icon

Priteľa stále obťažuje jeho ex. Čo máme robiť?

chanttall
29. dec 2009

Ahojte....Potrebujem surne radu.Viem,ze ma budete odsudzovat,ale aj tak prosim zvazte, ze aj ja to nemam lahke.Moj priatel mal manzelstvo 10 rokov,pokial sa nespoznal so mnou...Vlastne, sme sa zacali iba sem-tam stretavat na kavach,sem tam sme vybehli na veceru.Takto sme fungovali dva roky az kym som to uz nezvladla a vsetko som ukoncila, nakolko som ho velmi milovala ale vedela som, ze sa nerozvedie....Dva roky sme sa nevideli,uplne som sa od neho odstrihla....Po dvoch rokoch ma vyhladal,nasiel si ma.Bol rozvedeny a zil sam.Manzelka mu na vsetko prisla,zacali hadky,rozvod.Opat sme sa zacali stretavat az sme oficialne spolu....Viem,zacnete,rozbila som mu manzelstvo atd......Ja vas vsak prosim o radu....Neviem sa s tym vyrovnat.So vsetkym.Mam pocit ze na nu stale mysli.Ked ide oproti mne,ja radsej vzdy uhnem do inej ulice len aby sme sa nestretli....Chodi mi kazdy den kocikovat dieta pod balkon....Ja viem ze si vsetko toto zasluzim,ale neviem ako sa mam chovat a co robit.....Stale mu vyvolava ze potrebuje auto,chodi na tie miesta kde on.......I ked mu vravi ze ho nemiluje....Prosim,poradte mi.Dakujem.

chanttall
autor
31. dec 2009

Ou dakujem ale ja si na babo este dlho dlho pockam,este mam 4 roky vysky.......a ta je dost narocna,do takeho stavu nechcem rpiviest este aj babo na svet🙂

Ano,mozno mas pravdu ale ja si nemyslim ze milenky nie su lepsie nez manzelky....Mozno su.

enilora
31. dec 2009

casy
svätá pravda chlapci to majú jednoduchšie kým sú malí stará sa o nich mama a keď sú velký žena 🙂

casy30
31. dec 2009

možno áno, možno nie....len čert vie.... 🙂 každopádne niet čo závidieť podvádzanej manželke, ani milenke, ktorá dúfa a verí, že sa kvoli nej rozvedie a on to vačšinou slaboch urobí až vtedy, keď na to žena príde, ale hlavne mi je najviac ľúto detí, ktoré sú v tej úplne najhoršej situácii....

casy30
31. dec 2009

to možno ano, možno nie je reakcia na chantallinu poslednú vetu 🙂 enilora, tak je 😉 no komu je lepšie? 😀

casy30
31. dec 2009

ja som šťastná, že sa mi narodil synček 😉

chanttall
autor
31. dec 2009

No ja mam este cas....s babom 🙂ale este aj tu macku som vzala babu lebo nechcem v byte ZIADNEHO chlapa(jedine otca ak sa mi nieco pokazi 😝

xena1
31. dec 2009

casy ja som taka ista,cosi mi zvrtne v hlave a uz je to...ale inak som stastna tak ako som este nebola...ja mam dve deti z prveho vztahu a on jedno-a ked jeho maly s nami kyva vojde do mna 100 certov a najradsej by som ho poslala k svojej rodine...viem ze je to blbost,viem zeby som si mala vazit to aky ku mne je,ako zanechal vsetky svoje zlozvyky,ale ja muism rypnut...

casy30
31. dec 2009

Xena....buď rada, že je to tak ako to je...keď sa vám podarí zamiesiť spoločné, uvidíš ako sa to všetko zmení - k lepšiemu. Moj muž našiel v malom zmysel života...ani jedno ráno nespí dlhšie ako malý...neprežil by, keby čo len jedno ráno nebol s ním..a keď musí niekam odísť na pár dní, tak sa tak smejem, lebo on je z toho chorý.... 😀 no čo ti poviem..ten malý človiečik zrazil mojho muža na kolená 🙂 strašne sa ľúbia...tak dúfam, že aj vám sa skoro podarí...držím paste 😉

chanttall
autor
31. dec 2009

Ja som rada ze som nezostala s tymto tehotna...ved to by bola katastrofa 😔

casy30
31. dec 2009

ej veru ano....myslím, že to všetko dopadlo pre teba len najlepšie...poďakuj svojmu anjelovi strážnemu, dobre ťa stráži 😉

chanttall
autor
31. dec 2009

hej hej a hlavne vam vsetkym treba podakovat ze ste mi pomaly otvorili oci..Dakujem baby 😉

xena1
31. dec 2009

casy...my sa snazime rok o babo...ved tak nejak cez tieto temy som sa dostala sem...ja citim zeby to bolo ine...dakujem mooc ze mi prajes a hlavne za pocit ze nie som na svete sama co to tak citim

chantal....strasne ti fandim....vydrzkaj.....

