Priteľa stále obťažuje jeho ex. Čo máme robiť?
Ahojte....Potrebujem surne radu.Viem,ze ma budete odsudzovat,ale aj tak prosim zvazte, ze aj ja to nemam lahke.Moj priatel mal manzelstvo 10 rokov,pokial sa nespoznal so mnou...Vlastne, sme sa zacali iba sem-tam stretavat na kavach,sem tam sme vybehli na veceru.Takto sme fungovali dva roky az kym som to uz nezvladla a vsetko som ukoncila, nakolko som ho velmi milovala ale vedela som, ze sa nerozvedie....Dva roky sme sa nevideli,uplne som sa od neho odstrihla....Po dvoch rokoch ma vyhladal,nasiel si ma.Bol rozvedeny a zil sam.Manzelka mu na vsetko prisla,zacali hadky,rozvod.Opat sme sa zacali stretavat az sme oficialne spolu....Viem,zacnete,rozbila som mu manzelstvo atd......Ja vas vsak prosim o radu....Neviem sa s tym vyrovnat.So vsetkym.Mam pocit ze na nu stale mysli.Ked ide oproti mne,ja radsej vzdy uhnem do inej ulice len aby sme sa nestretli....Chodi mi kazdy den kocikovat dieta pod balkon....Ja viem ze si vsetko toto zasluzim,ale neviem ako sa mam chovat a co robit.....Stale mu vyvolava ze potrebuje auto,chodi na tie miesta kde on.......I ked mu vravi ze ho nemiluje....Prosim,poradte mi.Dakujem.
chanttall bojím sa že áno...
je docela možné, že za tie 2 roky čo ste neboli spolu, mal popri manželke aj inú, alebo potom keď ho ona vykopla, tak ako vyhľadal teba (známosť z misnulosti) mohlo aj inú, len tá ho už nechcela, asi to znie kruto, ale niektorý sú proste taký...
Ja by som sa na takého chlapa davno vykaslala, ked pride len vtedy ked ma problémy a nie je pripraveny sa ani na spolocné byvanie ani na spolocné oslavy, lebo sa to nehodi. Nech si urobi poriadok v zivote. Fakt si myslis ze toto je laska? Strata casu podla mna a zbytocného trapenia. 🙄
Zacina sa menit moj vztah k nemu...co je asi dobre..mala by som urobit to iste co on mne
Chantall, ono nie nadarmo sa hovorí, že šťastie postavené na nešťastí niekoho iného nikdy nebude šťastím....Si veľmi vnímavá a citlivá žena, tak nezahoď svoj život kvoli chlapovi, ktorý sám nevie čo od života chce....Začni sa mať rada a potom si uvedomíš, že ten život, ktorý teraz žiješ, je iba zlý film a je iba v tvojich rukách ako s ním naložíš...ja z vlastnej skúsenosti Ti možem napísať, že moj moj muž má tiež ex manželku, 2 deti,ale spoznali sme sa keď bol už rozvedený...Máme spolu synčkeka, veľmi sa ľúbime, ale je veľmi ťažké naučiť sa žiť s tým, že pred tebou už mal jednu manželku,deti....nie každá žena toto zvládne a ja tiež by som si už nikdy s rozvedeným mužom nezačala...ani keby bol zlatý, to mi ver...
Casy dakujem,si zlata.Ano,vela osob mi povedalo ze je tazke sa s tym zmierit.....ja som sa aj snazila,ale asi to nedokazem.Nikdy som nechcela byt druha,ja som vzdy musela byt ta najlepsia a prva a vidite,teraz to nejak nevychadza.....
