Priteľa stále obťažuje jeho ex. Čo máme robiť?
Ahojte....Potrebujem surne radu.Viem,ze ma budete odsudzovat,ale aj tak prosim zvazte, ze aj ja to nemam lahke.Moj priatel mal manzelstvo 10 rokov,pokial sa nespoznal so mnou...Vlastne, sme sa zacali iba sem-tam stretavat na kavach,sem tam sme vybehli na veceru.Takto sme fungovali dva roky az kym som to uz nezvladla a vsetko som ukoncila, nakolko som ho velmi milovala ale vedela som, ze sa nerozvedie....Dva roky sme sa nevideli,uplne som sa od neho odstrihla....Po dvoch rokoch ma vyhladal,nasiel si ma.Bol rozvedeny a zil sam.Manzelka mu na vsetko prisla,zacali hadky,rozvod.Opat sme sa zacali stretavat az sme oficialne spolu....Viem,zacnete,rozbila som mu manzelstvo atd......Ja vas vsak prosim o radu....Neviem sa s tym vyrovnat.So vsetkym.Mam pocit ze na nu stale mysli.Ked ide oproti mne,ja radsej vzdy uhnem do inej ulice len aby sme sa nestretli....Chodi mi kazdy den kocikovat dieta pod balkon....Ja viem ze si vsetko toto zasluzim,ale neviem ako sa mam chovat a co robit.....Stale mu vyvolava ze potrebuje auto,chodi na tie miesta kde on.......I ked mu vravi ze ho nemiluje....Prosim,poradte mi.Dakujem.
@16nela neviem nepozna ta ani nechcem poznat ale preco si ma oznacila s hnevom a takymto dlhym prispevkom to nepochopim
napisala som prispevok pred troma rokmi 😀 😀 teraz mi tu nadavas nepoznam ta nepoznam ani tvoju druhu kocku ani vas spolocny pribeh vidim len jednu vec hnev zlost a zatrpklost z vas ide 🙄 😔
teraz moj prispevok ktory ta tak nastval jediny prispevok ktory ta uplne dostal 😒 😖 🤐
@s.i.m.k.a1 tvoj pribeh je vazne kao s filmu..
nema sto lahke, ale to ze nic nehovoris partnerovy nie je dobre , mala by si nestazovat si, al epovedat svojnazor, ak nepovies nic, nebude vediet co si myslis.. pre neho je vsetko v poriadku.. a neskor pohar pretecie ty vybuchnes a on nebude chapt co sa deje su to chlapi nechapu hned;.
co s atyka vyzivneho a vyhraziek tej jeho ex ak mozes skus si nahravt tie je vyhrazky , a hlavne zapisuj si presne prichody a odchody jej dietata; zapisuj si vsetko raz sa ti to zide pamat je kratka niekedy..;
neboj aj na nu dojde, hovori s nej zlost a bezmocnost a tak robi naprieky do nekonecna sa jej to neprepecie..
chyba bol a ze tvoj partner neplatil urcity cas.. alimenty.. a urcite si ich nemoze vymahat od teb ;. bolo by dobre si to nahrat to je uz vymahanie a vyhorzovanie, a to uz smrdi trestnym cinom..
zacni byt mudrejsi ako ona, trocha trpezlivosti a dostanes ju na svojich chybach zelam ti to..
inak vyska vyziv neho na slovenske pomery je vysoka a neumerna.. v tom mas pravdu.. mma pocit ze tu s niekoho trochu citit trpkost ked napisete nie je to vela;. a podobne;.
drzim palce... vstekym...
drzala som v dobrom alce teraz sa modlim aby ste sa spolocne nepozabijali taka je u vas nevrazivost 😢
este jedna vec preco riesite svoj sukromny zivot tu na koniku!!!!!
@erikasadek ale nie..prepac ze som tak reagovala ja ludi neviem nenavidiet...a sima sa nejak cez to hadam prenesie ja ku nej nevrazivost nemam stalo sa co sa stalo neda sa to vratit a zivot ide dalej..dufam ze si uvedomi urcite veci..
@erikasadek a inak nik tu nenadaval tebe ak si si nevsimla..nebud vztahovacna
@16nela poslal si ip.
moj nick na zaciatku a hned si spustila na zaciatku som nai nevedela o com tocis!!! 😀 😀 😀
vztahovacna nie ale uplne mimo o com tu tocis a co ja s tym mam poslocne!!!! asi tolko.... 😉
no mne to totiz uplne omylom hodilo tvoj nick ospravedlnujem sa..to hned malo byt adresovane sime...tak prepac....este raz..nemalo to vobec ist tebe a ani som si nevsimla kolko je to dozadu
@16nela ok uz to neries zabudnute 😉 🙂
Aj my stale riesime manzelovu ex odkedy zistila ze cakame babo tak kazdy den si vymysli zamienku aby mohla otravovat, nastastie manzel jej uz ani nezdviha.
@zvedavazalubena ehm..toto nieje moj prtipad je to v ramci byvala zena a matka jeho dcerky ..to sa zas neboj a oni maju spolocneho 8 mesacneho syna a toho ja zboznujem a vidis je to ex a dprajem mu

@froschka hej hej vzdy je vina dvoch na rozchod a ano v dobrom a ona v tomto nic nema..to bol iba ans problem..