casy30
31. dec 2009

xena, a ver, že nie sme ani dve...je nás neskutočne veľa a myslím, že je to ľudské...robíme čo sa dá, snažíme sa...a, že to na nás niekedy doľahne? no bože, to snáď musí každý normálny človek pochopiť..."v polepenej " rodine funguje všetko inak... 🙂 tak ešte raz, z celého srdca, vám prajem, nech rok 2010 je u vás plodný...a keby to bola baba, no amen tma 🙂 a bude, uvidíš 🙂 chantal, držkaj sa a dobre to večer roztoč!!!

chanttall
autor
31. dec 2009

dakujem baby ste zlate 🙂

moravanka
31. dec 2009

Chanttall, vykasli se na neho. V manzelstvi mu to neklape, tak si za dva roky vzpomnel na tebe

chanttall
autor
31. dec 2009

Tazko sa mi to hovori ale mas pravdu 😢

katica06
31. dec 2009

baby všetko dobré v Novom roku a vykročte do toho r. 2010 tou pravou nohou...

a chanttal nech je pre teba r. 2010 rokom nového začiatku...

držím ti palce!!!

xena1
1. jan 2010

babule krasne novorocne rano....a vsetko naj naj do noveho roka 2010...
chantal a tebe krasny zaciatok noveho zivota...
casy,no to by bolo keby to bola baba.... 😉 aj ked si casto kladiem otazku ci takyto zivot zvladnem...pripadam si ze mi furt nieco vadi...hlavne spravanie jeho syna a ex...ach jo...je to niekedy tazke...

casy30
1. jan 2010

Xena a čo ti vlastne vadí? skús konkrétne...

kristinka4m
1. jan 2010

Ahojte prajem Vám Štastný Nový rok, až teraz som objavila túto temu ak môžem tak sa s vami podelim o môj príbeh. Aj ja mam rozvedeneho muža , teda upresním rozviedol sa kôli mne. Zo začiatku to bolo dost tažke odsudzovania z každej strany, ale to sa dalo čakat ☹ Všetko sme spolu prekonali aj ked jeho minulost sa snami bude stale tahat. Sme spolu už 2roky a mame krasneho synčeka ktorého milujeme 🙂 Časom som si zvykla už aj na to že jeho byvalu ženu nikdy nevymažeme zo životou pretože ešte stale sa tahaju súdne spory, vyživne, Majetkopravne vyrovnanie, priatel je momentalne nezamestnany takže aj výživa rozvedeného manžela a rôzne ine hlúposti. Dokonca som sa zmierila už aj s tým že spolu splácame ich požičku.No ja len tolko že som s ním štastna aj napriek jeho EX ktorá si ho vobec nevážila a nezaslúžila a dufam že pride raz den kedy nam da konečne pokoj 😅

chanttall
autor
1. jan 2010

Ahojte baby.Prajem Vam krasny Novy rok......Ja som sa zobudila az teraz a priznam sa nejak mi je tazko na srdiecku ale ved to sa mohlo cakat...ale snazim sa to prekonat 😉

Kristinka,naozaj ste to mali velmi tazke,aj on mal rozne dlhy,nakolko vsetky veci platili spolu a teraz ked kazdy zostal sam,tak kazdemu zostali dlhy atd.....Ona ako zena na materskej nezarobi nic teda veci pisane na nu vyplatene nema a on ma tiez zrazu nejake podlznosti.....

