icon

Priteľa stále obťažuje jeho ex. Čo máme robiť?

chanttall
29. dec 2009

Ahojte....Potrebujem surne radu.Viem,ze ma budete odsudzovat,ale aj tak prosim zvazte, ze aj ja to nemam lahke.Moj priatel mal manzelstvo 10 rokov,pokial sa nespoznal so mnou...Vlastne, sme sa zacali iba sem-tam stretavat na kavach,sem tam sme vybehli na veceru.Takto sme fungovali dva roky az kym som to uz nezvladla a vsetko som ukoncila, nakolko som ho velmi milovala ale vedela som, ze sa nerozvedie....Dva roky sme sa nevideli,uplne som sa od neho odstrihla....Po dvoch rokoch ma vyhladal,nasiel si ma.Bol rozvedeny a zil sam.Manzelka mu na vsetko prisla,zacali hadky,rozvod.Opat sme sa zacali stretavat az sme oficialne spolu....Viem,zacnete,rozbila som mu manzelstvo atd......Ja vas vsak prosim o radu....Neviem sa s tym vyrovnat.So vsetkym.Mam pocit ze na nu stale mysli.Ked ide oproti mne,ja radsej vzdy uhnem do inej ulice len aby sme sa nestretli....Chodi mi kazdy den kocikovat dieta pod balkon....Ja viem ze si vsetko toto zasluzim,ale neviem ako sa mam chovat a co robit.....Stale mu vyvolava ze potrebuje auto,chodi na tie miesta kde on.......I ked mu vravi ze ho nemiluje....Prosim,poradte mi.Dakujem.

enilora
29. dec 2009

katka
tvoja babka je múdry človek tú vetu o kapustičke si zapamätám...určite sa mi zíde.Ak sa ti bude chcieť prečítaj si moj príbeh v manželskej poradni a tvoja babka by mi mohla poradiť čo mám ďalej robiť 🙂

lucy222
29. dec 2009

Tak to je postavene na hlavu-chovani te jeho ex... 😝
On se stavi spise na jeji stranu ci na Tvou? Tzn. kdyz ona si rekne o auto-da ji ho? Telefonuje s ni dlouho nebo ma tendenci to ukoncit-kdyz je s Tebou? Podle toho bych jednala. Ji si nevsimej, je divna, ale on by mel jasne dat najevo sve stanovisko. Pokud nemas pocit, ze jsi pro nej ta nejdulezitejsi, tak ho vypakuj. Nechtela bych po nem, aby prisel az vse bude mit vyresene-rozvod netrva tyden, ale mela by byt uz ted nastavena nejaka pravidla.
Mi prijde, ze mu manzelka prisla na neveru, tak jej vyhodila, on ji chtel ukazat, ze ji nepotrebuje a vratil se k Tobe. Ona Ti ted dela naschvaly a chlap je odstrceny a premysli jak zpet.
Cela ta situace na mne nedela moc dobry dojem, ale to musis citit sama-nikdo tady na netu mezi vas dva nevidi.
Jen vim, ze to fakt neni jednoduche. Kdyby mi pritel nedaval najevo, jak moc o mne stoji, volila bych jiny vztah a tedy i mnohem vetsi klid.

chanttall
autor
29. dec 2009

Ta zena ma cim dalej tym viac vytaca...Povie mi ze si ju nemam vsimat.Nie,nikdy s nou nevola dlho.Vzdy jej povie ze ju to nema co zaujimat...aj teraz ona sedi v kaviarni kde su sami chlapi....lebo vie ze tam on chodi a ze ja ju uvidim.

jabber
29. dec 2009

chantal - tak se nedívej z okna, zatáhni si žaluzie a je po ptákách 😅 ona tam stejně sedí jen proto, aby viděla, co se děje u tebe 😅

chanttall
autor
29. dec 2009

jabber mozno mas aj pravdu.priatel mi povedal ze ju mam mat na haku,ze jej aj tak nezakazem aby chodila tam ci onam.....

vieraj
29. dec 2009

chantall, ja by som ju ignorovala, absolutne si ju nevsimaj.
a ked neprestane do dvoch tyzdnov, tak si prisadni k nej a opytaj sa, ci jej to robi dobre,ze nech si teda posluzi,ale ze teba nevytoci.

chanttall
autor
29. dec 2009

Vieraj,ver mi,ja viem byt ovela viac vychcanejsia ako je ona...Ale nie som a nerobim to.Kazdopadne dakujem,ze ste mi otvorili oci...Uz sa jej nebudem vyhybat.

katica06
29. dec 2009

enilora, moja babka už dohužial nikomu z nás neporadí...
...zomrela pred 5 rokmi

katica06
29. dec 2009

enilora,prečítala som si tvôj príbeh, huh, s sdobrou radou asi neposlúžim...
... moja babka žila v meželstve so starkým 60rokov a niekedy to mala tiež komplikované ☹

kalu
30. dec 2009

No, holky mě její chování (manželky přítele) připadá jako chování zoufalé manželky a matky dvou malých dětí, která kvůli Chattall přichází o rodinu a zatím se s tím očividně ještě nedokáže vyrovnat 😒