chantal,citala som to tu vsetko...vydrz si na najlepsej ceste!!!!!a paci sa mi ako si si nasla cestu-napr.macicku,pohovor,stahovanie,aby si sa z toho dostala...drz sa toho!ked to vydrzis,ulavi sa ti...nepoznam toho chlapa ale ocividne za to nestoji...a chapem ze ocakavas ze bude bojovat,ono chlapi su jesitaci,a jemu to este nedoslo,podla mna si mysli,ze si nastvana len za ten silvester...neda sa ti niekam vypadnut a odreagovat sa...a nech si tam ide s kym chce,pre teba by to bolo len otvorenie oci kde je pravda..urcite nie je lahke sa vykaslat,viazu vas spomienky aj na pekne chvile...ale skus si dat na papier plusy a minusy a uvidis co prevazi...ak sa ma aj spamatat a vratit sa k tebe,musi ostat v prvom rade sam aby zistil co chce...lebo takto iba trpia ludia okolo...a on je spokojny ze si robi co chce a ma ta ako potrebuje,ale to nie je laska ale vyuzivanie a strach zo samoty...laska nesmie boliet...
Chantall, pokiaľ je to tak ako píšeš, nohy na plecia!!! V tomto vzťahu nikdy nebudeš prvá...Ale máš stále šancu nájsť niekoho pre koho budeš number one po celý život 🙂 Tak dievča, šup šup,utrieť slzy aby sa náhodou nestalo, že prejde okolo teba a ty ho cez slzy neuvidíš 😉 🙂
casy ma pravdu je tazke sa vyrovnat s minulostou...
xena1, to sa ani nedá...maximálne sa s tým dá naučiť žiť....to je tak všetko...
casy30, súhlasím s tebou...
ja som moju minulosť nechala za sebou už viac ako 5 rokov, ale raz za čas mi ju niekto či niečo pripomenie a tvedy si veru aj chvíľu poplačem...
...ale stále som rada že som ten n e z m y s e l n ý v z ť a h ukončila!!!
Dievcata ak by ste vedeli co mi prave urobil......skoro som sa vyvracala...nechcem toho cloveka uz nikdy v zivote vidiet.NIKDY.
chantal,no napis co ten chudak este doakzal...
casy.....napriek uzasnemu chlapovi co mam,sa stym neviem vyrovnat...uz som planovala vyhladat psychologa...
Nejak sa dostal az hore zaklopal tak ja som nevedela ze je to on a otvorila som...najprv bol velmi mily,bla bla ze budem stastna odteraz atd a potom viete co chcel.Piovedala som mu ze ci je normalny,len tak zrazu pride a chce sex..on sa urazil a odisiel.ez slova.Chapete?Zrazu ziadne reci nic.....Takze chcel len sex nic viac.Velmi mi otvoril oci v momente.Skoro som sa vyvracala.......Ihned som vymazala cislo,jeho veci hodila do kosa.
xena....o čo ide? neviem, či si tu písala niečo o svojom živote, nečítala som spatne.....chantall, to tých vecí moc nemal, keď sa zmestili do koša 😀 😀 a čo mal už silvestrovsky popité ??? 😀
No prisiel si vrznut a este zadarmo.... 😠 lebo mu nestojis ani za to aby ta vzal na Silvestra a hrdo sa postavil za svoje rozhodnutie mam priatelku, rozvadzam sa, a co ma byt?! Vidis aspon to lahsie stravis, lebo sa nema preco pre takého chlapa trapit. Dobre si urobila.
mywiel 😉
Zvysne,ostatne mal uz vyhodene z balkona minule.Hej asi mal vypite aj ked som to necitila....ale asi mal...boze ja sa citim ako uplna chudera
Milá moja, hlavu hore....to niekto iný by sa mal cítiť ako chudák...aspoň vidíš, ako si ťa vážil....nijako 😔
Nemáš voľaké kamošky, s ktorými by si si išla večer vyhodiť z kopýtka? hmmm? 🙂
Apropo, chantal...mala by si zmeniť názov témy...myslím, že váš problém nebola jeho ex....
Ale hej mam,vecer ideme na spolocku akciu.Kamosi a kamosky,ako vzdy🙂Aspon sa tam tfrocha zabavim....