xena1
1. jan 2010

casy,co konkretne,ked citam kristinkin pribeh nieco z toho mi je blizke...napr.to ze splacame este ich pozicku..ex stale startuje ich syna proti nam,a chalanisko si snami robi co chce...je labilnejsi tak sme sa snazili k nemu pristupovat citlivejsie ako k mojim dvom tajfunom,ale teraz ma mrzi ze mm nevie byt k nemu tvrdsi ked sa takto sprava...neustale stresy ked odvazame jeho syna co zase bude,vzdy nejaky telefonat co sme zanedbali a tak...a maly do toho zapili ze on mamu chape...som z toho niekedy na nervy,dost to na nas vplyva,vadim sa s nim ze nech si spravi poriadok,potom ked ma to prejde a je klud od nich vieme sa o tom porozpravat,pochopit,poradit...a potom zas pride stres a uz stracame pokoj medzi sebou...viem ze by som sa mala nato vykaslat,neriesit jeho byvalu rodinu,ale niekedy sa to neda...upresnim tak ako kika,koli mne sa nerozviedol,sme sa spoznali ked uz domov chodil len spavat a za synom...inak nemozem na neho dopustit,ma rad moje deti,stara sa o nas,hycka ma,vari,upratuje,pomahame si,vela sa rozpravame...jedine co nas vie obrat o pokoj,niekedy viac niekedy menej je jeho minulost...

rani
1. jan 2010

ja som na tom z tej opacnej stranky. ja som bola ta, co bola v manzelstve nespokojna, co stale citila, ze jej nieco chyba, moj byvaly je seriozny clovek, s ktorym sa vzdy da dohodnut, nikdy ma pocas manzelstva nepodviedol, bojoval o mna do poslednej chvile, ale ja som nemohla inak. rozviedla som sa koli svojmu terajsiemu manzelovi, kym sme sa rozvadzali, uz som s nim vlastne zila. nechala som byvalemu byt a po dohode ma este na styri najblizsie roky v starostlivosti nasu dceru, kym ukonci zakladnu skolu, potom chceme, aby studovala dalej tu, v Rakusku. ked citam vase pribehy, tak mi je velmi luto, ze som ublizila svojmu byvalemu, je to naozaj vzacny clovek, ale ked ja som jednoducho nebola stastna, odpuste.... 😢 teraz mam dvojmesacnu dcerku, manzelstvo ma naplna a ja som spokojna a stastna a uz nikdy nic hladat nebudem. ale aj tak mam stavy, ked spominam na byvaleho a po veceroch placem... ale bohuzial, sucit nemozno zamienat za lasku... 😔

chanttall
autor
1. jan 2010

Rani,je prirodzene ze ak clovek nie je v zivote v niesom spokojny,hlada nieco ine..Ja nemam take skusenosti aby som sa mohla vyjadrit k tvojmu pribehu,ale i tak ti velmi drzim palce....

rani
1. jan 2010

chantall, napodobne..... nech si stastna a spokojna a nech ta ma niekto uprimne a z celeho srdca rad....

xena1
1. jan 2010

rani,poznam aj tieto stavy...ale ako pises lutost a laska je rozdiel...asi je to prirodzene ze v cloveku kazdy vztah zanecha nejaku stopu....a zvlast ten pozitivny...ja mavam obcas taky stav ked mam s terajsim mm nejaky problem,ale viem ze je to hlupost...teraz mam chlapa o akom som snivala a je´jasne ze nikdy nemoze byt vsetko dokonale...s ex vychadzame dobre koli detom ,nerobi prieky je v pohode...ja som takisto nebola v manz stastna...tak ti teda drzim palce...

rybka7826
1. jan 2010

no damy, v prvom rade am prajem vseeeeeetko NAJ v 2010 🙂
prave som docitala vsetky prispevky, lebo mi to akosi dva dni uslo, kedze sa zaoberam hladanim vhodneho kocika pre mojho drobca, ale normalne sa tesim, ako sa to tu vsetko vyvija a mam taky pocit, ze pre teba - chanttall zacal ozaj NOVY ROK. nech ti nebude tazko na srdiecku, nic zle si neurobila, prave naopak - sama si sa presvedcila, co je to za cloveka. mas zivot pred sebou a verim tomu, ze budes v zivote stastna, tak hlavu hore 🙂
pekny den zelam vsetkym 🙂

rani
1. jan 2010

xena, som rada, ze v tom nie som sama.... 😉 pre celu jeho rodinu som tak ci tak ja ta mrcha, co to vsetko zapricinila, ale to je normalne.... ☹

xena1
1. jan 2010

rani,aj ja ale nic ine ani sa neda cakat,kazdy si haji to svoje...ja som to tak aj zobrala...deti mame v striedavej vychove tyzden u mna tyzden u neho,je to takto 3roky a zatial je to ok,komunikujeme spolu koli detom,niekedy je prijemnejsi niekedy menej ale v konecnom dosledku je to fajn...inak aj ja som rada ze v tom nie som sama...

enilora
1. jan 2010

xena
ja si neviem predstavi´t že by som svojho syna nemala vidieť každý druhý týždeň.Kto to chcel takto...deti??