Chanttall-nic proti tobě osobně 😉 - ale jí dokážete všichni, co tu píšete, že je divná atd... pochopit až tehdy,když vám manžel udělá dvě děti a v ten nejkritičtěší čas (když jsou děti malinké a je s nimi nejvíc práce) se na vás vykašle.
Samozřejmě , neobhajuju to, jak se chová, ale ta ženská je prostě nešťastná a nevyrovnaná se situací. To Chanttall pochopíš až tehdy, až ti udělá to samé....a to se ti může stát velmi lehce, věř mi (a rozhodně ti to nepřeju, fakt to není žádná sranda ☹ ). Ale vezmi si, ty vyšiluješ, každý den brečíš, jak píšeš atd. a užíráš se kvůli němu a to spolu ani nebydlíte, ani nemáte nic společného a nemáte ani děti........

A ještě jeden postřeh- když má malinké dítě v kočárku- z toho mi vychází, že jsi byla jeho milenkou, když byla ona těhotná ??? Nebo to miminko vzniklo, když jste byli vy dva milenci ???? To by mě, být tebou, na něm taky trochu zaráželo 😒

chanttall
autor
30. dec 2009

Nie,nevedela som o tom......my sme sa rozisli niekedy vo februari....a ona vo februari otehotnela....o malej som sa dozvedela az po 2 rokoch ked ma vyhladal.....Mate vo vsetkom pravdu...Ja len neviem co mam urobit,i ked odpoved asi aj poznam...

diddi
30. dec 2009

suhlasim s Kalu....asi by tu skor mala pisat ex,aby sme jej poradili....naozaj podla jej spravania sa s celou situaciou nevyrovnala,mozno este lubi svojho muza....pretoze ak mi je niekto ukradnuty,tak kaslem na neho a nevyrabam taketo situacie a afekty...ako stare deti ma?....a kto je s nimi,ked ex stale vysedava v kaviarni?

chanttall
autor
30. dec 2009

mala ma okolo 2 rokov a syn 13.Kto je s nimi?Asi au-pairka...

diddi
30. dec 2009

vies co urob?....zacni si zit svoj zivot...bez neho!....bud pre niekoho manzelka,nie milenka....na zaciatku to bude urcite tazke,bude ta stale kontaktovat...ale ak by si s nim zostala,aj keby ste sa zobrali a mali dieta,vzdy tam bude jeho ex a ak nie ona,tak jeho deti a on bude delit svoj cas medzi vase deti a deti z prveho manzelstva.....toto chces?!

chanttall
autor
30. dec 2009

Jasne ze nie......Aj vcera ma najprv velmi prosil a potom kaslal na mna....normalne mam chut mu uz ani nezdvihnut telefony.....

katica06
30. dec 2009

chanttall, raz si už našla dosť síl na to aby si ho nechala, tak sa schop...
z vlasstnej skúsenosti viem, že to nebude ľahké, bude ti tiež mizerne a budeš možno aj plakať zopár týždňom, ale ak dovolíš ďalší citát " zíde z očí, zíde z mysle "...
...a raz ti to už vyšlo.

kalu
30. dec 2009

Tobě by možná i pomohlo v rozhodování, kdyby sis normálně v klidu promluvila s tou jeho ex. Technicky by to asi bylo náročné, ale možná, že by to otevřelo oči vám oběma. On by o tom vůbec nemusel vědět.
A až byste navzájem zjistily a porovnaly, co vám navykládal a kde se nachází pravda, tak byste možná od něj daly rády ruce pryč obě dvě.

(např.můj ex už bydlel se svou milenkou půl roku u ní doma- a až do doby než nás rozvedly, pořád tajně jezdil k nám domů a s pugetem mě prosil, abych se k němu vrátila, že k ní nic necítí,že miluje jen mně, že si to všechno rozmyslel atd...doslova si tu přede mnou klekal a líbal mi ruce, brečel atd.- jí doma tvrdil, že chodí do práce na noční. Když jsem se ho zeptala, proč s ní terdy je, když k ní nic necítí, tak mi řekl, že přeci nebude sám a pokud já řeknu, že ho verzmu zpátky, tak s ní okamžitě končí a pokud ho zpátky nevezmu,tak je pro něj lepší být tam než být úplně sám- já ho zpátky nevzala-jsou dodneška spolu, ona o ničem neví a je stále bláznivě zamilovaná... 😝 )- to samozřejmě nemusí být případ tvého přítele, ale jen jsem chtěla poukázat na to, že lidé dokážou namluvit druhému cokoliv, když z toho plyne nějaký profit... 😒

chanttall
autor
30. dec 2009

Hej..Dakujem Vam dievcata.....naozaj neviem co mam robit a co si mam mysliet o tom vsetkom.

