dalej menovat?jaaj inak s byvalym aj podla tvojich slov my velmi dobre vychadzame a ked mu povies nieco ty ma to na haku aj keby mu to 100krat povies ale ked ja tak skoci..tak potom nechapem na koho strane je chyba?koli tebe nemam s mojim ex vychadzat?mame dceru a moje deti su mi vsetko a pojdem cez vsetko aby sa oni mali dobre a ked nasa dcera svojho otca cize tvojho muza miluje lebo ja som ju k tomu cely zivot viedla aj ked neplatil aj ked ju nevidaval lebo si ho manipulovala..sa zamysli nad tym co tu pises..a tesi ma ze ta tu tie baby odpalkovali a to ani nevideli nazor a pravdu z druhej strany..a este jedna pripomienka na moju adresu a hodim tu maily kde si pisala mojmu ex aka som...to tu nebudeme a aku mame nasu dceru klamarku pri..a dalej to nebudeme rozoberat bud rada ze som ti zato jednu...a vadi ti ze jeho biologicka dcera nosi jeho priezvisko a tvoja co neni jeho nie?no zas nie moj problem a ze ho nosim ja prepac boli sme manzelia a boli sme spolu 8 rokov..kto ti kazal si ho brat?on si ta ma brat s dcerou a ty jeho nie?alebo ty si odstahuj svoju lebo neni jeho a on si nastahuje svoju tak by tpo bolo asi spravne podla tvojho zmyslania..a kedy ja som sa ti vyhrazala?beries tabletky silne?ak nie daj si predpisat..a vies co?bombonik moj ex si dovolil dcere kupit darcek na narodeniny za 50 libier a tvojej nie?to co si dovolil?zavidis mne aj jeho dcere uplne vsetko..daj sa prosim ta liecit alebo uz tu nepis vymysly..

16nela
3. jún 2013

@s.i.m.k.a1 stala si pri mne ty..ano!!!verejne to tu vyhlasujem tato zena mi pomohla a nebyt jej asi pri porode ani neprezijem..vely uspech..ale strasne ma sklamalo ze po tom vsetko ma za aku svinu tu davas na verejnom fore.......chapes????????????dobre vies ze ja svina niesom..a vzdy sme sa snazili si obe strany pomahat a druhy ludia nam zavideli.a ja som si veru datum ani nevsimla myslela som si ze je to cerstve

s.i.m.k.a1
3. jún 2013

@16nela tak si citaj datumy, pretoze co bolo medzi nami sme si MY dve sukromne vydiskutovali.

libka1
3. jún 2013

@16nela prosim ta neobtazuj ma.... tvoje IP ma uz presvedcili o tom ze nie si normalna, nemusis pokracovat...

16nela
3. jún 2013

@s.i.m.k.a1 a pravda je vzdy na oboch stranach ja chapem uz podotykam sty krat ze mozes na mna ziarlit i ked nemas najmensi dovod co velmi dobre vies..ale v poriadku chapem ze to nemas lahke..niesu to polopravdy ja som napisala pravdu a teraz som aj priznala ze ste aj vy pomohli nam ale aj to som spomenula hned v prvom prispevku asi si si to zle sima precitala

16nela
3. jún 2013

@s.i.m.k.a1 to je pravda len preco tu verejne si to riesila???tak to zmaz a dobre vies ze sme si uz svoje preskakali a obe sme urobili vinu...

16nela
3. jún 2013

@libka1 dobre dakujem....ja beriem nazor kazdeho....aj ked je kriticky..veru asi niesom..branit si dceru je totalne nenormalne to mas pravdu

s.i.m.k.a1
3. jún 2013

@16nela este raz. Je to z pred 3 rokov. Nijake konkretne meno som nenapisala. A nemam taku moc tu nieco mazat. Nejde to. Jedine admin.

mracik
3. jún 2013

ach jaj celé smutné 😔 , radím dvom priteľkám/nepriateľkám požiadať admina o zmazanie ich príspevkov a pokúsiť sa o zmier 😔

16nela
3. jún 2013

@mracik asi uplne najlepsie mna len hnevalo ze preco tu niekto riesi nase zivoty to som tam aj podotkla ze ja by som nereagovala....len mi to prislo strasne nespravodlive

s.i.m.k.a1
3. jún 2013

@admin prosim o uzamknutie temy, dakujem.

libka1
3. jún 2013

@16nela predo mnou svoju dceru nebranis, tak ma neotravuj a nehraj sa tu na obet... ked citam vase prispevky mozete si obe podat ruku, chovate sa ako pomatene 😝

s.i.m.k.a1
3. jún 2013

@mariosmykal prosim o uzamknutie temy, dakujem.

16nela
3. jún 2013

libka1 dakujeme ti ze ty si nam toto objasnila..jedina jedna cista zena tu na fore...nemusis sa do toho starat a komentovat to tu..nik z nas nieje chuda..vzdy trpia len deti a vzdy je u dospelych cesta...a nepoznas ani ejdnu z nas..tak sa tu teraz nehraj na anjmudrejsiu dobre?bolo to uz velmi davno skoda ze som si datum nevsimla skor.

froschka
3. jún 2013

Ja byt hocakou exmanzelkou tak tej sliepke co by mi znicila manzelstvo by som to minimalne takymto sposobom natierala a velmi rada by som ju priviedla k sialenstvu. Je ubohe si mysliet ze nejake naivne ziena nahradi tolke roky manzelstva... Kazdy ma to co si zasluzi a dostane sa tam kam patri

16nela
3. jún 2013

@froschka nie oni ma nepodvadzali..dobrovolne som sa rozviedla az po rozvode sa dali dokopy..ale neveru v tomto pripade tiez neuznavam

froschka
3. jún 2013

@16nela myslela som to vseobecne na tie, ktore hraju druhe husle

16nela
3. jún 2013

@froschka jaaaj tak to jasne..to nikdy nieje prijemne hlavne to zistenie...nevera ale bohuzial pride asi vzdy z kadej strany myslim si ze uz neexistuje dokonaly vztah

froschka
3. jún 2013

@16nela existoval by keby neboli tolke naroky na nas zeny ako mame vyzerat ako sa mame chovat a casopisy nam diktuju ako spavat s nasimi muzmi... No bordel des a hroza... Muzi zase v tom afektovanom svete obklopenom samimi cajkami nevedia co so svojom egom a zial to casto takto konci
Ale kazda zena ci manzelka ci priatelka ak bola podvedena ma mat dusok svojej hrdosti a ucty a podla mna pokial to nebola ona ktora bola nevere na vine, tak vzdy bude u jej ex manzela na prvom mieste a keby otvorila naruc tak sa k nej bleskovym krokom ex vrati a tu co hra druhe husle zakope do plytkeho hrobu

16nela
Odpoveď bola odstránená
froschka
3. jún 2013

@16nela no potom ste sa rozisli asi v dobrom a zrejme si niesla aj ty nejaku cast viny rozpadu vztahu... Ja nevravim ze je to tak ako pisem ale myslim si ze vo vacsine pripadov to tak je