Hej,problem som bola ja.Ze som hlupa.
Ten chlap sa ocividne sprava ako spine ku kazdej zene, ci uz k tej s ktorou je 10 rokov zobraty, podvadza ju aj ked maju malé dieta, alebo k milenke ku ktorej uteka ked chce len potesit, ale viazat sa nechce a ani ukazat svetu, ze ma priatelku. S takymto klamarom by som urcite nic do buducnosti neplanovala, ved nie ja schopny ani byt zodpovedny za svoje rozhodnutia. 🙄
chantal....aj ked je to krute som rada ze ti otvoril oci...hlavu hore mas naviac...
casy,nie nepisala som tu nic,len som reagovala na chantalin problem a ked si tam napisala o tej minulosti som pocitila ze mi je to blizke aj moj problem...ja sa vseobecne tazko vyrovnavam s minulostou...chcem mat pocit ze som ta prava,on mi ho aj dava,ale ja som dakedy protivna a rypem sa v tom,a potom to boli...
Chanttall- nejsi chuděra, ale vítěz !!! 😉
Buď šťastná, že tě s ním nespojují žádné závazky (spol.bydlení, sňatek, hypotéka, děti...) a můžeš se z minuty na munutu od něj odstřihnout a být svobodná a dělat si co chceš. Je to obrovské štěstí, opravdu- teď se ti to možná tak nezdá, ale za čas určitě 😉
Přečti si na této stránce fóra, které tu píšou jiné holky- oni mají takové problémové "exoty" za partnery taky a co by daly za to, kdyby mohly jen tak v klidu odejít. Jenomže ony mají tu situaci zkomplikovanou sňatkem, spol.dětmi a hlavně finanční či bytovou závislostí na partnerovi a tak nemůžou jen tak vymazat jeho číslo a hotovo. takže to jeho chování buď trpně snášejí, nebo donekonečna doufají, že se třeba jednou změní, a nebo seberou odvahu a odejdou, ale s mnihem většími ztrátami než ty.
Buď ráda , že jsi volná jako pták a svou budoucnost máš plně ve svých rukou !!! 😎
No vidíš...ale ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré...tak snáď sa to už nezopakuje 🙂 A v tom čarovnom "2010" Vám všetkým, babulky želám v prvom rade zdravie,pre celé vaše rodinky, potom,chápajúcich a milujúcich mužíčkov a splnenie i tých najtajneších prianí. A tým čo sú samé, nech už to dlho netrvá 😉
Mas pravdu kalu.Dik.....Len nechapem ako som mu mohla verit a naletiet a teraz budem na to mysliet aj tak cely zivot.....To sa neda vymazat..Dufam ze raz ked budem mat dceru nebude taka hlupa ako ja.Budem ju za,mykat🙂 😉
Jój xena, to ja som taká istá 🙂 ale moj muž hovorí, že jedným z dovodou prečo ma tak lúbi, je aj to, že sa so mnou nenudí...napr. vládne u nás úplná pohoda a jednou vetou pohodu zametiem pod koberec 😀 ale čo sa zabijem? iná už nebudem...určite vieš, že ťa ten tvoj ľúbi....ale nebola by to nuda, keby bolo všetko ideálne? hmm? 😀
chantall kazda milenka sa raz ocitne v kozi manzelky...bude ziarliva a oklamana...neboj moja aj na teba pride a aj ty raz budes rovnako oklamana a zronena ako bola jeho zena ked mu na to prisla 😖 je to krute ,ale je to tak...to len blby chlap si mysli,ze milenka je lepsia ako jeho zena doma ☹
chantal, prajem ti radšej chlapca 😉 tí to majú v živote jednoduchšie 🙂

Tym chces povedat,ze si najde rychlo inu?Poviem pravdu, o mesiac sa stahujem do BA a budem rada,ak by sa to stalo az potom...lebo to by ma zlomilo