kalu
30. dec 2009

Chanttall- já ti poradím jednoduchou věc.... hlavně si všímej jeho chování- chování o člověku prozradí všechno (ne řeči)- všímej si, jak se chová ke své ženě (i přesto, že se rozešli by to mělo být s respektem, slušností a úctou), jak se chová ke svým dětem, k okolí, a hlavně. jak se chová k tobě... cítíš z něj, že je do tebe opravdu zamilovaný- neber v potaz to, co občas řekně, ale cítíš to tak opravdu z jeho chování ???? Podle toho bych se zařídila.

katica06
30. dec 2009

chanttall, keď sa môžem spýtať: vedela si že je už ženatý, keď si sa pred tým začala s ním stretávať???

chanttall
autor
30. dec 2009

On si ju nevsima.Aj mne hovori ze si ju nemam vsimat.K detom?nie je s nimi casto to je svata pravda a ja mu to aj vycitam......Mal by byt s nimi castejsie...Ku mne?Podla obdobia ak mam byt uprimna.Chvilu je rad ze sme spolu inokedy je divny....

rybka7826
30. dec 2009

chanttall, aj ja som bola pred par rokmi tou druhou, velmi dobre som si to uvedomovala.....podla mna si nemas co vycitat, zijes si svoj zivot, milujes muza ktory patril inej. tak ako uz tu bolo napisane, rady by trebalo davat jeho ex, pripadne jemu, ty nerobis nic zle. zi si svoj zivot, vsimaj si ho, ci to ozaj stoji za to, ju si absolutne nevsimaj - ona sa snazi docielit to, aby si ty mala vycitky svedomia, ze ty si na vine, ze im krachlo manzelstvo, ale toto si ty vyhod z hlavy. z tvojich riadkov velmi citit, ze sa trapis - velmi dobre to poznam (ved ja tu rozoberam inu temu, aj si mi reagovala na nu, takze trapenie mi nieco hovori) nedovol, aby s tebou niekto manipuloval - ja som si vtedy hlavu postavila a razne povedala, ze nie takto, ako chce on, ale teraz bude tak, ako chcem ja. skus urobit aspon maly krocik.....

mywiel
30. dec 2009

Ja by som si so zenatym nikdy nezacala a nie to este so zenatym co ma deti... 🙄 🤐
Zacinat si s chlapom co to nema v zivote jasne vyriesené je nad slnko jasné, ze mozes ocakavat len problémy. Preco sa ti chlapy nerozvedu a potom si nehladaju novu partnerku? Preco su taki zbabelci, ze musia mat vzdy nahradné zadné dvierka? 🙄
Ta ex bud je zufala, alebo hlada dokazy k rozvodu aby nahodou neprisla o deti, lebo nie je nic horsie ako natahovacky o dieta.

katica06
30. dec 2009

mywiel, to máš pravdu, ani ja by som si zo zadaným chlapom nič nezačala...

chanttall
autor
30. dec 2009

Rybka velmi ti dakujem za tvoje slova...pomohli mi....

enilora
30. dec 2009

katica
prepáč mi za tú babku netušila som že už zomrela.
chantal
ja som podvedenou manželkou tak ako je aj manželka tvojho priatela a celkom presne ju chápem...asi by som sa aj ja riadila heslo "ok keď nebude moj ale ani tvoj" ver mi nie je to jednoduché.Možno kým jej muž nespoznal teba žili celkom spokojný nevravím že ty si na vine on mal vedieť do čoho ide.
kalu
s teba sršia samé múdre rady...normálne ťa obdivujem si moja spriaznená osoba 🙂

chanttall
autor
30. dec 2009

Takze rada ziadna......Enilora, nie len ja som na vine....Aj on aj ona su na vine....A nemyslim si ze to co robi ona je normalne......

jahodka35
30. dec 2009

chanttall, nezabudaj, ze zufale zeny robia zufale ciny... a ona je zufala, ma male dieta, tiez by ti nebolo vsetko jedno... postupne sa v tvojom pribehu zacinaju zamotavat veci ako napr. ze je stale zenaty, ze on vlastne ani nie je pripraveny zacat si dalsi normalny vztah.... takze radit ti tu mozme na dalsie tri strany, ale len ty sama poznas odpoved a zalezi na tebe ako sa zariadis...ked si spätne precitas svoje prispevky o svojom priatelovi, tak v nich tu radu urcite najdes....

chanttall
autor
30. dec 2009

Dakujem.....asi bude naozaj najlepsie to ukoncit

chanttall
autor
30. dec 2009

Tak teraz mi moj priatel oznamil,ze ma na silvestra nevezme so sebou na akciu...lebo sa to "nehodi"...Zlozila som a uz mu nezdvihnem.Toto bola posledna kvapka.